Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Kadir58'den alintilar (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=17106)

Abdurrahman 58 30.03.2008 21:37

-->: --->: AKP İslâmcı değildir!

[QUOTE=seva;249373]idam gelip de ne olacak idam bence çok saçma bir ceza sistemi bence apo cezasını iki kat daha fazla ödüyor yalnız ve ömür boyu hapis cezası bundan kötü ceza mı olur....[/QUOTE]

bence idam geri getirilmeli eskiden millet hiç değilse korkuyordu şimdi sonunda ölüm yokya diyor
oranlara bak idam kalktıktan sonra cinayetler dahada çoğaldı.

Abdurrahman 58 30.03.2008 21:42

[QUOTE=seva;249392]yok ya da aman apoyu asınca elimize ne geçecek yaniii allah onun cezasını gani gani verir.[/QUOTE]

ya orası öyle tabi allah görüyor neler yaptığını cezasını verecektir mutlaka
ama bu adam islama savaş açtı vatana savaş açtı sen onu nefis için öldürmeyeceksinki ş...sizlerde onun yaşadığını duydukça dahada motive oluyorlar.bir çok ülkücü sadece davasını vatanını savunduğu için idam edildi şehit oldu.
apo ya bakıyorsun paşalar gibi türkiyenin en güzel adalarından birinde ölene dek tatil yapacak!BUMU ADALET?????????BUMU AK LIK!

seva 30.03.2008 21:43

--->: AKP İslâmcı değildir!

tabi öyle ama bir yönden de doğru bulmuyorum kurbanlık hayvan gibi ne bileyim...

Abdurrahman 58 30.03.2008 21:50

-->: AKP İslâmcı değildir!

kurbanlıklar çok kutsal hayvanlardır
bu ******* e hayvan sözcüğü bile az
hatta idam edilmesin halkın eline verilsin bu******halk lime lime edip bıraksın

Kadir58 30.03.2008 21:50

seva, bilmiyorum farkinda misin, ama kürtcülerle ayni agzi konusur gibisin.

30000 insanimizin hayatina sebep olan bir hayvan icin, ALLAH cezasini versin demekle olmuyor.

Bir basbakan bile asilmiz bu ülkede, apo itini niye asmiyalim?

Ayrica, serrrklan kardesimin de dedigi gibi, eger cezalar caydirici olsaydi, ortalikta bu kadar bolucu olmazdi.

Abdurrahman 58 30.03.2008 21:54

[QUOTE=Kadir58;249398]seva, bilmiyorum farkinda misin, ama apocularla ayni agzi konusur gibisin.

30000 insanimizin hayatina sebep olan bir hayvan icin, ALLAH cezasini versin demekle olmuyor.

Ayrica, serrrklan kardesimin de dedigi gibi, eger cezalar caydirici olsaydi, ortalikta bu kadar bolucu olmazdi.[/QUOTE]

gardaş bu devirde en büyük küfürlerden birisi pkk lı sın demek lütfen sözlerine dikkat et nereye gideceğini iyi düşün sözlerinin
islamın gerektirdiklerini söylüyor seva sonuçta bi bayan şiddete karşı olur tabiki.
ASIN ARTIK ŞU ****

Kadir58 30.03.2008 21:57

--->: -->: --->: AKP İslâmcı değildir!

[QUOTE=serrrkan;249400]gardaş bu devirde en büyük küfürlerden birisi pkk lı sın demek lütfen sözlerine dikkat et nereye gideceğini iyi düşün sözlerinin
islamın gerektirdiklerini söylüyor seva sonuçta bi bayan şiddete karşı olur tabiki.
ASIN ARTIK ŞU ****[/QUOTE]

Degistirdim, oldumu simdi ....

seva 30.03.2008 22:27

[QUOTE=Kadir58;249398]seva, bilmiyorum farkinda misin, ama kürtcülerle ayni agzi konusur gibisin.

Ayrica, serrrklan kardesimin de dedigi gibi, eger cezalar caydirici olsaydi, ortalikta bu kadar bolucu olmazdi.[/QUOTE]ben apoyu savunmuyorum bende ölümün en kötüsü isterim hatta bende öldürmek isterim ama işte ne ülkemizde nede dinimizde idam yok ıranda hangi suçlar idam ediliyor biliyormusunuz
evlilik dışı cinsel ilişkiye giren kadınlara verilen idam cezası taşlanarak infaz edilmeye devam ediyor tecavüze uğrayan kadını suçlayıp idam cezasi veriliyor alınmış olup, halen idam cezasını uygulayan ülkelerin çağdaş, demokratik, toplumcu yönetilen ülkeler olup olmadığı malumumuzdur.
haşa biz ALLAH.tan güçlümüyüzki biz öldürelim insanlar bu konuda kin tutabiliyor biran önce ölsün gebersin diyebiliriz bende diyorum bunu ama ALLAH isterse onun canını şuanda bile alır kimse öldürmüyor bence

ofgurleyuk78 30.03.2008 22:36

[QUOTE=seva;249405]ben apoyu savunmuyorum bende ölümün en kötüsü isterim hatta bende öldürmek isterim ama işte ne ülkemizde nede dinimizde idam yok ıranda hangi suçlar idam ediliyor biliyormusunuz
evlilik dışı cinsel ilişkiye giren kadınlara verilen idam cezası taşlanarak infaz edilmeye devam ediyor tecavüze uğrayan kadını suçlayıp idam cezasi veriliyor alınmış olup, halen idam cezasını uygulayan ülkelerin çağdaş, demokratik, toplumcu yönetilen ülkeler olup olmadığı malumumuzdur.
haşa biz ALLAH.tan güçlümüyüzki biz öldürelim insanlar bu konuda kin tutabiliyor biran önce ölsün gebersin diyebiliriz bende diyorum bunu ama ALLAH isterse onun canını şuanda bile alır kimse öldürmüyor bence[/QUOTE]

Vinçlerde sallanan adamlar hangi ülkelerde asılıyorlar merak ettim. Evlilik dışı ilişkiye girenler salak. İmam nikahı yapsınlar. O zaman sorun yok. Birde asıl konuya girelim. Bizler Elhamdülillah müslümanız. Akp. ise müslüman değil şeriatçı bir parti. Katılır veya katılmazsınız. Benim görüşüm bu. Türkiye müslümanlğı dört beş senede mi tanıdı. Akp den önce biz neydik. Şimdi Başbakan inançlı, Cumhurbaşkanı inançlı, yök başkanı inançlı, başı kapalılar inançlı. Ya diğerleri inançsız mı? ONLARIN 100 KATI İNANÇLIYIM. İyi bir müslüman olduğumu sanıyorum. En azından sadece baş örtmeyle müslüman olunmayacağını biliyorum.

ofgurleyuk78 30.03.2008 22:38

-->: --->: -->: --->: AKP İslâmcı değildir!

[QUOTE=Kadir58;249401]Degistirdim, oldumu simdi ....[/QUOTE]

Gençsin ve yaşına göre çok olgunsun. Tebrik ederim. Bu olgunluk, saygılı ve vakur duruşun sonuna kadar devam eder inşallah. Başarılar.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:19.