![]() |
--->: üsteki üyeyi biyere yolla =)
Yukaridaki üye ile :D İyi bir sahil turu yapılır.Neyse sizi bir yere yollamım,Malum kış geldi
|
-->: Cevap: --->: üsteki üyeyi biyere yolla =)
[QUOTE=albina58;325535][B]Eyüphan'ım senide sivas cumhuriyet üni.ye spor bölümüne gönderiyorum:D:D[/B][/QUOTE]
[B]Bende seni sivassporun bütün maclarına gönderiyorum ayrıca purolarda benden[/B] |
-->: üsteki üyeyi biyere yolla =)
seni kronick ablanın yanına gönderiyorum biraz yemek tarifi al bari
|
Cevap: üsteki üyeyi biyere yolla =)
[B]Ben seni biraz İstanbul'a gönderem boğazı falan gör bi gözün gönlün açılsın....[/B]
|
[CENTER][B][I][COLOR="Magenta"]bi mutfaga git
orda bana cay demle :) sonra geri gel[/COLOR][/I][/B][/CENTER] |
[B][QUOTE=Sweetgirl;337032][CENTER][B][I][COLOR="Magenta"]bi mutfaga git
orda bana cay demle :) sonra geri gel[/COLOR][/I][/B][/CENTER][/QUOTE] Yanında başka bişey isten mi :D Sende bana kahve bugün içemedim zaten bi zahmet :D[/B] |
[QUOTE=yerliturkuaz;337040][B]
Yanında başka bişey isten mi :D Sende bana kahve bugün içemedim zaten bi zahmet :D[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hemen yaparim makinemi olsun yoksa nescafemi?? nese üstteki cok spor yapmis yorulmus seni bi masaja yollayalim [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][QUOTE=Sweetgirl;337044][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hemen yaparim makinemi olsun yoksa nescafemi??
nese üstteki cok spor yapmis yorulmus seni bi masaja yollayalim [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] yok sade severim çok sevinirm valla Masaj mı kahveyle mükemmel gider hayır demem Bende seni sevdiğnin yanına gönderem bu kadar iylik yaptıktan sonra ban ;)[/B] |
[QUOTE=yerliturkuaz;337055][B]
yok sade severim çok sevinirm valla Masaj mı kahveyle mükemmel gider hayır demem Bende seni sevdiğnin yanına gönderem bu kadar iylik yaptıktan sonra ban ;)[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Yok suanda sevdigim koltukda mac yorumu izliyor ben almim :) ama yataga göndersen hic fena olmaz acaip uykum var ama sizden ayrilamiyorum Sende simdi en iyisi masajdan sonra nere gidilirki yaa :rolleyes: bence en iyisi sende yataga git :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][QUOTE=Sweetgirl;337060][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Yok suanda sevdigim koltukda mac yorumu izliyor ben almim :)
ama yataga göndersen hic fena olmaz acaip uykum var ama sizden ayrilamiyorum Sende simdi en iyisi masajdan sonra nere gidilirki yaa :rolleyes: bence en iyisi sende yataga git :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Yok sen beni yağmurun altında gezmeye yolla o çok iyi gelir bunların üzerine Ben seni yatağa gönderdim :)[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:47. |