![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Bir sen sevam oldun, göz seni görür,
Ela gözün beni peşinden sürür, Senin ahın kalbi karaya bürür, Sen de çiğerime batar misin yar. |
[B][COLOR=darkorange]selam vermeden girdim aranıza
ayrı düştük ayran mı içtik ola yeter artık bu kadar mola bir şişe kola ısmarlarmısın yar?[/COLOR][/B] |
Akşamları hüzün gelir başıma
Acımaz kimseler gözüm yaşına, Seninle tatlanan ekmek aşıma, Terkedip zehirler katar mısın yar. |
[QUOTE=kronik;511843][B][COLOR=darkorange]selam vermeden girdim aranıza
ayrı düştük ayran mı içtik ola yeter artık bu kadar mola bir şişe kola ısmarlarmısın yar?[/COLOR][/B][/QUOTE] Bu canım canının değil mi dengi, Gelmedin kalbimin durdu ahengi, Şu yanan bağrıma vursan mihengi, Beni bir akçeye satar mısın yar? |
Ümitleri eksik etme döşünden,
Hayatını rengini alsan düşünden, Çıkar karaları güzel başından, Kaderime aklar katar mısın yar. |
Seyis olsam her gün tutsam atını
Bilsem varlığının hep kıymetini Dinlesem ettiğin nasihatini Yine kaşlarını çatar mısın yar? |
Beni bir tenhada yalınız bulup,
Tutup ellerimden yanına alıp, Bir şeher vaktinde sen bülbül olup, Giripte bağıma öter misin yar. |
[QUOTE=sivaBURs;511847]Bu canım canının değil mi dengi,
Gelmedin kalbimin durdu ahengi, Şu yanan bağrıma vursan mihengi, Beni bir akçeye satar mısın yar?[/QUOTE] [B][COLOR=#ff8c00]denk gelsede canına dengim kalmadı eski mecalim sarardı soldu bak işte rengim beni gökkuşağının içine katar mısın yar? [/COLOR][/B] |
Ölürüm uğruna ben bir seversem
İhanet edemem sevgilim dersem Öldür beni desem yayını versem Ok olup sineme batar mısın yar? |
Yüce dağbaşını duman bürüse,
Dert kalmasa üzerime yürüse, Kader beni sağa, sola sürüse, Beni sensizliğe atar mısın yar. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:47. |
|