![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Herseyin üstüne zamlar konulur,
Milletin sirtindan yatlar kurulur, Birgün olur onlardan da hesap sorulur, Zannetmesin kimse enayiyiz biz. |
Mac basladi ara veriyom,
Iki saat sonra geri geliyom, Zannetmeyin kacip gidiyom, Sohbet-i aliden kacilir mi hic. |
[quote=sandalli;336832]Abi ne yaptim ki bana kizarsin,
Beni böyle karaliga bogarsin, Beni burda sen yaliniz koyarsin, Cicekler fedadir bacim yoluna.[/quote] Kızmak yok bizde dost tafsiyesi Dost acı söyler der birtanesi Artık yalnız değilsin biz neyizki Çiçekler verelim sevindrirelim kronick' i |
[B][COLOR=darkorange]çiçekler açar renk renk
kasımpatı en sevdiğim çiçek anlaşıldı sandallı vermeyecek bilirim ki arif abim verecek [/COLOR][/B] |
[quote=kronick;336846][B][COLOR=darkorange]çiçekler açar renk renk[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]kasımpatı en sevdiğim çiçek[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]anlaşıldı sandallı vermeyecek[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]bilirim ki arif abim verecek [/COLOR][/B][/quote] Sandalli durmadı gitti maça Anladım bu işi bıraktı bana Yolluyorum kasımpatiyi sana İyi bak ona susuz bırakma |
[B][COLOR=darkorange]yüreklere aşk gerek [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]aşk için ölmek gerek aşkın yükü ağırdır çekmeye sabır gerek [/COLOR][/B][B][COLOR=darkorange] [/COLOR][/B] |
[quote=kronick;336849][B][COLOR=darkorange]yüreklere aşk gerek [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]aşk için ölmek gerek[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]aşkın yükü ağırdır[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]çekmeye sabır gerek [/COLOR][/B] [/quote] Sevdasız yürek boş kaba benzer Aşkta olsa ölünmez yaşamaya değer Aşk ağırdır onu ancak bilen çeker Hayatta güzel günler bizleri bekler |
[B][COLOR=darkorange]ilk önceleri öleceğini sanıyorsun [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]yaşamak ağır geliyor ,bittim diyorsun için için ,kahroluyorsun [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ama yinede yaşayıppp gidiyorsun [/COLOR][/B] |
[quote=kronick;336852][B][COLOR=darkorange]ilk önceleri öleceğini sanıyorsun [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]yaşamak ağır geliyor ,bittim diyorsun [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]için için ,kahroluyorsun [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ama yinede yaşayıppp gidiyorsun [/COLOR][/B][/quote] Aşk geçicidir kalan ise gerçektir Bu hep böyle gelip böyle gidecektir Hayatta hiç birşey senden önemli değildir Sen sana aşık ol yaşamayı sev bu gerçektir |
Selam olsun aşıklara benden
Çalar söylersiniz her telden Aşkın ne olduğunu anlatırsın Kronick İlham mı aldın esen yelden |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:52. |
|