Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'ta Akp Rüzgarı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=38057)

Siyahnur 12.06.2011 23:11

Cevap: Sivas'ta Akp Rüzgarı

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Her iki secmenden biri Akparti yi secmis yahu...Alman haber siteleri bas sayfadan veriyorlar.

Allah hayra tedbil etsin. Tayyip Amca nin hayirli islerinde yardimcisi olsun ins.

Birde yeni dönem de Sivas´a daha cok deger versin. (Amin...):)[/COLOR][/FONT][/B]

amazon10 12.06.2011 23:23

[QUOTE=_DuMaN_58;601219]İnsanlar, siz "konuşun" dediğiniz zaman konuşacak, siz "susun" dediğiniz zaman susacak mı sanıyorsunuz? Nerden geliyor bu öz güven merak ettim doğrusu.[/QUOTE]

Sen arkadaşın yazdığı mesajı okumadın sanırım. veyada şöyle söyleyeyim okudun ama algılama problemin olduğu için algılayamadın. Bizim akıllanıp akıllanmayacağımız ona mı düşmüş yandaşcılık yapmaktan başka bir şey bildiğiniz yok. hayırlı olsun dedik sustuk sizde laf atmayın. laf yemeyin.....

Siyahnur 12.06.2011 23:26

[QUOTE=amazon10;601254]Sen arkadaşın yazdığı mesajı okumadın sanırım. veyada şöyle söyleyeyim okudun ama algılama problemin olduğu için algılayamadın. Bizim akıllanıp akıllanmayacağımız ona mı düşmüş yandaşcılık yapmaktan başka bir şey bildiğiniz yok. hayırlı olsun dedik sustuk sizde laf atmayın. laf yemeyin.....[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Asabi gördük sizi....[/COLOR][/FONT][/B]:)

amazon10 12.06.2011 23:28

[QUOTE=Siyahnur;601255][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Asabi gördük sizi....[/COLOR][/FONT][/B]:)[/QUOTE]

Ben hep asabiydim yeni değil. Bu siteye özgü bir şeyde değil.

_DuMaN_58 12.06.2011 23:36

[QUOTE=amazon10;601254]Sen arkadaşın yazdığı mesajı okumadın sanırım. veyada şöyle söyleyeyim okudun ama algılama problemin olduğu için algılayamadın. Bizim akıllanıp akıllanmayacağımız ona mı düşmüş yandaşcılık yapmaktan başka bir şey bildiğiniz yok. hayırlı olsun dedik sustuk sizde laf atmayın. laf yemeyin.....[/QUOTE]

"algılama problemin olduğu.."

[B]O zaman benim de sana bir laf sokmam lazım bu söylediklerine göre ama ben senin gibi değilim.[/B] [B]Olgun biri gibi susuyorum. [/B]

serhat3358 13.06.2011 00:11

Memleketimize ve ilimize Hayırlı olsun, söz milletin dedik millet sözünü söyledi...
Türkiye Ses Verdi! Şimdi Türkiye Rahat Bir Nefes Alacak!

Hayırlısı dedik oyumuzu verdik, o yüzden Hayırlı solun İnşaAllah!

amazon10 13.06.2011 01:08

[QUOTE=_DuMaN_58;601257]"algılama problemin olduğu.."

[B]O zaman benim de sana bir laf sokmam lazım bu söylediklerine göre ama ben senin gibi değilim.[/B] [B]Olgun biri gibi susuyorum. [/B][/QUOTE]

Haklısın sadece [B]gibi[/B]... Olgun olsaydın haklı ile haksızı ayırt edebilirdin.... veyada adil davranmasını bilirdin.... olmadı yandaşcılığın çokta iyi birşey olmadığını bilirdin.
iyi geceler... :D

_DuMaN_58 13.06.2011 09:13

[QUOTE=amazon10;601261]Haklısın sadece [B]gibi[/B]... Olgun olsaydın haklı ile haksızı ayırt edebilirdin.... veyada adil davranmasını bilirdin.... olmadı yandaşcılığın çokta iyi birşey olmadığını bilirdin.
iyi geceler... :D[/QUOTE]

Şurda bir laf daha sokmam lazım ama yine susuyorum.

Birisi bir yorum yazıyor sonra üstünü alınıyorsun sonra adama "çok konuşuyorsun" diyorsun. Ee yarası olan gocunur tabi :)

Kibrisli 13.06.2011 10:39

[QUOTE=_DuMaN_58;601228][B]Milliyette okudum paylaşmak istedim, çok ilginç geldi bana:[/B]

[B][IMG]http://i.milliyet.com.tr/176x105/2011/06/12/fft195_mf1409992.Jpeg[/IMG]

[/B]10 bin kişinin oyu çöpe gitti

İstanbul 1'înci bölgeden bağımsız milletvekili olan Tuncay Özkan, Meclis'e giremedi. 10 bin kişinin oyu hem CHP'ye hem de Tuncay Özkan'a verildiği için geçersiz sayıldı.[B]

Nasıl bir seçmen kitlesidir ki hem CHPye aynı zamanda Özkana verebiliyor? [/B][/QUOTE]
Bilinçli bir seçmen kitlesi Tuncay Özkan'ı Aday yapmayan CHP'ye tepki amaçlı böyle bir tavır alan grup var o arkadaşlar verdi bu oyları...

_DuMaN_58 13.06.2011 11:00

[QUOTE=Kibrisli;601282]Bilinçli bir seçmen kitlesi Tuncay Özkan'ı Aday yapmayan CHP'ye tepki amaçlı böyle bir tavır alan grup var o arkadaşlar verdi bu oyları...[/QUOTE]

İyi de o zaman Özkana verselerdi oylarını, Özkan da milletvekili olarak çıksaydı(10bin oy ile çıkarmı çıkamaz mı bilmem) derlerdi ki "gördün mü CHP sana ihtiyacımız yok sen olmadan da Özkan milletvekili olabilir." demeliydi bence. En azından Özkanı meclise göndermiş CHPye de ders vermiş olurlardı.
Her ikisine de oyları verince kendi oyları da boşa gitti. Neyse hayırlısı olsun.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:38.