![]() |
|
Cevap: Sohbet Odası
[COLOR="Red"][B]kafamiza bir tas geldi kizlar....[/B][/COLOR]
|
benim kocada maçta
|
[QUOTE=zerafet58;522162]teşekürler sevdacıgım
çayın demliymiş kafa yapar[/QUOTE] [B][COLOR="Navy"]abla çay kafamı yaparmış yav:)[/COLOR][/B] |
[QUOTE=58Sevda;522163][COLOR="Red"][B]kafamiza bir tas geldi kizlar....[/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]Ne tasi Sevda Allah askina , klasik kizlari sinirlendirme yöntemleri bunlar :D Oyuna gelmeyin LUTFEN !! Boyle provokatorler her kiz muhabbetinde bulunur :D[/B] |
bana bak sivasın kızlarına laf atma ilk günden bozuşmayalım bugün biraz hanım olayım dedik sen bozma hanımlımı kerim bey
|
Kızlar Zerafet,yanı adı Zehra ben ona Zerafet derim,bızler gıbı Sıvaslı,eşi polis Bursadalr anladıgım kadarıyla Memo bugun maçta görevli...:D:D
|
[QUOTE=Dilsad Hatun;522166][B]Ne tasi Sevda Allah askina , klasik kizlari sinirlendirme yöntemleri bunlar :D
Oyuna gelmeyin LUTFEN !! Boyle provokatorler her kiz muhabbetinde bulunur :D[/B][/QUOTE] [COLOR="Red"][B] Dilsad cok haklisin cnm, :D:D [/B][/COLOR] |
[B][COLOR="Navy"]kılasik sıkıştımı kacma sözleri olmasın kardeşim hadi yalan diyin ben bile sizden daha çok yemek yaparım güzelde yaparım:)hıhhh[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=gönlüm58;522170]Kızlar Zerafet,yanı adı Zehra ben ona Zerafet derim,bızler gıbı Sıvaslı,eşi polis Bursadalr anladıgım kadarıyla Memo bugun maçta görevli...:D:D[/QUOTE]
Trabzon az daha gol atıyodu yüreğim ağzıma geldi :D |
çay yerine göre kafada yapar dene gör
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:01. |
|