![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=ayten58;512729]selam verdim kimse selam almadı
baktım siteyeki kimse kalmadı ayten58 bir tad almadı en iyisi sen burdan çık arkadaşım.[/QUOTE] [B]Allah'ın kelamıdır, alınmaz mı? selam... Ve Aleyküm selam, küsme Ayten ablam... Bende sizlerin hatırını sorup, gönül alam... Darılmakla olmaz, yazmaya devam...:)[/B] |
Gelin de buraya dinleyin derdim
Yemeği unuttum közde ozanlar İki üç seferdir ben ayak verdim Ama bugün sıra sizde ozanlar |
[B][COLOR=darkorange]iyi akşamlarınız olsun
nerdesiniz ozanlar ilhamınız çok olsun gelin artık ozanlar [/COLOR][/B] |
Bütün ümitlerim ıslak saçında,
Ahım kaldı yarın kalem kaşında, Ozanlar toplanmış PC başında, Söylenen şiirler özde ozanlar. |
[QUOTE=sandalli;512918]Bütün ümitlerim ıslak saçında,
Ahım kaldı yarin kalem kaıında, Ozanlar toplanmış PC başında, Söylenen şiirler özde ozanlar.[/QUOTE] Yeni bir ayak ver üstadım. |
Islak gözlerimden döküldü yere,
Ümitlerim aktı sele karıştı, Bir sevda yükledim yaralı sere, Savruldu sevdalar yele karıştı |
Boşver be üstadım sevsen ne çıkar
Birgün bu sevdiğin senden de bıkar Ortak resimlere çakmağı çakar Sevdalara bile hile karıştı |
Sırtında kırmızı güller mi açtı,
Hayalın kalbime ateşler saçtı, Akıl firar etti uzağa kaçtı, Şimdi gözyaşlarım göle karıştı. |
Eskiden sevenler aşık satmazdı
Arıcılar bala şeker katmazdı Gülü tutar iken diken batmazdı Dikenlerin hepsi güle karıştı |
Sonunda aşklarda olduysa hile,
Sever mı yiğitler hiç bile bile, Bağımda yetişen kırmızı güle, Sevgi göstermedi zule karıştı. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:49. |
|