![]() |
Cevap: GÜNÜN SÖZÜ
[COLOR="Blue"]yalan öyle zehirli bir oktur ki atılanı değil sahibini yaralar....[/COLOR]
|
[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]DURMUS SAAT BILE GUNDE IKI KEZ DOGRUYU GOSTERIR (V.I.LENIN)
(sen onu bile yapamiyorsun) [/CENTER][/COLOR][/I][/B] |
Gerçek dost, arkadaşının kusurunu görünce onu uyarır. Fakat bu kusurları başkalarına açıklamaz.
|
[B][COLOR=darkorange]yaptığın tüm fedakarlıklar tek bir hatanla silinir ..................[/COLOR][/B]
|
*Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz.
|
[B]O Yalan Dünya , Bu Yalan Dünya,Gerçek olan öbür dünya.[/B]
|
[COLOR="Magenta"][B] Bin zulme uğrasan da, bir zulüm yapma... [/B][/COLOR]
|
Güzel,şerefli bir hayat yaşa.Yaşlanıp geri baktığında ikinci bir defa tadını çıkarırsın.
|
[B]...ÜLkümüz göKLerde daLgaLanan bir SanCak,ALLah'ın önünde eğiLiriz biz ancak...![/B]
|
Cevizin kabuğunu kırıp içine,özüne inmeyen ;cevizin hepsini kabuk zanneder.
|
[B[I]][COLOR="Green"]Ömrünü faydasız ve boş şeylerle geçiren,tarlaya tohum ekme vaktini kaçıran kişiye benzer,hasat zamanı geldiğinde çok pişman olur.[/COLOR][/B][/I]
|
[B][I][COLOR="Black"]Hayet merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım zira inerken aynı insanlarla karşılaşacagımızı unutmayalım.[/COLOR][/I][/B]
|
İnandığı gibi yaşayamayanlar,yaşadığı gibi inanmaya başlarlar.
|
365 gün doğan güneş kimsenin dikkatini çekmez lakin birkaç dakikalığına tutulan güneş herkesi kendine baktırır.
|
Felaketlerin tek bir iyi yönü vardır ;oda bizlere gerçek dostlarımızı gösterir.
|
Fakirlik insanın sözde dostlarını uzaklaştırır.
|
[B][COLOR="DarkRed"]Oyna Yansın Cepkenin
Yansın Güneşten Tenin Gün Senin Şenlik Senin Bayramın Kutlu Efem[/COLOR][/B] |
[B]oLmak istersek hakka yakın kimseyi incitme sakın...![/B]
|
Bir genc babasina sorar "Baba evlenmek kaca malolur?
Baba cevap verir "Bilmiyorum oglum,ben hala öduyorum." |
[B]Her günüm cenaze,Her günüm şehit.
Bunların sebebi bir it oğlu it. Uyan Türk evladı uyan 30 Kupona Alınmadı bu vatan.[/B] |
[B]''Tutunmak bir Sey Degil''
''Onu Tutunca Birakmamak Lazim '' [/B] |
Alimlerin Yanında Dilinizi, Âriflerin Yanında Kalbinizi Muhafaza Edin!
|
Seva yazmış olduğun bu cümle insan oğlu için çok önemli ve manalı bir söcük insan bunu göz önüne alarak yapacaklarını dikkatli seçmek durumundadır
çok teşekürler |
[B]Yalancı dostun olacağına, delikanlı düşmanın olsun[/B]
|
Dün gece unutmak istedim seni, yazdım bir sigaranın üstüne ismini, sigaram bittiğinde kurtulacaktım senden ama nerden bilirdim seni duman duman içime çektiğimi!
|
[B][COLOR="DarkRed"]Sana karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, çiğdemin neşesini, lalenin gururunu, menekşenin tevazusunu, gülün saadetini versem bana ne dersin..? [/COLOR][/B]
|
Sen bende bi rüyasın imkansız olan,içimde kocaman bir sevgisin susan,hayatımın yarısısın benimle yaşayan,kavuşmak isteyip kavuşamayan,ağlayan ama sesi duyulmayan...
|
Aşk havuzuna aptallar düşer, ama beni ittiler.
|
[B]Yaşamımızda işlediğimiz hataların çoğu, düşünmemiz gereken yerde hissetmekten, hissetmemiz gereken yerde düşünmekten ileri gelmektedir.
John Colbins [/B] |
Dante:
"Geniş varlık denizinin her yanında geniş bir aşk akışı vardır. Fiziksel devinim bitkisel yaşam zihinsel yaşam. hep evrensel aşkın derece derece yükselen aşamalarını oluşturur. Aşağı derecelerinde yanılmayan aşk akılla aydınlandığı zaman iyilik ve kötülüğe eğilim kazanır. Aşk kusursuz olmayan iyiliklerin üzerinde de vardır. Hatta irade hile ve şiddet kullanmak yoluyla bir başkasının kötülüğüne çalışmış olsa bile yine aşka uyar. Kötülükler aşktan uzaklaşma oranında bir takım derecelere sahiptir ve kötülük aşka yaklaşmak için sarf ettiği üç oranında erdeme yaklaşmış olur. Cehennem bile adalet kadar aşkın eseridir." |
[COLOR="darkred"][B]Yazık diyenlerin elbet bir sebepleri vardır..
Yazık edenlerlerin elbet bir Cezaları vardır..........[/B][/COLOR] |
[B]Uyan uyan Türk evladı uyuma uyannn...![/B]
|
[B]İnsanı bilge yapan akıl, olgunlaştırıp güzelleştiren kalptir.[/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Penceremin önündeyim dalmışım gökyüzüne
bulutların arasında yer ararken kendime sonsuzluğu dolaşırken sensizliğe alısırken herşeyini unutmuşken kahretsin aklımdasın ve sen bunun farkındasın... [/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Red"]HAKSIZ OLDUĞUM DAVADA MİLYONLARIN ÖNÜNDE YÜRÜMEKTENSE;HAKLI OLDUĞUM DAVAMDA TEK BAŞIMA YÜRÜRÜM!!![/COLOR]
MUHSİN YAZICIOĞLU.BBP GENEL BAŞKANI.SİVAS MİLLETVEKİLİ[/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]GÜL KURUSU AKŞAMLARDA DOST HASRETİ YAŞADIK YERİ GELDİ AYRILIKLARLA AYLADIK AMA KALBİMİZE KOYDUGUMUZ SEVDİKLERİMİZİ HİÇ BİR ZAMAN UNUTMADIK..... [/COLOR][/B]
|
[B]Önce vatan Millet,Sonra ana ve yar![/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Bir ses beklemek senden. Soluk beklemek. Suskunluğun en acımasız olduğu zamanlardayım. Hiç bu kadar uzun susmadın sevdiğim. Hiç bu kadar uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi götürmeden yanında! [/COLOR][/B]
|
[B][U]TARİH DEĞİL,HATALAR TEKERRÜR EDER.[/U][/B]
|
[B]Karda donmak üzeresin, uyumak tatlı geliyor ama sen öldüğünün farkında değilsin.[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:18. |