Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Kurtlapa Belediyesi (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=215)
-   -   KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11141)

bilalfındık 10.08.2008 01:13

--->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

HERKESE SELAM?????BEN TÜM HEMŞERİLERİN SİTELERİNE YAZARIM NE YAZIKKİ SİZLER BİZİM BEYPINARA HİÇ YAZMASSINIZ ANLAYALIM ABDUŞ KARDEŞİM ÖZLEDİK

muratyıldız 12.08.2008 08:46

sivasta ve sivas dışında yaşayan bütün kurtlapalılara saygı ve selamlarımı sunuyorum . yaşamları boyunca hayatlarında başarılar

dilerim

murat YILDIZ

abdussvs 20.08.2008 05:35

[QUOTE=muratyıldız;295689]sivasta ve sivas dışında yaşayan bütün kurtlapalılara saygı ve selamlarımı sunuyorum . yaşamları boyunca hayatlarında başarılar

dilerim

murat YILDIZ[/QUOTE]

[COLOR="Red"][B][I]Büyük Abi sende hoşgeldin bu sayfalara...

[/I][/B][/COLOR]

abdussvs 20.08.2008 05:40

[QUOTE=bilalfındık;294984]HERKESE SELAM?????BEN TÜM HEMŞERİLERİN SİTELERİNE YAZARIM NE YAZIKKİ SİZLER BİZİM BEYPINARA HİÇ YAZMASSINIZ ANLAYALIM ABDUŞ KARDEŞİM ÖZLEDİK[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Abim aklına getirdiğin için sağol. Kusura bakma epey zamandır bu sayfalara giriş yapmaya vaktim yok. Vakit olsada sayfaları gezip yazıya vaktim olmuyor. İnşallah Ramazandan sonra plan ve çabalar olumlu olursa daha çok vaktimiz ve sohbetlerimiz olacak...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 20.08.2008 05:43

[B][I][COLOR="Red"]

Bu sayfalara gelen yazı yazsın yazmasın herkese selamlar. Dark Yamtar58'e, Bilal Fındık'a aramıza yeni katılan Murat Yıldız'a ve adını zikredemediğim tüm hemşerilerime saygılar, sevgi ve hürmetler sunarım...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 31.08.2008 22:18

[B][I][COLOR="Red"]

Bütün Kurtlapalı ve Sivaslı hemşerilerimin Ramazan'ı Şeriflerini kutlarım. Nice Ramazanlara aileleri ve sevdikleri ile ulaşmalarını diler saygılar sunarım...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 31.08.2008 22:46

[B][I][COLOR="Red"]

Bilal Fındık ve Adıslı Bekir'e selamlar saygılar sunarım. Bu site sayesinde iki saygıdeğer Abilerim ile (şahsen olmasa da) tanışma fırsatını bize sunduğu için site kurucularına, yöneticilerine de teşekkürler.

Her iki Abilerim ne yapar ne söylerler ise ben bütün laflarının arkasında ve hep onlarla beraberim. İkisine de tekrar selamlar sunar Ramazan'ı Şeriflerini kutlarım...

Hep kavgalar oldu hayatımda
Ama ben barışı sevdim
Sevgimin çürüdüğü bu toprakta
Sevmeyi sevdim
Soran olmadı neyi sevdiğimi
Oysa ben en çok ....

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 24.09.2008 15:39

. .

dark_yamtar58 24.09.2008 16:05

[QUOTE=abdussvs;303746][B][I][COLOR="Red"]

Bilal Fındık ve Adıslı Bekir'e selamlar saygılar sunarım. Bu site sayesinde iki saygıdeğer Abilerim ile (şahsen olmasa da) tanışma fırsatını bize sunduğu için site kurucularına, yöneticilerine de teşekkürler.

Her iki Abilerim ne yapar ne söylerler ise ben bütün laflarının arkasında ve hep onlarla beraberim. İkisine de tekrar selamlar sunar Ramazan'ı Şeriflerini kutlarım...

Ama ben barışı sevdim
Sevmeyi sevdim
Oysa ben en çok ....

[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

Kardeşim Sözümüzde gönlümüzde birdi birbirimizi kırmadık destek olduk allah senden razı olsun.Seninle çoktanberi selamlaşamıyorum nedeninide bilmiyorum ama bize düşen birşey varsa biz göreve talibiz.Saninde ramazanı şerifin ve ramazan bayramın kutlu olsun nicelerini gör.

abdussvs 24.09.2008 17:53

[QUOTE=dark_yamtar58;314173]Kardeşim Sözümüzde gönlümüzde birdi birbirimizi kırmadık destek olduk allah senden razı olsun.Seninle çoktanberi selamlaşamıyorum nedeninide bilmiyorum ama bize düşen birşey varsa biz göreve talibiz.Saninde ramazanı şerifin ve ramazan bayramın kutlu olsun nicelerini gör.[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Abi sağolasın malum yaz tatili ardından Ramazan-ı Şerif derken bende fazla giriş ve selam yazamadım. O üstteki yazı ise sizin yanınızda olduğumu belirtmem ve Bilal Fındık Abime yasak koyulmasına tepki içindi. Hz. İbrahim için su taşıyan karınca misali Safımız ve Niyetimiz belli olsun yeter. Ben unutulmadığımın ve unutmadığımın farkındayım sizdende ricamız budur...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 27.09.2008 20:41

[QUOTE=abdussvs;303746][B][I][COLOR="Red"]

Ama ben barışı sevdim
Sevmeyi sevdim
Oysa ben en çok ....

[/COLOR][/I][/B][/QUOTE][FONT="Arial Black"][B][I][U]KARINCA MİSALİ SAFIMIZ BELLİ OLSUN....[/U][/I][/B][/FONT]

abdussvs 29.09.2008 17:41

Cevap: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

[B][I][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"][CENTER]

Bütün Kurtlapalı ve bu sayfalara giriş yapan Hemşerilerimin yarınki Ramazan bayramlarını tebrik ederim. Allah'u Teala nice bayramlara sağlık mutluluk ve huzur içinde ulaşmanızı nasip etsin...

[/CENTER][/FONT][/COLOR][/I][/B]

dark_yamtar58 29.09.2008 19:45

Abdussvs kardeşimin ve bütün Kurtlapalıların Ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını Yüce rabbimden dilerim..........

gumusdere 05.11.2008 15:50

slm kurtlapalı hemşerilerim

[url]http://gumusderebeldesi.tr.gg/[/url]

[email]gumusderebeldesi@hotmail.com[/email]

buyurun hepimiz sitemizi tanıtalım

abdussvs 07.11.2008 19:02

[QUOTE=gumusdere;328032]slm kurtlapalı hemşerilerim

[url]http://gumusderebeldesi.tr.gg/[/url]

[email]gumusderebeldesi@hotmail.com[/email]

buyurun hepimiz sitemizi tanıtalım[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Arkadaşım yeni kurduğunuz Gümüşdere beldesi sitesi inşallah işlevi ve kuruluş amacına muhabbet ve tanıtım ortamında devam eder. Emeği geçenlere teşekkürler...

[/COLOR][/I][/B]

fevzireiscoşkun 14.11.2008 13:11

cesur müslümanlar imanlı türkler yiğit alperenler herkese iyi cumalar

fevzireiscoşkun 14.11.2008 13:35

faruk tebrik ederim tahminimde yanılmadım herşeyeramen teşekürederim kurtlapa adına bi şeyler yapıyorsun ha bu arada yanılmıyorsam mehmet abinin oğlusun

abdussvs 14.11.2008 15:02

--->: Cevap: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

[QUOTE=fevzireiscoşkun;332417]faruk tebrik ederim tahminimde yanılmadım herşeyeramen teşekürederim kurtlapa adına bi şeyler yapıyorsun ha bu arada yanılmıyorsam mehmet abinin oğlusun[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Abi sağolasın ayrıca hoşgeldin. Yalnız başıma birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte. Sağolsun Dark Yamter58( Adıslı Bekir) ve birkaç değerli Abiler yalnız bırakmıyolar. Doğrudur Mehmet Çavuşun oğluyum. Erdal'ada Selamlarımı iletirsen sevinirim...

[/COLOR][/I][/B]

özdemir 14.11.2008 15:21

merhaba kurtlapalı arkadaşlar
nasıl gidiyor çalışmalar

fevzireiscoşkun 14.11.2008 15:28

faruk yeğenim ilk siteyi ziyaret ettiğimde hep yalınız olduğnu gördüm bakıyorum aynı isimler ziyaret ediyor bu gün bende karar verdim seni yalnız bırakmamaya bu arada adıslı arkadaşlaradaselamlar velhasıl çevre köylerin hepsine selamlar sayğılar ayrıca babanada selam söyle iyi akşamlar

abdussvs 15.11.2008 00:35

[COLOR="Black"][B][I]Herkese iyi geceler. Kurtlapada ikamet eden Mustafa DEMİRTAŞ'ın (halkımız arasında Erdal adıyla anılan)geçen hafta kalp krizi sonucu vefat etmiş olduğunu öğrendim. Merhum Hemşerimize Allah'u Teala Rahmet eylesin, taktiratını affetsin. Geride kalaan Ailesi ve Akrabalarına Başsağlığı dilerim...[/I][/B][/COLOR]

fevzireiscoşkun 18.11.2008 15:14

turan sen adıslı recep emminin oğlu sarı turan ahmettin abisisin deyilmi selamlar kardeş

yiğidoturan 20.11.2008 22:38

[QUOTE=fevzireiscoşkun;334587]turan sen adıslı recep emminin oğlu sarı turan ahmettin abisisin deyilmi selamlar kardeş[/QUOTE]

a.s fevzi reis nasılsın ne var ne yok iyisindir inşallah İZMİR den selamlar ;)

fevzireiscoşkun 21.11.2008 09:38

ALEYKÜM SELAM TURAN KARDEŞ NASILSIN İYİSİNDİR İŞALLAH TEKRAR SELAMLAR ALLAHA EMANET OL

fevzireiscoşkun 21.11.2008 09:53

HAYIRLI CUMALAR KURTLAPANIN GÜZEL İNSANLARI HERKESE ÇOLUNA ÇOCUNA HANIMINA BEYİNE YAŞLISINA GENCİNE VELHASILBEN KUTLAPALIYIM DİYEN HERKESE SELAMLAR SAYĞILAR SAĞLIK MUTLULUK AFİYETLER DİLERİM ADISA YILDIZA YAKUPOĞLANA OVACIK ALAHACI GÜZEREN OLUKMAN ADINI SAYAMADIĞIM KOŞU KÖYLERİMİZE SELAMLAR SAYĞILAR

yiğidoturan 22.11.2008 14:18

reis burdamısın ses ver .................................

fevzireiscoşkun 22.11.2008 14:24

turan kardeşim hemen yanı başındayım izmirde ne var ne yok işallah iyisindir

S. KUNDUZ 23.11.2008 20:35

bütün kurtlapalılara ve sivaslılara selamlar. Ben Şahin KUNDUZ İstanbuldan. Artık bende sizinle birlikteyim...

kurtlapalıcun. 25.11.2008 12:54

[HTML][FONT="Arial Black"][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"][COLOR="Black"][/COLOR][/COLOR][/FONT][/FONT][/HTML]ULANKURTLAPALIYIZ DİYE MEYDAN DA GEZİNEN COK ONCE ADAM OLUN
KURTLAPALI CÜNEYT

kurtlapalıcun. 25.11.2008 12:56

[HTML][FONT="Arial Black"][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"][COLOR="Black"][/COLOR][/COLOR][/FONT][/FONT][/HTML]ULANKURTLAPALIYIZ DİYE MEYDAN DA GEZİNEN COK ONCE ADAM OLUN
KURTLAPALI CÜNEYT
SİVAS TA GEZİNEN İSYANKAR ALEMİN SERSERİSİ

kurtlapalıcun. 25.11.2008 12:59

[COLOR="Blue"]O DAMKİ PERDELER KALKAR PERDELER İNER
AZRAİLE HOSGELDİN DİYEBİLMEKTIR HUNER
KURTLAPALI CÜNEYT [/COLOR]

kurtlapalıcun. 25.11.2008 13:02

İSYANKAR ALEMİN SERSERİSİ CÜNEYTTEN BUTUN KURTLAPALI YA SLM[COLOR="Red"] (HERKES ÜZERİNE ALINMASIN DİKKAT ONA GÖRE HADI)[/COLOR]

kurtlapalıcun. 25.11.2008 13:04

KURTLAPALIYIM DİYE GECİNME ONCE ADAM GİBİ ADAM OLUN [COLOR="Navy"](UZERINE ALINACAKLAR BELLİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))[/COLOR]

kurtlapalıcun. 25.11.2008 13:05

CÜNEYT TURHALLI AYNİ ZAMAN DA SİVASTA OKUYOR LİSEDE[COLOR="Red"] GUCURNUN TORUNU[/COLOR]

dark_yamtar58 25.11.2008 13:12

[QUOTE=kurtlapalıcun.;338502]CÜNEYT TURHALLI AYNİ ZAMAN DA SİVASTA OKUYOR LİSEDE[COLOR="Red"] GUCURNUN TORUNU[/COLOR][/QUOTE]

Hadiya Sen gucurun torunumusun.Gucur benim dayımdır kardeş kendisine selam söyle Turhala ve turhaldaki adıslılara selamlar.Adıslı bekir.

abdussvs 28.11.2008 02:46

[QUOTE=kurtlapalıcun.;338502]CÜNEYT TURHALLI AYNİ ZAMAN DA SİVASTA OKUYOR LİSEDE[COLOR="Red"] GUCURNUN TORUNU[/COLOR][/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"] Cüneyt Efendi dinle bakalım Emmini;

Burası GUCUR DEDEN gibi partal atacağın, AŞTİM EBEN gibi çıngırak çıkartacağın yer değil yeğenim. Önce adam olmayı, efendiliği, insanlarla konuşmayı öğren sonra yazı yazmaya çalış. Adam olun laflarını savurmak için buraya değil dedenin köylerden topladığı hasta hayvanları bağladığı ahıra git. Babana da İstanbulda oturan FARUK EMMİM sana selam söyledi de olurmu yeğenim. Bu sayfayı sahiplenip birilerine laf atabilmen için daha çok yolun var...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 28.11.2008 02:50

[QUOTE=kurtlapalıcun.;338501]KURTLAPALIYIM DİYE GECİNME ONCE ADAM GİBİ ADAM OLUN [COLOR="Navy"](UZERINE ALINACAKLAR BELLİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))[/COLOR][/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Ben bu sayfa unutulup gitmesin, hiç kimse arasında bu sayfalarda kırgınlık olmasın diye uğraş veriyorum ve herkesle saygı sevgi çerçevesinde diyaloğa geçmeye çalışıyorum. Onun için lafı önce ben üstüme alırım...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 28.11.2008 02:52

[QUOTE=kurtlapalıcun.;338497][COLOR="Blue"]O DAMKİ PERDELER KALKAR PERDELER İNER
AZRAİLE HOSGELDİN DİYEBİLMEKTIR HUNER
KURTLAPALI CÜNEYT [/COLOR][/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][B][I][U]NUSH İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKTİR...
TEKTİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR...

[/U][/I][/B][/FONT]

abdussvs 28.11.2008 02:58

[B][I][COLOR="Red"]

Şimdi tanıdınmı ben kimmişim Cüneyt yeğenim.Baban seni Sivas'a internetten millete densiz densiz laflar etsin diye değil, kendisi gibi Gucur'un (yaklaşık5-6 ay öncesine kadar) peşinde dolansın diye değil okuyup adam olasın diye getirdi. Hadi şimdi oturda dersine çalış büyük adam olacaksın sen. Resimler bölümünde Mehmet'le Bekir'in resmine bak hazır gelmişken...

[/COLOR][/I][/B]

fevzireiscoşkun 28.11.2008 10:05

hayırlı cumalar kurtlapa hayırlı günler herkese ben kurtlapalıyım diyen herkese

WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:33.