Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Ülkemizde Kriz Var Mı ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=22404)

GuNaY 03.02.2009 01:29

Cevap: Ülkemizde Kriz Var Mı ?

[QUOTE=albina58;371895][B]Ayıp oluyor hemşerim:D
Millet şaha kalkmış,senden bir yerlerden birşeyler bulup ortalığı katıyorsun:D

Kriz bizi teğet geçti:D[/B][/QUOTE]

[B]Abi bu istatistik İhracat için :D

Yani dünyada kriz olduğunu düşünürsek bizim onlara nasıl birşeyler satmamızı bekliyorsunuz :D

Öncelikli olarak müşterinin alım gücü olması lazım, herkes bizim gibi refah içinde değil :D :D[/B]

albina58 03.02.2009 01:35

[QUOTE=GuNaY;371905][B]Abi bu istatistik İhracat için :D

Yani dünyada kriz olduğunu düşünürsek bizim onlara nasıl birşeyler satmamızı bekliyorsunuz :D

Öncelikli olarak müşterinin alım gücü olması lazım, herkes bizim gibi refah içinde değil :D :D[/B][/QUOTE]

[B]Fazla değil ihracatımız % 25 oranında düştü
10 milyar dolardan,7.5 milyar dolara geriledi,

İthalatımız tam yol devam,istikrar,
100 milyar dolardan yola devam:D[/B]

GuNaY 03.02.2009 01:54

[QUOTE=albina58;371909][B]Fazla değil ihracatımız % 25 oranında düştü
10 milyar dolardan,7.5 milyar dolara geriledi,

İthalatımız tam yol devam,istikrar,
100 milyar dolardan yola devam:D[/B][/QUOTE]

[B]Tüm dünya krizde, etkilenmeyen tek biziz :D O sebepten diğer ülkelerin ekonomilerinin çökmemesi için ürettikleri malları alıyoruzki ayakta kalsınlar ve gelecekte kendi adımıza kullanabilelim :D :D[/B]

albina58 03.02.2009 02:17

[QUOTE=GuNaY;371914][B]Tüm dünya krizde, etkilenmeyen tek biziz :D O sebepten diğer ülkelerin ekonomilerinin çökmemesi için ürettikleri malları alıyoruzki ayakta kalsınlar ve gelecekte kendi adımıza kullanabilelim :D :D[/B][/QUOTE]

[B]Vallahi haklısın:D

Bizde körü körüne,
neyin ne olduğunu bilmeden eleştri yapıyoruz:D:D[/B]

Kibrisli 03.02.2009 02:59

Renault ve Tofaş işçilerini çıkarttıktan sonra bugün itibari ile üretimlerini %100 durdurdu...
Sadece Bursa'da 1 yılda işinden atılan kişi sayısı 52700... Vallahi kriz şakşakçısı demesinler ama bu rakamları 2 aydır veriyorum... Hala kriz yok diyen yoktur heralde:)...

abircan 03.02.2009 08:04

nereden bulup yazarsınız bu modası geçmiş konuları hala, kriz teğet geçiyor ciğerden siz neden bahsediyorsunuz

fevzireiscoşkun 03.02.2009 08:59

ya arkadaşlar ne kırizi türkiyede kırizmiriz yok çünki çöplerden yakaca yiyecek temin etmiye çalışan kimseyok çoluğna çocuğna yiyecek temin etmek için sokağa düşmüş hayat kadını olmuş ANALARDA yok hangi kırizden bahsediyorsunuz ayıp şimdi dersinizki bu insanlara yardım edilse büccenin dengesi bozulur çünki seçimlerde geldi bücceden patilere yadımda yapmayacağız yani AKP ye YÜZKÜSÜR TİR İL YON da vermeyeceğiz CHP ye YETMİBEŞ TİR İLYON vermeyeceğiz MHP KIRK KÜSÜR TİR İL YON VERMEYECEĞİZ HELE HELE VATAN MİLLET HAİNLERİNE hiç yardım etmeyeceğiz yoksa büccenin dengesi bozulur onun için kırizdenen şey neyse O YOK İŞDE

LaEdri 03.02.2009 10:50

[QUOTE=albina58;371895][B]Ayıp oluyor hemşerim:D
Millet şaha kalkmış,senden bir yerlerden birşeyler bulup ortalığı katıyorsun:D

Kriz bizi teğet geçti:D[/B][/QUOTE]

[B]vee....

Avcı gelir,başını kuma sokmuş devekuşunu avlar..Hikayemiz de burada biter..
Hadi iyi uykular!!:)[/B]

seva 03.02.2009 22:53

[QUOTE=fevzireiscoşkun;371945]ya arkadaşlar ne kırizi türkiyede kırizmiriz yok çünki çöplerden yakaca yiyecek temin etmiye çalışan kimseyok çoluğna çocuğna yiyecek temin etmek için sokağa düşmüş hayat kadını olmuş ANALARDA yok hangi kırizden bahsediyorsunuz ayıp şimdi dersinizki bu insanlara yardım edilse büccenin dengesi bozulur çünki seçimlerde geldi bücceden patilere yadımda yapmayacağız yani AKP ye YÜZKÜSÜR TİR İL YON da vermeyeceğiz CHP ye YETMİBEŞ TİR İLYON vermeyeceğiz MHP KIRK KÜSÜR TİR İL YON VERMEYECEĞİZ HELE HELE VATAN MİLLET HAİNLERİNE hiç yardım etmeyeceğiz yoksa büccenin dengesi bozulur onun için kırizdenen şey neyse O YOK İŞDE[/QUOTE]

Evet Kriz yok kriz Tellalığı hala devan ediyor...
O çocuklara anaya sahip çıkmayan millet utansın..
Ayrıca o kadınlar istese namuslu çalışmayıda tercih eder.
Hayat kadınlarının genelli tuzağa düşürülüyor kimse isteyerek o hale girmez bu tuzağa düşürenler utansın,
Genel evine giren Erkekler zevkleri paraları haramdir.
Evet Kriz yok kriz Tellalığı hala devan ediyor...

LaEdri 03.02.2009 23:20

[QUOTE=seva;372155]Evet Kriz yok kriz Tellalığı hala devan ediyor...
Hayat kadınlarının genelli tuzağa düşürülüyor kimse isteyerek o hale girmez bu tuzağa düşürenler utansın,
Evet Kriz yok kriz Tellalığı hala devan ediyor...[/QUOTE]

İhracatımızın yüzde 28 azalması sana ne ifade ediyor?

Kibrisli 04.02.2009 00:43

Ya Renault ve Tofaş'ın binlerce işçisini işten çıkartmasından sonra üretimini %100 durdurması ne ifade ediyor???
Ya da sadece Bursa'da 50000'in üzerinde insanın işsiz kalması? Ya iflaslar??? Seva hükümet bile kabul etti IMF'le görüşüyor, paketler hazırlıyor sen hala kabul etmedin valla helal olsun... :D
Bir de doğum günün kutlu olsun... Nice sağlıklı huzurlu yaşlara... :D:D:D

Saygılar....

fevzireiscoşkun 04.02.2009 09:28

[QUOTE=seva;372155]Evet Kriz yok kriz Tellalığı hala devan ediyor...
Evet Kriz yok kriz Tellalığı hala devan ediyor...[/QUOTE]
EVET DOĞRU SÖYLÜYORSUN SEVA MİLLET UTANSIN YA MİLLETİ BU HALE GETİRENLER NE YAPSIN BİZİM PADİŞAHLARIMIZDAN BİRİNİN ÇOK GÜZEL BİR SÖZÜVAR DERKİ CAHİLLE BAKAR KÖRLERLE DUYAN SAĞIRLA TARTIŞDIYSAM HEP KAYIPETTİM DER KOCA SULTAN BU MÜBAREK MEMLEKETİN KADERİ BU ZATALİNİZİN HANESİNİ KIRİZ TEET GECME DEYİL HİÇ UĞRATMAMIŞLAR SAĞOLSUNLAR TUZUNUZUN KURU TUTULDUĞU HER HALİNİZDEN BELLİ KARDEŞ YİNEDE FİKİRLERİNE SAYĞI DUYARIM SAYĞI DUYMAM MAZLUMUN EZİLENİN HAKINI SAVUNMAMA ENGEL DEYİLDİR

abircan 04.02.2009 09:34

en yakın tanığıyım krizin
3 aydır tek fatura kesmedim, bu ay başı baldız 11 yıllık işyerinden ilk defa yarım maaş teklif edilmiş 3 ay süreyle, ve artık aileme dadandı kiz , o çokk meşhur ufo veb alf ısıtıcılarında pazarlama departmanında çalışan kardeşim ve 90 daha çalışan geçen cuma günü işine son verildi, hemde en çok ürün sattıkları bu dönemde,
kriz şimdilik ciğeri teğet geçiyor ama yüreği deliyor

seva 04.02.2009 11:05

[QUOTE=Yiğiter;372171]İhracatımızın yüzde 28 azalması sana ne ifade ediyor?[/QUOTE]

Dünyada Türkiye dışında kriz oldugunu dünya devletlerinin Türkiye dışında krizden etkilendiğini Türkiye kriz gelmeden devletin tedbirler aldıgını Türkiye de kriz bahanesi ile işçilerin işlerinden çıkarıldıgını ifade ediyor

seva 04.02.2009 11:11

[QUOTE=abircan;372236]en yakın tanığıyım krizin
3 aydır tek fatura kesmedim, bu ay başı baldız 11 yıllık işyerinden ilk defa yarım maaş teklif edilmiş 3 ay süreyle, ve artık aileme dadandı kiz , o çokk meşhur ufo veb alf ısıtıcılarında pazarlama departmanında çalışan kardeşim ve 90 daha çalışan geçen cuma günü işine son verildi, hemde en çok ürün sattıkları bu dönemde,
kriz şimdilik ciğeri teğet geçiyor ama yüreği deliyor[/QUOTE]

Türkiye de dünyadaki kriz bahanesiyle işçiler işlerinden çıkarılmakta işverenler kardan zarar etmeyelim diye dünyadaki krizi bahane ediyorlar devletimiz buna göre tedbirlerini alıyor

seva 04.02.2009 11:13

[QUOTE=Kibrisli;372196]Ya Renault ve Tofaş'ın binlerce işçisini işten çıkartmasından sonra üretimini %100 durdurması ne ifade ediyor???
Ya da sadece Bursa'da 50000'in üzerinde insanın işsiz kalması? Ya iflaslar??? Seva hükümet bile kabul etti IMF'le görüşüyor, paketler hazırlıyor sen hala kabul etmedin valla helal olsun... :D
Bir de doğum günün kutlu olsun... Nice sağlıklı huzurlu yaşlara... :D:D:D

Saygılar....[/QUOTE]

Dünyada Türkiye dışında kriz oldugunu dünya devletlerinin Türkiye dışında krizden etkilendiğini Türkiye kriz gelmeden devletin tedbirler aldıgını Türkiye de kriz bahanesi ile işçilerin işlerinden çıkarıldıgını ifade ediyor
Teşekkürler

abircan 04.02.2009 12:18

unakıtan bile dayanamadı krize adam kalpten iki gündür can çekişiyor, ama bizim kraldan çok kralcılar baştada neredeyse emine seva hanım diyebileceğim kadar tayyip sempatizanı arkadaş başta olmak üzere ısrarla yandaşlığa devam ediyorlar, aslında etmeselerde ne olacak, kimin şu anda bu ülkede krize karşı bir reçetesi varki, sadece bekleyip oyalanacaklar

kasparix 04.02.2009 12:47

evet krizde var ,siz borozancıları da...napalım ozamna..hadi hükümeti değişdirelim...ordu göreve...yönetime el koy... :) sanki böylesi işinize gelcek...yada yönetim istifa etsin yerine sizinkiler gelsin...ya bi çözüm sunun kardeşim ozman...

Kibrisli 04.02.2009 13:00

Çözümümü bu başlık altında da, bundan başka çok yerdede sundum ben.... Parti değişimi değill tüm partilerin zihniyet değişimi yaşaması gerekiyor.
Serbest piyasa ekonomisi ile olmaz bu iş, devletçi ekonomi olmalı, liberal ekonomi Türkiye'ye uygund değil... Kendine has bir ekonomik sistemi olmalı, özel şirketlerin desteklendiği, devlet yatırımlarının sadece yol su elektrik olarak değil istihtam olarak yapıldığı, yabancı şirketlerin ülkeye girişinde adam gibi vergilerin uygulandığı, Türk yatırımcının desteklendiği, çalışanların ezilmesinin engellendiği en önemlisi devlet güdümlü bir ekonomik sistem....

Saygılar...

abircan 04.02.2009 14:06

kriz böylede aşılabilir , her isteyene beyaz eşya alıp vermeli sevgili hükümetimiz ozaman iç piyasa canlanır gibi geldi, hemde ahlaklı yoldan seçim kazanmış olurlar sayın dini bütün hacı hoca takımımız ,
şu haberi okudunumuz mu allah aşkına , resen suç işliyorlar ama gel görki muhalefet nerede, muhalifler nerede, herşeyi parayla alacaklarını sananlarla doludur tarihin yaprakları,
tiranlık hayalleri olanlar nah ulaşırlar bu çağda emellerine, şu oy hırsızlarının son numarası şimdi bu beyaz eşya dağıtmak

Tunceli’de seçim öncesi beyaz eşya dağıtımı 4 Şubat 2009

Ferit DEMİR/TUNCEL, (DHA)

TÜRKİYE’de bedava kömür dağıtımı gündemdeki yerini korurken, şimdi de beyaz eşya dağıtımına başlandı. Tunceli’de Valilik tarafından tespit edilen 3 bin 300 aileye dağıtılmak üzere hazırlanan beyaz eşya, kamyonlarla kente getirildi.

BEYAZ EŞYALAR SPOR SALONUNA SIĞMADI

Dağıtıma ise ilk olarak CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç'in memleketi Nazimiye İlçesi'nden başlandı. Nazimiye'de uygun bir yer bulunamadığı için, 5 TIR dolusu beyaz eşyanın depolandığı Nazimiye Spor Salonu, fabrika deposuna döndü.

Tunceli Valiliği ile bağlı 7 ilçe kaymakamlarının düzenlediği ‘Her eve bir beyaz eşya’ projesi kapsamında, saptanan 3 bin 300 aileye dağıtılacak beyaz eşya, kamyon ve TIR'larla kente getirilmeye başlandı. Dağıtıma, Tunceli’nin en küçük ilçesi olan 2 bin 900 nüfuslu Nazimiye İlçesi'nden başlandı.

Nazimiye İlçesi'ne gönderilen 5 TIR dolusu buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, fırın, bilgisayar, şofben ve halı ile mobilya malzemesi, konulacak yer bulunamayınca Nazimiye Spor Salonu'na depolandı. Beyaz eşya yüklü TIR'ların ilçeye gelişi sırasında karlı yollarda rahat yol alabilmesi için, karayollarına ait bir iş makinası eşlik ederek yolları kardan temizledi.

KILIÇDAROĞLU VE GENÇ'İN İLÇESİ

Nazimiye İlçesi nüfus bakımından Tunceli’nin en küçük ilçesi olmasına rağmen, beyaz eşya dağıtımında en büyük payı alması ise dikkat çekti. Nazimiye dışındaki Tunceli’nin diğer 6 ilçesine beyaz eşya için ortalama 250- 300 bin TL ödenek ayrılmasına rağmen Nazimiye ilçesine 1 milyon liradan fazla ödenek ayrıldığı ileri sürüldü. Beyaz eşyanın yığıldığı Kapalı Spor salonundaki görüntü, beyaz eşya fabrikalarının depolarını anımsattı.

Son dönemlerde AKP’ye karşı yolsuzluk dosyalarını ortaya çıkaran CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile AKP’ye karşı
en sert muhalefeti yapan Tunceli bağımsız milletvekili Kamer Genç’in Nazimiyeli olması nedeniyle, AKP’nin bu ilçede belediye başkanlığını kazanmak için yoğun çaba sarf ettiği öne sürüldü.

CHP İL BAŞKANI: SEÇİM RÜŞVETİ

CHP Tunceli İl Başkanı Cemal Özarslan, AKP'nin özellikle Kemal Kılıçdaroğlu’nun doğum yeri olan Nazimiye’de seçimi kazanmak ve oylarını büyük ölçüde artırmak istediği için böyle bir yönteme başvurduğunu iddia ederek şunları söyledi:

“Biz CHP il örgütü olarak daha önce de açıklamıştık, bu beyaz eşya dağıtımı kesinlikle bir seçim rüşveti ve yatırımıdır. Bu halk yıllardır yoksullukla mücadele ediyor, ama onuruyla yaşamaya da devam ediyor. Seçim gelip kapıya dayandı ve insanlara 5 milyon TL değerinde beyaz eşya dağıtılıyor. Kimse bunun seçim rüşveti olmadığını iddia edemez. Özellikle Nazimiye İlçesi'ne ağırlık verilerek ilçe merkezine ve köylere TIR ve kamyonlar dolusu beyaz eşya gönderilmesinin tek nedeni ise, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımızın bu ilçe doğumlu olmasıdır. Ayrıca Bağımsız milletvekili Kamer Genç de bu ilçe doğumlu ve akrabaları bu ilçede oturuyor hala. AKP bu ilçede seçimleri kazanarak ve oylarını artırarak Kemal Kılıçdaroğlu’na mesaj vermek istiyor. Bu nedenle özellikle Nazimiye İlçesi üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Ben halkımıza sesleniyorum bunlar onların ödediği vergiler ile alınmıştır. Beyaz eşyayı alsınlar ancak AKP’ye oy vermesinler. Bu yöntemle insanlarımızı asla kandıramazlar. Tunceli insanı bir beyaz eşyaya oyunu asla satmaz.”

‘ZENGİNLERE VERİLİYOR’ İDDİASI

Nazimiye İlçesi'nde beyaz eşya yardımından yararlanamayanlar ise Kaymakamlığa tepki gösterdi. Yoksul olduğunu ve evinde hiç bir beyaz eşya bulunmadığını belirten Hıdır Kazar tepkisini şöyle dile getirdi:

“Şimdiye kadar biz böyle şey görmedik. Evet yardım geliyordu ama böyle yardım gelmiyordu. Beyaz eşya yoksullara değil zenginlere veriliyor. Bu yıl hiçbir partiye oy vermeyeceğim. Kaymakamın yanına gittim. ‘Adam gönderdim ihtiyaç sahiplerini yazmışlar’ dedi. Ama benim evime kimse gelmedi. Hala evimde siyah beyaz televiziyon var. Eğer yardım alsaydım bile AKP’ye oy vermezdim. Eskiden böyle yardımlar yoktu şimdi oldu, bu seçim yardımıdır.”

seva 04.02.2009 17:37

[QUOTE=abircan;372288]unakıtan bile dayanamadı krize adam kalpten iki gündür can çekişiyor, ama bizim kraldan çok kralcılar baştada neredeyse emine seva hanım diyebileceğim kadar tayyip sempatizanı arkadaş başta olmak üzere ısrarla yandaşlığa devam ediyorlar, aslında etmeselerde ne olacak, kimin şu anda bu ülkede krize karşı bir reçetesi varki, sadece bekleyip oyalanacaklar[/QUOTE]

Kriz yok kriz tellalığı var
Gerçeği söylemek yandaşlık mı?
Daha öncede dediğim gibi
Kimse kriz olduğunuda söyleyemez.

seva 04.02.2009 17:39

[QUOTE=kasparix;372304]evet krizde var ,siz borozancıları da...napalım ozamna..hadi hükümeti değişdirelim...ordu göreve...yönetime el koy... :) sanki böylesi işinize gelcek...yada yönetim istifa etsin yerine sizinkiler gelsin...ya bi çözüm sunun kardeşim ozman...[/QUOTE]

Yeni devlet girsede aynı yine memnun edemezsiniz siz bu insanları...

seva 04.02.2009 17:44

[QUOTE=Kibrisli;372312]Çözümümü bu başlık altında da, bundan başka çok yerdede sundum ben.... Parti değişimi değill tüm partilerin zihniyet değişimi yaşaması gerekiyor.
Serbest piyasa ekonomisi ile olmaz bu iş, devletçi ekonomi olmalı, liberal ekonomi Türkiye'ye uygund değil... Kendine has bir ekonomik sistemi olmalı, özel şirketlerin desteklendiği, devlet yatırımlarının sadece yol su elektrik olarak değil istihtam olarak yapıldığı, yabancı şirketlerin ülkeye girişinde adam gibi vergilerin uygulandığı, Türk yatırımcının desteklendiği, çalışanların ezilmesinin engellendiği en önemlisi devlet güdümlü bir ekonomik sistem....

Saygılar...[/QUOTE]
Zihniyet yıllardır değişmedi hani derler huylu huyundan vazgeçer mi diye bu böyle gelmiş böyle gidecek..

LaEdri 04.02.2009 22:22

İşim gücüm yok..
Tellalık yapacağım diye milyarlık gelirlerimden vazgeçeceğim yübinlerin ekmeğiyle oynayacağım!
Yok böyle bir şey!!
Ekonomisi çok güçlü devletler bile derinden sarsıldı biz hala tellelık var deyip pollyannacılık oynuyoruz..
Hoş bu polyyannacılık bile değil..
Resmen kendini kandırma!
İhracat azalmış,ithalat artmış,gaz artmış,elektirik artmış..yüzde 80e yakın zamlanmış..
Emekliye,memura yapılan zam yüzde 10u bile bulmamış..

Ya sizin krizden anladığınız farklı şey,ya da biz müreffehiz de birileri bizi fakiriz diye kandırıyor!!

titizyiğido 04.02.2009 22:58

yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook

Arif Coşkun 24.04.2009 10:05

yoooooo yoooooooo teğeç geçmiş ama bir tur atıp geri gelme ihtimali varmış :)

abdullaholuç 01.05.2009 00:30

basbakanın demesine göre teğet geçti.o kndsine göre tabikiiiiiiiiii

metin 07 01.05.2009 00:49

vaaaaaaaaaaaaaaaaaar .......................

altuntas58 01.05.2009 00:59

[B]:D :D :D Teğet gecmiş olabilir:D :D :D [/B]

Siyahnur 01.05.2009 01:24

[B][FONT="Comic Sans MS"]Türkiye'de ki ekonomik durum Almanya´ya nazaran cok iyi bana göre, burda kriz ayda 50.000 kisinin isine mal oluyor.
2001 krizini hatirlarsaniz dünya güllük gülistanlık iken gecelik %500o faizler yasanmıstır Türkiye de...cok sükür o dönemdeki gibi kriz yasanmiyor.

Dünya devletleri memuruna maas veremezken, bankalar bir bir kapanırken 70 yıldır var olan is sorununu yeni sorunmus gibi sürmek nedir?
Kriz oldu ve etkileride olacak ama bu etkiler hamd edecek kadar olacaktır.

Ya bide merak ediyorum,bir fırsat olsa da bu krizi baska partiler nasıl yönetirdinin rakamlari verilebilse...:)
[/FONT][/B]

nihat83 01.05.2009 02:11

Almanya gibi Sanayisi güclü bir Ülke'de ben bile Kriz'den etkileniyorsam (Is olmadigindan ayda bir hafta calismiyoruz) benim Vatanimdaki garibanim ne yapar orasini siz düsünün...

Ama olsun Kriz Türkiye'yi nede olsa teget gecti.....degilmi sayin basbakan...

Arif Coşkun 16.11.2009 10:11

Ne krizi o ne ki nasıl bişe yenirmi içilirmi canlımı cansızmı?
Elhamdülüllah bize kriz işlemez...
" Alemin keyfi yerinde yine maşaallah,böylede gelmiş böylede gidecek korkarım vallahh"
sabah sabah dilime nerden takıldıysa bu şarkı söylenip duruyorum :)

özdemir 16.11.2009 10:54

valla doğru söylüyon abim
hiç kriz varmış gibi durmuyo
milletin keyfi yerinde
son model arabalar çoğaldı
en kral restauranlarda yemek yeniyor
herkes kurban kesiyor
daha ne olsun :D

yiğidoturan 16.11.2009 11:02

[QUOTE=arifcoskun;482344][B]Ne krizi o ne ki nasıl bişe yenirmi içilirmi canlımı cansızmı?
Elhamdülüllah bize kriz işlemez...
" Alemin keyfi yerinde yine maşaallah,böylede gelmiş böylede gidecek korkarım vallahh"
sabah sabah dilime nerden takıldıysa bu şarkı söylenip duruyorum :)[/QUOTE]

Arif hocam bir mükabele Vallahi bende aynısını yazacaktım senin yazını okuyunca vazgeçtim benim fikrimde aynı [/B]

sandalli 16.11.2009 12:27

[B][I][COLOR="Navy"]Kriz dünyanın her tarafında var, bizde yok diyenler uzaylı mı? [/COLOR][/I][/B]

KARAMELLL58 16.11.2009 15:33

olmaz olurmu var tabi kriz nekadar belli edilmesede keyifler yerinde olsada batıyo

KARAMELLL58 16.11.2009 15:33

batıyozz yaneee zyi unutmuuşm

EyüphanAydın 21.12.2009 15:21

[B]Kriz bitmişki :) bu konuyu kimse konuşmuyor?[/B]

servet 58 20.04.2010 21:14

yokmu?..........

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:51.