Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Arabistan ve Belçika Farkı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29475)

seva 13.06.2009 11:44

Cevap: Arabistan ve Belçika Farkı

[QUOTE=metin 0758;427238]Atatürk*ten sonra bu Ülkeyi en çok geriye götüren lider demek istedin heralde:)...[/QUOTE]

Geriye değil ileriye götürüyor :D

tayfun5883 13.06.2009 13:43

Recep Tayyip Erdogan mı ülkeyi ileriye götürüyor:S millet dlenci gibi oldu her taraftan yardım alarak geçiniyor ne yazıkki kimsenin cebinde para yok sivasta en çok işleyen sektöer kahvehaneler oldu kahvehaneler para basıyor.Kahvehane dışında hiç biyer işlemiyor çünkü işsizlerin mekanı kahveler işsizlikte patlama yaşanıyor türkiyede daha neyini övüyorsunuz anlamıyorum

$arki$Laliim.58 13.06.2009 13:46

su "Zorla araplara özeniyoruz" lafina cok gicik oluyorum,, ne demek ya araplara özenmek,, ? böyle sacmalikmi olur,, Araplarin ve Türklerin (ve tabiiki baska irklarin) cogunlugu [B][I]Müslümandir[/I][/B] Elhamdülillah.. Arabistanda gecerli olan bazi yasaklar ise (kadin haklari) Islami nasil algiladiklari hakkinda bir tartisma yaratabilir, evet .. ama unutmayalimki Kuran-i Kerim her caga hitap etmektedir, ve her insan Okudugunu kendi yorumlayip ona göre hareket eder,, bu yüzden kimse kimseye özenmiyor.. herkes kendi iradesiyle hareket eder..

Selam ve dua ile

betüs58 14.06.2009 01:47

[QUOTE=$arki$Laliim.58;427596]su "Zorla araplara özeniyoruz" lafina cok gicik oluyorum,, ne demek ya araplara özenmek,, ? böyle sacmalikmi olur,, Araplarin ve Türklerin (ve tabiiki baska irklarin) cogunlugu [B][I]Müslümandir[/I][/B] Elhamdülillah.. Arabistanda gecerli olan bazi yasaklar ise (kadin haklari) Islami nasil algiladiklari hakkinda bir tartisma yaratabilir, evet .. ama unutmayalimki Kuran-i Kerim her caga hitap etmektedir, ve her insan Okudugunu kendi yorumlayip ona göre hareket eder,, bu yüzden kimse kimseye özenmiyor.. herkes kendi iradesiyle hareket eder..

Selam ve dua ile[/QUOTE]

helal olsun bacimm ayakta alkisliyorumm senii...bende diyorumm aama anlatamiyorum bitürlü belki senin dilinden anlarlar:)

Klimasuyu 14.06.2009 01:52

[QUOTE=seva;427526]Geriye değil ileriye götürüyor :D[/QUOTE]

nerde ileri götürüyor 8 senedir onun ortaya attığı saçma sapan polemiklerle uğraşıp duruyoruz...
icraat desen göremedik...

betüs58 14.06.2009 01:54

allah sizin basiniza bii deniz baykall getirsinde ozmann görün diycemm ama kiyamiom size..gelen gideni aratirmiss..

Klimasuyu 14.06.2009 03:15

bu bizim milletin D.Baykal düşmanlığını anlamış değilim yahu bu adam A.Türk*ten demi kötü????...

qio 14.06.2009 03:26

[QUOTE=metin 0758;427882]bu bizim milletin D.Baykal düşmanlığını anlamış değilim yahu bu adam A.Türk*ten demi kötü????...[/QUOTE]

Ahmet Türk'ün sadece soyismi türk aslı ********,

bahar5834 14.06.2009 03:30

[COLOR="Black"][B][I]ya nöreceniz siz yatın uyun ....[/I][/B][/COLOR]

Klimasuyu 14.06.2009 03:35

[QUOTE=club7house;427884]Ahmet Türk'ün sadece soyismi türk aslı ********,[/QUOTE]

ben de onu diyorum siyasetçilerin içinde o kadar vatan haini varken bi ezberlemişiz BAYKAL BAYKAL ben de diyorum ki bu adam dtp lideri A.Türk*ten demi kötü...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:09.