Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Başbakan Rest Çekti!!! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=27177)

seva 31.01.2009 17:21

Cevap: Başbakan Rest Çekti!!!

Durmak yok muhalefette devam arkadaşlar :D:D:D:D:D:D

sivaslıgenç 31.01.2009 17:29

[QUOTE=seva;371015]Durmak yok muhalefette devam arkadaşlar :D:D:D:D:D:D[/QUOTE]

Hemde ne muhalefet he saçma sapan konuya bile muhalefetler:D

ramazan_d 31.01.2009 18:11

başbakanımızı yürekten tebrik ediyorum ve imkanım olsaaa alnındannn öperdim billlahi yeterrr artıkk biz pasiff pısırık sünepede değilizzz.................. Zulmü Alkislayamam

Zulmü alkislayamam, zâlimi asla sevemem;
Gelenin keyfi için geçmise kalkip sövemem.
Biri ecdâdima saldirdi mi, hattâ bogarim!..
- Bogamazsin ki!
- Hiç olmazsa yanimdan kogarim.
Üç buçuk soysuzun ardinda zagarlik yapamam;
Hele hak nâmina haksizliga ölsem tapamam.
Dogdugumdan beridir âsikim istiklâle,
Bana hiç tasmalik etmis degil altin lâle!
Yumusak basli isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!
Kanayan bir yara gördüm mü yanar tâ cigerim,
Onu dindirmek için kamçi yerim, çifte yerim!
Adam aldirma da geç git, diyemem aldiririm.
Çignerim, çignenirim, hakki tutar kaldiririm!
Zalimin hasmiyim amma severim mazlumu...
Irticâin su sizin lehçede ma'nâsi bu mu

Mehmet Akif Ersoy

bizler her zaman dik başlı olduk onurumuzlaa şerefimizle ne israil nede modaratör de çok yalakaydııııı bilhassaaa çünkü kıs kıs gülüyordüüü ne gülüyorsa pislikkkk filistinde anne yaşlı çocuklar öldü o ********de gülüyor .. ama son gülen iyi güler bir gün ona olmayacağı ne mağlum

Efe Cemil Şeker 01.02.2009 01:29

Ne diyelim bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterirmiş. Başbakan doğru bir tavır aldı, devamınıda bekleriz ...

Arif Coşkun 01.02.2009 12:25

[quote=ErdalGüler;370914]abi siyasete ilk döken sensin altını çizmek isterim.[/quote]

Zaten bunların hepsi siyaset Erdal Güler kardeşim. Senin yaptığında propoganda siyaseti, bu haraketle Türkiye bazı şeyleri kaybederken birileri yerel seçim arafesinde iç siyasete yönelik haraketler yapıyorsa zaten siyasete çoktan dökülmüş bile, bizim döküp dökmememiz o kadar da önemli değil.

.

yeşim58 01.02.2009 12:33

[COLOR="Magenta"]Son osmanlı tayyip,tebrik ediyorum başbakanımızı,peygamberimizi ağzına terbiyesizce alanları genel sekreter yapan,manevi değerlerden uzak partiler ve onların at gözlüklü yandaşları başbakanın bu haklı tavrını anlayamazlar,anlasalar bile hakkın yanında olmak onlar için haksızlık olur.[/COLOR]

LaEdri 01.02.2009 12:48

Öyle ya da böyle..Haklı ya da haksız,,Doğru ya da yanlışş..

Ak Parti ciddi manada oy kapacak bu seçimlerde..:)

Arif Coşkun 01.02.2009 13:03

[quote=yeşim58;371280][COLOR=magenta]Son osmanlı tayyip,tebrik ediyorum başbakanımızı,peygamberimizi ağzına terbiyesizce alanları genel sekreter yapan,manevi değerlerden uzak partiler ve onların at gözlüklü yandaşları başbakanın bu haklı tavrını anlayamazlar,anlasalar bile hakkın yanında olmak onlar için haksızlık olur.[/COLOR][/quote]

Burada söz konusu başbakanın davranışının dogru veya yalnış olduğu yönünde görüş belirtmek. Başkalarını karalama kampanyası topic imi sandınız? Asıl siz at gözlüklerinizi çıkarıp konuya göre yorum yapmanızı önerirm.Sanırım göremiyorsunuz.

.

Kibrisli 01.02.2009 13:10

[QUOTE=yeşim58;371280][COLOR="Magenta"]Son osmanlı tayyip,tebrik ediyorum başbakanımızı,peygamberimizi ağzına terbiyesizce alanları genel sekreter yapan,manevi değerlerden uzak partiler ve onların at gözlüklü yandaşları başbakanın bu haklı tavrını anlayamazlar,anlasalar bile hakkın yanında olmak onlar için haksızlık olur.[/COLOR][/QUOTE]

Bak bacım ben AKP muhalifiyim, Tayyip Erdoğan'ı da hiç sevmem ama kutluyorum. Burada konuyu doğru düzgün tartışın. Bahsi geçen adamlar Peres'e değil Tayyip Erdoğan'ın görüştüğü Barzani'ye, Talabani'ye aynı tepkiyi verdiler. O zaman siz desteklediniz mi? Tebrik ettiniz mi? Adamları madara ettiler sonra aynı karede bile görünmenin kendisine hakaret olduğunu söyleyip Baykal kürsüden indi Barzani ve Talabani'yi yerle bir etti... Siz ne yaptınız o zaman? Haberiniz bile yoktur belki böyle birşeyden...
CHP'nin en önde gelen isimlerinden Şükrü Elekdağ, Erdoğan'ın Yöneticiye karşı olan tavrını destekledi, TC Başbakanına kimse böyle davranamaz doğru tepkidir dedi... Şimdi siz mi haksızlık yapıyorsunuz yoksa Hakkın yanında olan Elekdağ'mı?

Lütfen bu olayı bari siyasi avantaja çevirmeyin, iç politika için yapılan bir yatırım gibi görmeme neden olmayın...

Saygılar...

yeşim58 01.02.2009 13:12

[COLOR="Magenta"]Arif bey bu ne şiddet,yaranızı mı acıttık,kusura bakmayınız.İsim vermemiştim ama belli ki herkes her şeyi biliyor ve bildiği halde yalnışa devam ediyor.Yazdıklarım konu başlığı ile elbette alakalı,tabi işinize gelmemiş olabilir.Başbakanın tavrı kadar bu tavra gösteriler tepkide önemli,misal ana muhalefet liderinin sessizliği ve başbakanın ifadesi ile monşeriniz açıklamaları.Ne kadar da zor değilmi haktan yana olmak ve ne kadarda zor değilmi jakoben düşünce anlayışı taşımak vede halkın değerlerinden bi haber yaşamak.İsim vermediğim halde alıntı yaparak direk cevap vermeniz gözlüğünüzün modelinden kaynaklanıyor olsa gerek ...[/COLOR]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:55.