![]() |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Yol bizde der; Âlim Türkoğlu Türk'te
Cumhuriyet bizle biz Atatürk'le Destan yazar yiğit bak süper ligde Durduğun yetmez mi Sivaslı gardaş Bekir Alim __________________ Bu güzel şiir bizlerle paylaştığın içi teşekkürler |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;219322][B][I][COLOR="magenta"]Keskesiz bir hayat varmiki
Dertsiz insan varmiki Kimi güler kimisi aglar Benden cok aglayan varmiki[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Hayat bir nehir gibidir akar gider Ne yapsakta durmaz geçer seneler Söyleriz türküler,yazarız şiirler Sivas'lıyız özümüzde var bunu bileler. Sitemizin ozanları dediler şiir yazdık Bu güzel köşede yerimizi aldık Vefalı dostlara çok selam yolladık Daha çok şiir bekleriz yalnız kaldık |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=albina58;219783]Su başı dutduk,çeşme başı dutduk,
Mahallemizde köşe başını dutduk, Evimizde baş köşemizde kalpde yer dutduk, Bir tek hemşerilerimiz arasında gardaşlık dutamadık,:confused:[/QUOTE] Hemşerilerimiz arasında gardaşlığıda dutarız yakında öyle ha deyince olmuyor bu işler bekleyen derviş muradına ermiş |
[QUOTE=SivasLady;208823][B]Yok mu aranizda kimse
Iki satir yazsa bize ben baslayayim siire Cesaret vereyim size [/B][/QUOTE] lady utanır oldum sivaslılığımdan billahi geçmedi iki satır aklımdan yeter kılıç çıktı kınından ok fırladı yaydan utanmam sadece kendi payımdan |
[QUOTE=Sweetgirl;208824][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Cesaretim gitdi ele
Günes dogmadan bitdi bile Buda benden size olsun Kalplerinz nurla dolsun[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] sweetgirl baksana bizde meğer ne ozanlar vamış ama maçlarda sadece bir beste biliyoruz işte taraftar işte şampiyon diye haydi yiğidolar sivassporumuza yeni bir beste yapalım en güzel olanını besteleylim herkes bizim bestemizi söylesin feneri cimbomu kartalı hepsi çatlasın |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=SitemkarAşık;219763][B][I]SİVASLI GARDAŞ
Buram, buram hasret kokar her taşı Unutur mu yiğit kavım gardaşı Madımak çorbası tarhana aşı Burnunda tütmezimi Sivaslı gardaş Çiçek açar yaz bahar'da yaylası Bir efsane gibi taş ve kayası Gönlümün sevdası kalbim aynası Gel desem gelmez mi Sivaslı gardaş Örnek almış cümle âlem huyunu Dağında meleşir kuzu koyunu İçmeye doymazsın Tecer suyunu Bu hasret yetmezimi Sivaslı gardaş Gelmen mi yol olsa bir de vesile Gök medrese çifte minaresiyle Bir seher vaktinde ezan sesiyle Gel artık yetmez mi Sivaslı gardaş Selçukludan gelir bizim soyumuz Ergenekon Tuna nehri boyumuz Öksüz garip kalmış yetim köyümüz Bu dert hiç gitmez mi Sivaslı gardaş Sen tedbir al verir takdirin Hak’tan Su içtiğin o yer kızıl ırmaktan Bıkmadın mı Gardaş uzak olmaktan Dost sitem etmez mi Sivaslı gardaş Ecdadım yâd etmiş Sivas adını Bırakma sen elden itikadını Genç ihtiyar yaşlı kız ve kadını Söyle dert bitmez mi Sivaslı gardaş Bu yurt senin sevki sen sevilensin Temiz bir iz bırak dönüp gelesin Atan var Deden var bur da bilesin Gurbet hiç bitmez mi Sivaslı gardaş Yol bizde der; Âlim Türkoğlu Türk'te Cumhuriyet bizle biz Atatürk'le Destan yazar yiğit bak süper ligde Durduğun yetmez mi Sivaslı gardaş Bekir Alim [/I][/B][/QUOTE] babamlara dahi okudum beğendiler. ellerine yüreğine buraya yazan bileğine sağlık... |
[QUOTE=şarkışlalı_yigi;220206]sweetgirl baksana bizde meğer ne ozanlar vamış ama maçlarda sadece bir beste biliyoruz işte taraftar işte şampiyon diye haydi yiğidolar sivassporumuza yeni bir beste yapalım en güzel olanını besteleylim herkes bizim bestemizi söylesin feneri cimbomu kartalı hepsi çatlasın[/QUOTE]
malesef taraftarimiz üretken degil, baskalarinin bestelerini SivasSpor`a göre degistirip ezberliyorlar ve macta onu söylüyorlar, bu cok üzücü bir durum. ama düsüncen güzel ilk adimi ben yapayim :) |
[QUOTE=arifcoskun;220190]Hayat bir nehir gibidir akar gider
Ne yapsakta durmaz geçer seneler Söyleriz türküler,yazarız şiirler Sivas'lıyız özümüzde var bunu bileler. Sitemizin ozanları dediler şiir yazdık Bu güzel köşede yerimizi aldık Vefalı dostlara çok selam yolladık Daha çok şiir bekleriz yalnız kaldık[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Bence biraz fazla duygusallasdik Dertler paylasilmadan bitermi sandik Üzüntüleri bir kenara atalim Sirayi neseli satirlara birakalim [/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Yarisma icin yazacak biseyler bulamadim
Bana sizlerden biri yardim eder sandim Hadi artik bakmayi birakin derim Su yarismayi beraber yenelim ;) [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;220918][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Yarisma icin yazacak biseyler bulamadim
Bana sizlerden biri yardim eder sandim Hadi artik bakmayi birakin derim Su yarismayi beraber yenelim ;) [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] İyi düşün bulursun birşeyler Güzeli, iyiyi herkes sever Sevgiyle dolsun gönüller Susmasın diller, yazsın kalemler :) |
[QUOTE=arifcoskun;221266]İyi düşün bulursun birşeyler
Güzeli, iyiyi herkes sever Sevgiyle dolsun gönüller Susmasın diller, yazsın kalemler :)[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Birseyler bulabilseydim size basvurmazdim Yoksa basimi taslarami vurmaliydim Kalemler yarisma icin biseyler yazamadi Sizden baska bir ümidim kalmadi[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;221270][B][I][COLOR="Magenta"]Birseyler bulabilseydim size basvurmazdim
Yoksa basimi taslarami vurmaliydim Kalemler yarisma icin biseyler yazamadi Sizden baska bir ümidim kalmadi[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Sakın vurma başın taştan taşlara Yazık olur gözünden akan yaşlara Tam takım indim ben bu sahaya Rakiplerim benden korksun vallaha Yazarım yazarım kalemim bitmez Memleket hasreti içimden gitmez Uzak diyarlarda bülbüller ötmez Beklerim dostlarım birtürlü gelmez :) |
[QUOTE=arifcoskun;222054]Sakın vurma başın taştan taşlara
Yazık olur gözünden akan yaşlara Tam takım indim ben bu sahaya Rakiplerim benden korksun vallaha Yazarım yazarım kalemim bitmez Memleket hasreti içimden gitmez Uzak diyarlarda bülbüller ötmez Beklerim dostlarım birtürlü gelmez :)[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Ben vurmayimda kimler vursun Tüm insanlar feryadimi duysun Milleti kacirdim topicden Kimse bilmezki ne dumanlar cikar icimden :D :D :D uysada yazdik uymasada :D [/COLOR][/I][/B] |
Gülüm ol.
koklayim gül suyuyla paklayim yarim ol, koynumda saklayim bir ömür boyu seni koklayim |
[QUOTE=Sweetgirl;222257][B][I][COLOR="Magenta"]Ben vurmayimda kimler vursun
Tüm insanlar feryadimi duysun Milleti kacirdim topicden Kimse bilmezki ne dumanlar cikar icimden :D :D :D uysada yazdik uymasada :D [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Sen bizim Sivas'lı Sweetgril'sin Uzak diyarlarda hasret çekensin Söyleki derdini dostların bilsin Benden söylemesi yinede sen bilirsin:) |
[B]ben geldim yine buralara
insallah alirsiniz yine araniza coktandir yazmamistim bu konuya biktim artik okuya okuya dedim " bende yaziyim artik" hala beceremiyom ama bu Isi :D[/B] |
[QUOTE=arifcoskun;222884]Sen bizim Sivas'lı Sweetgril'sin
Uzak diyarlarda hasret çekensin Söyleki derdini dostların bilsin Benden söylemesi yinede sen bilirsin:)[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Ben derdimi söyleye söyleye dilimde tüy bitti Bi su dertlerime care olacaklar gelmedi gitti Biraz dostlar suraya yazsin isterim Onlarla atismaktir tek derdim[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;212942][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Hosgelmissin Akrepci arkadasim
Sende gel, birazda seninle atisalim Simdiden söyleyeyim sana, ben biraz acemiyim Sizlerden biraz biseyler ögrenmek isterim. [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] biraz gec oldu ama zamanim olmadi mevsimler degisti beyaz karlar yagmadi hosbulduk hemsom cevap vermeye elim varmadi kurban bayraminiz mübarek olsun bu yalanci dünyada acemi biri varsa oda benim burada gönlümde tütüyor akdaglarim orada kan kirmizi kizilirmagim süzülerek aktikca selamlarim sizleri hemsolarim her defa.... |
Döneceğim O Şehre Bir Gün
Bende olsanız yoluma sıra sıra Çekip vursanız kan kusa kusa Bu sevda sığmaz bir asıra Döneceğim o şehre bir gün Alın yazımı baştan yazsanız Kara toprağa mezarımı kazsanız SUŞEHRİ'ni yakıpta yıksanız Döneceğim o şehre bir gün Gidin başımdan gidin Beni anılarla terk edin Sırma saçlı allı gelin Döneceğim o şehre bir gün |
forumları geze geze
bakın işte geldim size güzel şiirler okudum teşekkürler hepinize |
SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Hemşehrim.58;226397]forumları geze geze
bakın işte geldim size güzel şiirler okudum teşekkürler hepinize[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Cok sükür sende gelebildin Topicimizi yazilarinla sereflendirdin Haberin olsun devamini isteriz yazilarini dört gözle bekleriz [/COLOR][/I][/B] |
[B]Sazımın Ustasıyım
Kardeşimin Hastasıyım İşte Geldim Sitenize Ben Bu İşin Ustasıyım...:)[/B] |
türkiye topragıdır edirneden ıgdıra
sanlı türk bayragı dalgalanır gururla vatanda halkların bölünmez bütünlüğü tanıyın işte dogru düşünen çılgına mehmetçik oldugu sürece bu daglarda ölüm allahin emri olur vatan haini çakala ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ EZAN SESİNİ DİNDİRMEYE KIMSENİN GÜCÜ YETMEZ 88/2 ARAMASIN GÖZLERİN OŞİMDİ MAYISDA ASKER |
Allaha Kurana Bayraga Vatana ve Silaha yemin olsun
Sehitlerim Gazilerim emin olsun çılgın türk gencligi olarak komünizme faşizme kapitalizme ve hertürlü emperyalizme karşı mücadelemiz devam edecektir kavgamiz son nefes son nefer son damlasina kadardır kavgamiz milliyetci türkiyeye turana kadardir basbugumuz emin olsun yılanlardan olmayacak satanlardan olmayacak kacanlardan olmayacak yıkılmayacagız başaracagız basaracagız |
SivasLady ve Sweetgirl ablalarim dökdürmüs heheheh
elinize yüreginize saglik sivasli olupta ozanlik olmazmi :D |
yine hasret düstü gardas deli yüregime
bir selam yollayim yedisinden yetmisine sivasimi özledim gardas aylardir görmeyince bu senede gurbet elde kalacagim nasip degilse |
CANIM SİVAS’IM
Seni çok özledim göresim geldi Burnumda tütersin canım Sivas’ım Hasretin bağrımı ok gibi deldi Sevdadan betersin canım Sivas’ım Dört Eylül başımda bir altın tacım Ata’mın izinde bal olur acım Göğümde meşalem, derde ilacım Sen bana yetersin canım Sivas’ım! Sen bu güzel yurdun narin şehrisin Yurda kem bakanın keskin zehrisin Ozanların yüreğinde bahrisin Veysel’ce tütersin canım Sivas’ım Kubbeler kasırlar canlı şahitler Uğruna can verdi nice yiğitler O civan balalar, şanlı şehitler Şana şan katarsın canım Sivas’ım! Dağlarında süzgün rüzgârın eser İnsanın düşküne yardımı sever En sıcak en cömert, misafirperver Kalbimde atarsın canım Sivas’ım! Kepenek suyunla yüreğim sönsün Madımak silkinip çiçeğe dönsün Çifte minarede mahyalar yansın Cana can katarsın canım Sivas’ım! SABİHA SERİN NOT: Bu şiirim aşağıdaki linkten sesli ve görüntülü video olarak dinlenebilir. [url]http://www.youtube.com/watch?v=IeFIfbGVYLo[/url] |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sabiha Serin;232214]CANIM SİVAS’IM
Seni çok özledim göresim geldi Burnumda tütersin canım Sivas’ım Hasretin bağrımı ok gibi deldi Sevdadan betersin canım Sivas’ım ................. SABİHA SERİN NOT: Bu şiirim aşağıdaki linkten sesli ve görüntülü video olarak dinlenebilir. [url]http://www.youtube.com/watch?v=IeFIfbGVYLo[/url][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Yüregine saglik cok hemde cok güzel bir siir ama maalesef seslendiren bence iyi seslendirememis gercekten sivasa Hasretini yüregi ile ifade edememis Sadece basit bir siir gibi okumus [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Dağlarında süzgün rüzgârın eser
İnsanın düşküne yardımı sever En sıcak en cömert, misafirperver Kalbimde atarsın canım Sivas’ım! Kepenek suyunla yüreğim sönsün Madımak silkinip çiçeğe dönsün Çifte minarede mahyalar yansın Cana can katarsın canım Sivas’ım! SABİHA SERİN Sivasımızın çok kıymetli araştırmacı ve yazar gururumuz bacımız sayın SABİHA SERİN Hanımefendiye bu değerli şiirini bizlerle paylaştığı için bütün sitemiz adına kendisine çok teşekkür ederim |
[QUOTE=Sweetgirl;222895][B][I][COLOR="Magenta"]Ben derdimi söyleye söyleye dilimde tüy bitti
Bi su dertlerime care olacaklar gelmedi gitti Biraz dostlar suraya yazsin isterim Onlarla atismaktir tek derdim[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Bu güzel vatanın Sivas vilayeti Bu senede çok memnun etti bizleri Uygun adım şampiyonluk hedefi Şampiyon ol Sivas'ım sevindir bizleri |
[QUOTE=arifcoskun;243057]Bu güzel vatanın Sivas vilayeti
Bu senede çok memnun etti bizleri Uygun adım şampiyonluk hedefi Şampiyon ol Sivas'ım sevindir bizleri[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Petkovicimizde artik gol atar oldu Dönüsü muhtesem oldu Insallah bu sene sampiyon Sivasspor olacak Gönüllerimiz gurur ve sevincle dolacak[/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR="Blue"] ACIMASIZ HAYAT
Hayat acımasız sen hayttan da acımasız neden bana neden bütün çileler neden bana neden bana bütün dertler neden bana neden bana hasretler Allahım isyanım sana değil kendime.. ama duy beni artık ağlamak istiyorum ağlayamıyorum günduzlerı yürüdüğüm yollar gecelerı mekanım oldu güneşin doğusunu seyrettiğimiz deniz kenarları gecelerı içkinin doruklarına çıktığım yer oldu ilk buluştuğumuz yer var ya onu hiç sorma gündüzleri eski hatıraları yaşar gecelerı ıse sadece sensizliğin ve sesiziğin ıcınde kaybolup gider oldum nerde hatam allahım nerde günahım neden bırakıp gittin be beni gülüm neden hıc aramadın sen gittigin gunden beri bende yokum kendimi kendimde bulamaz oldum hayat işte acımasız hayat esrar eroyin ve hap tek kurtulus yolu bunlar sandım ama deilmis dertler bitmedi sıkıntılar ard arda geldi gel gülüm yeter bitsin bu eziyet ne olur beni affet isyan etmıyorum ama haykırıyorum senı cok ama cok seviyorum........ ESKİ SEVGİLİYE:([/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Blue"] ÖLEN SEVGİLİYE SİTEM
yağan yağmurlar senin kokunu getiriyor bana topraktan o gül kokunu delice esen yel iliklerimi donduruyor korkutuyorlar beni sen dünyada hep gülerdin beni ağlatırdın bak şimdi sende ağlıyorsun tıpkı benim ağladığım gibi dün akşam ne yaptım biliyormusun çiğ sucukla çay içtim hasretın ıle sızıp kalmışım rüyamda kimi gördüm tahmin edebiliyormusun seni gülüm seni hep öyle güzelmisin ve öyle güzel kalacakmısın ıslak sacların yapışıyormu kafa tasına ya o gözlerin ne oldu eridinmi bittinmi öldünmü duvarlardan birine senin diğerine benim resmimi asmıştım karşılıklı yeşildi senin gözlerin benimkiler ise ela buğulu gözler ile bakıyorduk birbirimize sonra kızdım sana aldım resmini duvardan yırttım yaktım parçaladım onu sana yine söz veriyorum yağmurlar diner dinmez oradayım oturacağım mezarının başına ağlayacagım ağlayacagım sabahlara kadar dayanamayacaksın sende sonunda haykıracaksın ağlayacaksın tıpkı tıpkı benim ağladığım gibi..... [/COLOR][/B] :confused::confused::confused::confused: |
BI RUYA GORDUM ANNE DUN GECE
AGLIYORDU COCUKLAR ANNELERINE BI RUYA GORDUM ANNE DUN GECE YARIM KALMIS BIR SEVGININ GOLGESINDE BI RUYA GORDUM ANNE DUN GECE SANA BENZEYEN MAVI BI RUYA HEP YARIM KALIRYA RUYALARIM, SENDE HEP YARIM KALMISTIN BENDE ANNE!!! HAYALIMDE YASATTIM O GUZEL YUZUNU SANA AGLADIM ANNE DUN GECE DAMLA DAMLA ERIDIM KANAYAN GOZ YASIMLA SANA AGLADIM ANNE DUN GECE........ |
O HUZUN DOLU BAKISINDAKI ANLAM
AGLAMAK YAKISMIYOR BAL RENGI GOZLERINE DOKULEN GOZYASLARINI TOPLASAM SAKLASAM KALBIMIN EN DERIN YERINDE |
HASRETININ RUZGARI DEGDI SACLARIMA ACIDI ICIM
BIR GUL OLUP ACTIN GONUL BAGIMDA OZLERIM SENI YUREGIMDEDIR HASRETIN SEVECEGIM SENI TOPRAK OLMADIKCA BEDENIM |
[B][I][COLOR="Magenta"]Sitemizin ozanlari yine kayboldular
Kim bilir hangi islere koyuldular Kimi isde kimisi evde Hepside ayri bir mesguliyetde Yine yalnizlari oynuyorum Sivasin hasretinde boguluyorum Bide simdi tasinma isi cikti Sivas hayallerimi tamamen yikti[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;254026][B][I][COLOR="Magenta"]Sitemizin ozanlari yine kayboldular
Kim bilir hangi islere koyuldular Kimi isde kimisi evde Hepside ayri bir mesguliyetde Yine yalnizlari oynuyorum Sivasin hasretinde boguluyorum Bide simdi tasinma isi cikti Sivas hayallerimi tamamen yikti[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/images/icons/icon14.gif[/IMG] |
[quote=Sweetgirl;254026][B][I][COLOR=magenta]Sitemizin ozanlari yine kayboldular[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]Kim bilir hangi islere koyuldular[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Kimi isde kimisi evde[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Hepside ayri bir mesguliyetde[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Yine yalnizlari oynuyorum[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Sivasin hasretinde boguluyorum[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Bide simdi tasinma isi cikti[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Sivas hayallerimi tamamen yikti[/COLOR][/B][/I][/quote] Ozanlar kaybolmaz yüzyıllar yaşar, Coşturur kalpleri gönüller coşar Suçu yüzüne vurur tedbirler şaşar Arif her zaman dostuna koşar Yalnızlık Allaha mahsus sen öyle olma, Her zaman iyi ol, sen çok yaşa Hayatta herşey gelir sağ olan başa, Sabrın sonu selamettir bunu unutma :) |
[QUOTE=arifcoskun;254032]Ozanlar kaybolmaz yüzyıllar yaşar,
Coşturur kalpleri gönüller coşar Suçu yüzüne vurur tedbirler şaşar Arif her zaman dostuna koşar Yalnızlık Allaha mahsus sen öyle olma, Her zaman iyi ol, sen çok yaşa Hayatta herşey gelir sağ olan başa, Sabrın sonu selamettir bunu unutma :)[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Sabir sabir nereye kadar Herseyin bir siniri var Benim sabrimda bukadar Sivasi cok özledim bilenmi var Sivasim burnumda tütüyor Sivas dedikce burnumun diregi sizliyor Gözlerimden yaslar akiyor Bu kalp artik Hasreti cekemiyor[/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:58. |