![]() |
-->: şuan dinlediginiz şarkının içinden bir cümle.
[B]İçkiii Nedir bilmezdim....
Şimdi bir ayyaş oldum. Kederle ızdırıpla ben arkadas oldummm Kederle ızdırapla ben Arkadas oldum.[/B] |
--->: şuan dinlediginiz şarkının içinden bir cümle.
[B][COLOR="Indigo"]
Çevirdin beni harmana Karıştım toza dumana En sonunda yarim bana Geldin ama neler ettin [COLOR="Red"]Kamil Öner - Neler Ettin (Sivas Türküsü)[/COLOR] [/COLOR][/B] |
[B]Geceler yarim olduu
anam anam garibemmm[/B] |
[B][COLOR="Indigo"]Uzaktan seyrettim mutlu halini
Başkası tutmuştu o an elini Son defa olsa da duysam sesini İstediğin oldu evlendin işte [COLOR="Red"]Atilla Kaya - Evlendin İşte[/COLOR][/COLOR][/B] |
Selda Bağcan
Başın öne eğilmesin, aldırma gönül aldırma. |
[B]Tell him______________[COLOR="magenta"]ona söyle[/COLOR]
Tell him that the sun and moon__________[COLOR="magenta"]ona güneşin ve ayın[/COLOR] Rise in his eyes________________-[COLOR="magenta"]gözlerinde parladığını[/COLOR] Reach out to him____________________[COLOR="magenta"]ona ulaştığını söyle[/COLOR] And whisper_______________--------[COLOR="magenta"]ve fısılda[/COLOR] Tender words so soft and sweet_______[COLOR="magenta"]sevecen yumuşak ve tarlı kelimeleri(fısılda)[/COLOR] Ill hold him close to feel his heart beat_______[COLOR="magenta"]onu kendime yakın tutacağım ve kalp atışını hissedeceğim[/COLOR] Love will be the gift you give yourself _________-[COLOR="magenta"]aşk senin kendine verdiğin bir hediye olacaktır [/COLOR] ooh ooh ooh Never let him go___________[COLOR="magenta"]gitmesine asla izin verme[/COLOR] [COLOR="Magenta"][B]_-^-_-^-_-^-_-Celine DİON---- Tell Him-^-_-^-_-^-_[/B][/COLOR][/B] |
[B]Sivasın Yollarına,
Çıkayım Dağlarına, Bırak ben beni vuram, Ölüm gitmez zoruma vay...[/B] |
ben senin warya
lafınla şekıl alamam ben senın warya halını yadırgayamam.. yıldız tilbe |
[B]Ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam görürsen birgün şaşarırma[/B]
|
yemen bizim neyımıze
şivan düştü evimize bak yavrular yetım kaldı guvenmeyın beyınıze Sabahat AKKİRAZ |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:06. |