![]() |
Cevap: En Son İzlediğiniz Film/Filmler
[QUOTE=Cley;506870]Ben de Avatar'ı soracaktım. İzlenmeye değer bir film yani. Gitmek lazım o zaman[/QUOTE]
Kesinlikle gitmeni tavsiye ederim Ben normalde üç boyutlu film sevmem ama çok güzel yapmışlar Gerek seneryosu ile sıkılmadan izleyeceğin bir film Uzun olmasına rağman hiç sıkılmadım hatta heyecanlandıran sahneleri var Bu da Titaniğin yönetmeninde payı olması lazım. |
En son Avatar'a gittim.Mükemmeldi gerçekten.3D farkıyla muhteşem..
|
[B][I][COLOR=red]En son izledigim film KIBAR FEYZO.....................:).:)[/COLOR][/I][/B]
|
Not:seni seviyorum izledim dün romantik bir filmdi...
|
[COLOR="Red"][B]En son Nefes'i izledim
:([/B][/COLOR] |
TÜRKİYEDE en çok izlenen film recep ivedik bu forum sitesinde yazılan filmde recep ivedik. şaşırıyor insan biz nerelere geldik diye. bir karakter varki dünyanın en aşağılık adamı ve onun yaptıklarını seviyorsunuz ona gülüyorsunuz. kültürümüzün ve karakterimizin ne duruma geldiğine şaşırıyorum. allah akıl fikir versin. osuruğuyla şişe deviran burnunu kurcalayan olmadık tiksindirici şeyler yapan bir karakteri ancak kültür seviyesi çok düşük olan kişilerin izleyeceğini düşünüyorum. türkiyemin insanına yazık. hiç yakışmıyor.
|
[B][COLOR="DarkOrange"]Babamın canı sıkılmasın diye takıp izlemeye koyulduğumuz bir film
adamcağızın moraline moral kattık :)) flimin son sahnesinde umutun babası oğlunun canı için kendi kalbini .mafya babasının oğluna veriyor hem kendi oğlu yaşıyor hemde zengin adamın oğlu kurtuluyor çok etkileyiciydi ağlamak isteyenler ve anne baba kıymeti bilmeyenler için güzel bir film [IMG]http://img213.imageshack.us/img213/6627/umutfilmafis.jpg[/IMG] [/COLOR][/B] |
Dün eczane nöbetinde sabaha karşı can sıkılmasın diye korku filmi izleyelim dedik... Normalde bu konuda çok artisimdir, korkmam felan derim, yine çok ve devamlı korkmasam da bir kaç sahnesinde beni ayağa kaldıracak kadar ve kalktığımı da sonradan farkettiren, [REC] diye bir filmi izledim... Ödüllü bir İspanyol korku filmi... Öneririm...
[CENTER][IMG]http://www.sinevip.com/wp-content/uploads/rec-olum-cigligi.jpg[/IMG][/CENTER] |
Ben en son şiddet odasını izledim gerçek yaşanmış bir öyküden alınmış bir film.
|
dabbe2 yi izledim kötüydüüü
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:01. |