![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Yarimin gülüşü ömrüme değer,
Dünyada benzeri yok imiş meğer, Gözlerime bakıp gülerse eğer, Gönlümün açılan gülüne benzer. |
[B][I]Trabzon yendi bugün Sivas'ı,
Koyuverdi yüreğimize yası. BJK göndersin artık İ.Kaş'ı, Adapte olamadı, taze geline benzer :)[/I][/B] |
Yar benim ilacım dermanım derde,
Onu arıyorum gezdiğim yerde, Enerjim tükendi bittim seherde, Cananım hayatın piline benzer. |
Mah cemalı seyretmeye doyamam,
Yar yerine başkasını koyamam, O kadar güzel ki asla kıyamam, Beyazlar içinde geline benzer. |
[QUOTE=YILDIRIM;515819][B][I]Hasan abi ozandır, güzel ayak açmış,
Dörtlüğünün altına birde not bırakmış. Bu akşam otelin aşçısı yemek yapmış, Kangal Köpeğinin yalına benzer..:)[/I][/B][/QUOTE] bugün küçük ozan metini gördüm kalmadı içimde tasayla derdim nerelisin diye yurdunu sordum yiğido sivaslı kuluna benzer |
Dalmışım görmedim yolda gideni,
Tenime dokundu yakıyor teni, Öyle bir sevgiyle sardı ki beni, Bu saran yarimin koluna benzer. |
Bütün acılara yar oldu çare,
Kalbime gireli kalmadı yara, O varsa gönlümde dağılır kara, Serin esen seher yeline benzer. |
Baktım ki köşeden yarim görünmüş,
Yürekleri yakan hale bürünmüş, Gözlerim kamaşır boya sürünmüş, Balığın parlayan puluna benzer. |
[QUOTE=OSMAN ECE;515824]bugün küçük ozan metini gördüm
kalmadı içimde tasayla derdim nerelisin diye yurdunu sordum yiğido sivaslı kuluna benzer[/QUOTE] [B][I] Yurdum Şarkışla yiğidin harman olduğu yer. Metin ozan üstadlarına selamlar eder, Sizlere her zaman "üstadlarım" der. Şiirleriniz Aşık Veysel'in Uzun İnce yoluna benzer.[/I][/B] |
Aşk yoksa içimde dağılır neşe,
Kalmadı gurbette gezmedik köşe, Ateş düştü yine bu dertli döşe, Yandıkça kömürün külüne benzer. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:24. |
|