![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Dilerim herkese iyi bir dilek
Dostlarla ağlayıp dostlarla gülek Ozana yazmak için ilham gerek Sevgiyi, aşkı yaz arkadaşım |
[QUOTE=sandalli;512497]Burada söylenir sözlerin hası,
Alırım şairden en güzel hazı, Nasıl özlemişim canım Sivas´ı, Sılanın değerin bil arkadaşım.[/QUOTE] Kardeşim diline vuslat dolaya, Tuttum bak kolundan girdik halaya, Sırtımda taşırım seni sılaya, Gözünden yaşları sil arkadaşım. |
[QUOTE=sivaBURs;512515]Kardeşim diline vuslat dolaya,
Tuttum bak kolundan girdik halaya, Sırtımda taşırım seni sılaya, Gözünden yaşları sil arkadaşım.[/QUOTE] Sizinle yücelir ozanın sözü, Dostlardan başkayı görür mü gözü, Şiire, türküye bağladım özü, Al gönül sazını çal arkadaşım. |
Dargın değilim barışıktır yüzüm
Sanmayın dostlarım size küsüm Her zaman dostlara vardır sözüm Klavyenin başına geç arkadaşım |
Arkadaş geçmeyen derde ilaçtır,
Arkadaş bilene başlarda taçtır, Dara düştüğünde ona muhtaçtır, Dilerim her daim gül arkadaşım |
Tıkandı boğaza çıkmıyor sesim,
Yüreğimde saklı kaldı hevesim, Daralıyor artık gögüs kafesim, Derdime bir çare bul arkadaşım. |
[FONT=Arial TUR]Durmuyor zaman geçiyor günler[/FONT]
[FONT=Arial TUR]Bülbül güle küsmüş ediyor keder[/FONT] [FONT=Arial TUR]Gülsün ağlamasın güzel yüzler[/FONT] Gün ola harman ola arkadaşım |
Kaldığın o şehir bilmem neresi,
Çok mu sürer iki şehrin arası, Gecelerim bile katran karası, Sensiz geçen günüm yıl arkadaşım. |
[QUOTE=sivaBURs;512539]Arkadaş geçmeyen derde ilaçtır,
Arkadaş bilene başlarda taçtır, Dara düştüğünde ona muhtaçtır, Dilerim her daim gül arkadaşım[/QUOTE] sizin güzel sözleriniz bana ilaçtır aşığın ozanın yüzü daim güleçtir kollarım açılır size kulaç kulaçtır ağzınızdan bal döker dil arkadaşım hepinizi yürekten seviyorum bana her sözünüz hoş geliyor hepinizi yürekten kutluyorum sevgilerimi sunuyorum |
Gurbetin uzağı ölümden beter,
Çektiğim hasretlik canıma yeter, Çok sürmez Sandalli yakında biter, Arada bir haber sal arkadaşım. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:40. |
|