![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ey be koca hayat ey sefil ömrüm,
İplerim elinde sanma özgürüm, Ruhum ızdırapta beden kötürüm, Yıllarım çileye dalarak geçti. |
Sarı kız gidince buldum karayı,
Eş ile dost ile açtım arayı, Uğruna harcadım onca parayı, Kalan paraları çalarak geçti. |
Sanki ben cahilim o bilmiş gibi,
Dostum olmadı ki hep elmiş gibi, Verdiği sıkıntı az gelmiş gibi, Hep yeni cezalar bularak geçti. |
Yoksul düştüm halim bilen olmadı,
Cebimde bir kuruş para kalmadı, Fakirim ya beni kimse almadı, Herkesler halimi bilerek geçti. |
[QUOTE=OSMAN ECE;515794]can dostlarım yavaş yazdığım için ayaklar aynı
oluyor iki gencin düzenini bozmzayım siz devam edin beni mazur grün[/QUOTE] Diyari kapıyı aralar mısın? Ok atıp sinemi yaralar mısın? Az da olsa bir şey karalar mısın? Sözlerin kalbimi delerek geçti. |
Aklımı fikrimi ona çevirdim,
Şan ile söhreti yere devirdim, Yüreğimi aşkı için kavurdum, Kalbimde sevdası kalarak geçti. |
[QUOTE=sivaBURs;515801]Diyari kapıyı aralar mısın?
Ok atıp sinemi yaralar mısın? Az da olsa bir şey karalar mısın? Sözlerin kalbimi delerek geçti.[/QUOTE] olmasın dostlukta en ufak gaygın bilirim herkese sonsuzdur saygın elbet bulurum bende yaşıma uygun yıllar ömrümü çalarak geçti |
Hayat denen olgu usta bir hırsız,
Takvimler şaşırdı saat ayarsız, Zaman çabuk geçti çok da sabırsız, Ömrümü ortadan bölerek geçti. |
[QUOTE=OSMAN ECE;515794]can dostlarım yavaş yazdığım için ayaklar aynı
oluyor iki gencin düzenini bozmzayım siz devam edin beni mazur grün[/QUOTE] Diyari sözlerin canıma batar, Yüreğinde yiğit bir aslan yatar, Senin deyişlerin söze bal katar, Bu sözün kedere salarak geçti. |
Hayat bana neden birgün gülmedi,
Vahşi hayvan gibi ömrümü yedi, Daha ne çektin sen ağlama dedi, Gözümden yaşları silerek geçti. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:06. |
|