![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sandalli;336793]Yemek yaptik diyorsunuz,
Hep kendiniz yiyorsunuz, Bizde aciz biliyorsunuz, Bizi neden cagirmiyorsunuz[/quote] [B][COLOR=darkorange]senin aşkının yemekleri güzelmiş[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bizde yersen seni üzermiş[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]yerli yersiz kapris edermiş[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]aldığın ütüyü kafana geçirirmiş [/COLOR][/B] |
Hos geldiniz masamiza erenler,
Hic birmidir bilmeyenle bilenler, Iyilik bulur bu masaya gelenler, Selam olsun, sevgi dolsun icimiz. |
[B][COLOR=darkorange]bilakis yemeklerim tuzlu olur
sadece tuzlu değil tadı da olur çünkü içinde sevgisi bol olur çıkmaz yollar bile sevgiyle kolay olur [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;336803][B][COLOR=darkorange]bilakis yemeklerim tuzlu olur
sadece tuzlu değil tadı da olur çünkü içinde sevgisi bol olur çıkmaz yollar bile sevgiyle kolay olur [/COLOR][/B][/QUOTE] Görüntüyle tadı anlaşılmaz, Sen yapar sen yersen olmaz, Ha biraz da bana gönder de, Bu gardaşın da aç kalmaz |
[B][COLOR=darkorange]çorbaya peh diyordun ne oldu[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]balıklar yandı ,bitti , kül mü oldu [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]yoksa havanı mı aldın [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bu akşam aç mı kaldın [/COLOR][/B] |
Yemek icmek sazla oluyor,
Güzellikler sözle oluyor, Kronick kendini yorma, Yemeklerin tuzlu oluyor. |
[quote=sandalli;336808]Yemek icmek sazla oluyor,
Güzellikler sözle oluyor, Kronick kendini yorma, Yemeklerin tuzlu oluyor.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]tadsız tuzsuz yemek mi olur yemekler emeksiz mi olur birden sözlerin yön değişti ütüyü kafaya yemek kötü mü olur ? [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;336811][B][COLOR="DarkOrange"]tadsız tuzsuz yemek mi olur
yemekler emeksiz mi olur birden sözlerin yön değişti ütüyü kafaya yemek kötü mü olur ? [/COLOR][/B][/QUOTE] Güzel yemek yapiyorsun, Unutupda yakiyorsun, Pismis asa soguk suyu, Neden hergün katiyorsun. |
[B][COLOR=darkorange]erkek dayanışması bu olsa gerek
güçsüzü görünce çullanmak mı gerek tek buldunuz beni vurun vurun romantiklik ,erkeklik bu olsa gerek [/COLOR][/B] |
[quote=sandalli;336812]Güzel yemek yapiyorsun,
Unutupda yakiyorsun, Pismis asa soguk suyu, Neden hergün katiyorsun.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]hakikaten bazen siteye dalıyorum yemeği açık unutuyorum son anda yetişiyorum yakmaktan ve yanmaktan kurtuluyorum [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:45. |
|