![]() |
Cevap: --->: Cevap: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?
[quote=AKÇAMAGRALI58;333649]var öyle biri amaç sivaslıyı desteklemekse ve sivaslı bir başbakan görmekse muhsin yazıcıoglu gibi asil bir sivaslı var ama ona hayır diyecegini şimdiden tahmin edebiliyorum.[/quote]
Neden bu önyargılılık, peşin hükümlülük ? Bahsettiğin kişi neredeyse benim çocukluğumdan beri siyasetin için de ve her seçime girmiş, ne yapmış? Yüzde 1-2-3'ü geçebilmişmi? Bazı şeyleri toplumun çoğu benimsemesi gerekir. Sadece bizim kendi insanımız yetmez. Demekki toplum o oluşumu onda göremiyor. Ben Syn. Şener'i toplumun büyük kesimi beniseyeceği için o cümleyi kullandım. Toplum aynı benimsemeyi Yazıcıoğlu içinde göstersin, şüphen olmasın o zaman onuda aynı şekilde desteklerim, yine sözümdeyim !!! . |
Cevap: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?
[B][COLOR="Navy"]kendi bilir ama tavsiyem kurmasın.. niye rezil etsinki kendini dimi :D:D[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=mhmt.alperen;364851][B][COLOR="Navy"]kendi bilir ama tavsiyem kurmasın.. niye rezil etsinki kendini dimi :D:D[/COLOR][/B][/QUOTE]
Sivas'a en çok fayda sağlayan siyasidir bana göre sayın Şener.. Bunların karşılığı hemşehrileri tarafından rezil edilmekse,helal olsun bize!! |
[QUOTE=Yiğiter;373039]Sivas'a en çok fayda sağlayan siyasidir bana göre sayın Şener..
Bunların karşılığı hemşehrileri tarafından rezil edilmekse,helal olsun bize!![/QUOTE] ........ne.yapmış.sivasa? |
[QUOTE=HaKaaN;373230]........ne.yapmış.sivasa?[/QUOTE]
ÖNce bir şey soracağım. Sivas'ta mı yaşıyorsun? |
[QUOTE=Yiğiter;373252]ÖNce bir şey soracağım.
Sivas'ta mı yaşıyorsun?[/QUOTE] Sivasta..Yaşıyorum.ve.sivasın.dışınada.çıkmak.istemıyorum |
Peki Sivas'taki değişimin,Sivasspordaki değişimin kimin sayesinde olduğunu düşünüyorsun!!!
|
[QUOTE=Yiğiter;373259]Peki Sivas'taki değişimin,Sivasspordaki değişimin kimin sayesinde olduğunu düşünüyorsun!!![/QUOTE]
Bırak..arkadaşım..farklı.şeyler.soyle.senın.soledıklerıne.kendin.inanıyormusun.acaba.abdullatif.şener.ile.baykal.arasında.hiç.bir.fark.yoktur.bunu.herkes.ögrendi.sende.ogrendigin.için.desteklıyorsun.zaten.bununda.farkındayım... |
[QUOTE=HaKaaN;373260]Bırak..arkadaşım..farklı.şeyler.soyle.senın.soledıklerıne.kendin.inanıyormusun.acaba.abdullatif.şener.ile.baykal.arasında.hiç.bir.fark.yoktur.bunu.herkes.ögrendi.sende.ogrendigin.için.desteklıyorsun.zaten.bununda.farkındayım...[/QUOTE]
1-Abdullatif Şenerle hiç bir akrabalık bağım yok..Hele hele parti bağım hiç yok..Bilen bilir beni..Abdullatif Bey'i her zaman sevdim..Bizi mecliste en iyi temsil eden bakandı..Sivas'ın sesiydi..Ne geldiyse Sivas'a onun sayesinde geldi.. 2-Deniz Baykalla da hiçbir bağım yok..Parti bağım da hiç yok..Abdullatif Bey AKP'den ayrdıl diye seviyor değilim.. Ama sağolsun bizim hemşehrilerimiz AK PArtiden ayrıldı diye Sivas'ı çok seven bu adamı sattılar..:mad: |
BİRŞEY BİLMESEK SİVASDA BİRŞEYLER GÖRMESEK HAKIKATEN İNANIRDIM ,,,YA Bİ KARADENIZLI OLUP BAKANLIK YAPANLARA BAKIORUM MEMLEKETINE NELER YAPMIŞ AYNI KONMDA OLUP BİAMA PEK BİRŞEY YAPAMAYANLARIDA BİLİORUM....NEYSE ....
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:21. |