![]() |
|
Cevap: Sohbet Odası
[B]Allah kahretsin gol oldu :( [/B]
|
Trabzon atti, ...........
|
[COLOR="Red"][B]ama tese gol atmis yaaa 1-1 oldu[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=zerafet58;522168]bana bak sivasın kızlarına laf atma ilk günden bozuşmayalım bugün biraz hanım olayım dedik sen bozma hanımlımı kerim bey[/QUOTE]
Bana söz verdı hanım olacagım dıye,aplam lütfen aman dikkat...:D |
[COLOR="red"][B]zerafet abla, senin esin mactaydi dimi. ne uzulmustur simdi:([/B][/COLOR]
|
Atacağı belliydi zaten tehlikeli geliyorlardı.İvankov çok net pozisyonlar cıkardı
|
[QUOTE=ONuR;522176][B]Allah kahretsin gol oldu :( [/B][/QUOTE]
Onurcugum hoşgeldın sefalar getirdin,pekte kötü bır haberle geldın ama canın sagolsun... |
[QUOTE=kolsuz_kerim;522172][B][COLOR=Navy]kılasik sıkıştımı kacma sözleri olmasın kardeşim hadi yalan diyin ben bile sizden daha çok yemek yaparım güzelde yaparım:)hıhhh[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][FONT=Comic Sans MS] Gardas o kadar biliyon , o zaman kizlara neden laf atiyon bende bunu anlamiyorm :rolleyes: Yok yani madem biliyonuz ,(iki yumurta ; makarna , melemen den baska bilmezler tabi :D ) yapin kendiniz hiç kimseye muhtaç olmayin bu kadar basit . :)[/FONT][/B] |
[QUOTE=gönlüm58;522182]Onurcugum hoşgeldın sefalar getirdin,pekte kötü bır haberle geldın ama canın sagolsun...[/QUOTE]
Hoşbuldum abla ama dediğin gibi pek hoş gelmedim.Napalım sağlık olsun.. |
[QUOTE=58Sevda;522180][COLOR="red"][B]zerafet abla, senin esin mactaydi dimi. ne uzulmustur simdi:([/B][/COLOR][/QUOTE]
Canım onu eşi maçta görevli,taraf tuttugunu sanmam damat sıvassporlu yoksa durumu kötü olur zerafet affetmez....:D: |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:11. |
|