![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;515774]Ozanlar yazmış yine güzel söz
Bakmış güzelliği görmüş göz Dostluklar olmuş yürekte öz Hasrete üzüldü gözüm ağladı[/QUOTE] ters yele savurdu beni harmanım çok aradım yotur derde demanım yazdım ulaşmadı yare fermanım döşümde sarı telli sazım ağladı |
[QUOTE=OSMAN ECE;515777]ters yele savurdu beni harmanım
çok aradım yotur derde demanım yazdım ulaşmadı yare fermanım döşümde sarı telli sazım ağladı[/QUOTE] Bu ayağı işlemiştik üstatlarım. İzniniz olursa yeni ve bol kelimeli bir ayak veriyorum. Kaleminiz kavi olsun, e hadi kolay gelsin. :) Tazelik kalmadı olmuşum bayat, Yıllar benden beni alarak geçti, Yüzüm hiç gülmedi koca bir hayat, Gözlerime yaşlar dolarak geçti. |
Ben de kederliyim bana dokunma,
Ela gözlerini benden sakınma, Çok dertliyim diye sakın yakınma, Bağımda güllerim solarak geçti. |
Gün bitti zaman oldu yine akşam
Gelene ağam dendi gidene paşam Yürekteki derdimi kimlere yanam Ömrüm bir dost arayarak geçti |
Şekilsiz hamurdum tavda pişirdi,
Üfleye üfleye karnım şişirdi, Bazen eksik koydu bazen taşırdı, Kafamdan saçları yolarak geçti. |
Karlar yağdı yola, beyaz bürüdü,
Koç yiğiler sağa, sola yürüdü, Kader beni diyar diyar sürüdü, Başım taştan taşa çalarak geçti. |
usdada uyarız elbette bizde
sevginiz doludur bu garip özde bakımsız bağım bahçede düzde bütün çiçeklerim solarak geçti |
Kimi hızlı gitti kimi de durdu,
Yokuşa sürerek iyice yordu, Yedirdi tavşana ben gibi kurdu, Halime uzaktan gülerek geçti. |
Yüzümde sevdanın izleri kaldı,
Sarı kız aklımı başımdan aldı, Saçı uzun, boyu incecik daldı, Kara sevdalara salarak geçti. |
can dostlarım yavaş yazdığım için ayaklar aynı
oluyor iki gencin düzenini bozmzayım siz devam edin beni mazur grün |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:07. |
|