![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ayrılmış sevgiler yürekten uzak
Hasretin içimde oldu bir yumak Yar bana örmüş ipekten kazak Ne güzel de işlemiş nakışı yar |
Kalmadı bak sensiz tutacak dalım,
Dibinde delik var batıyor salım, Sen bir tüccar olsan bende tek malın, Götürüp pazara satar mısın yar. |
[B][COLOR=darkorange]gönlüm58 in gecesi gündüzü karışmış[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]aklı baştan gitmiş hepten şaşırmış[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sağından alıp soluna katmış[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]şu fakire bir akıl verir misin yar ?:D[/COLOR][/B] |
Sade rengin yeter ömür boyunca,
Hayatım renklenir sesin duyunca, Berrak bir gecede yıldız sayınca, Hep beni aklında tutar mısın yar? |
Vatanda yaşamak en güzel neşe,
Her sabah erkenden giderim işe, Ayırdım kalbimde aşka bir köşe, Gelipte oraya yatar mısın yar. |
Bak sonunda kaldım eski bir posta,
Gönül hicranlarda, yüreğim hasta, Bilmem ne demeli sen gibi dosta, Yoksa düşmanımdan beter misin yar. |
Seni rastladığım herkese sordum,
Sensiz yaşar iken ne günler gördüm, Varlığın hayatım, bedenin yurdum, Ocağımsın desem tüter misin yar? |
[COLOR="Red"][B]Gor bak icimde senden gayri ne var
seni seven gonul olmaz ihtiyar askinla doldu gonlum oldum sitemkar gor bak seni nekadar sevmisim ey yar[/B][/COLOR] |
Son nefese kadar yanında kalsam,
Gül gibi eriyip, sararıp solsam, Sevdanla kavrulup ölüyor olsam, Koşup imdadıma yeter misin yar? |
Yine baykuş konmuş gülün dalına,
Kimseler acımaz garip haline, Okyonusta olsan katıl balina, Bütün kötüleri yutar mısın yar. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:45. |
|