![]() |
--->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
la arkadaş tutturmussun bi kitap işi gidiyorsun nedir bu muhabbet
bizede anlat sonra o üç beş kişi kim bizde v arnmıyız onların içerisinde bilelim yani ne olur ne olmaz büyü işinemi başladık bu yaştan sonra banada büyüçü lazımdı zaten üveyik bey.......? |
arkadaşlar ali ustanın kitabı gelmiş haberiniz olsun
duyan duymayana söylesin ihtiyacı olan olur falan |
mer haba bekir hocam gecen gelen iki hastaya aynıdedigingibi uygulama yaptım hastalar mem runoldu iyegitiklerini söylüyorlar ilada bekir hocanın adresini ver oraya gidelim dediler vermedim cuma günü 1 hastamızdaha gelecek hastamız bayan bu nasılolacak tl acıktutut seni ararım ben
|
resul canımı sıkma şıctıgın bokunla oynatırım seni elime ayagıma düşersin karışmam
|
ya resulcugum sen yeşil yurt kaldınama kimi tanıyon bana 1 tane isin söyle bilmesin yaşamısın ama boşa sizin gibiler ekmek düşmanı samanıkta yatıp sultan süleymanı rüyanızda görmeyin
|
adıslı bekir hocam msn ni hemen ac 102 ci sayfayı bana hemen tercüme et acil bir hastam geldi bekliyom
|
ali abi ne iş
artık tedavi işlerinemi girdin yav iki gündür benimde belim çok kötü ağrıyor bunun bi tedavisi varmı |
yegenim senin rahatsızlıgın tıpla ilgili sen enyakın hastaneye git sana yardımcı olurlar
|
yok abi tıpla olmuyo bu iş
sen bi okuyup üflesen olmazmı |
ozaman bekir hocama bir ricada bulun benim yapacagım birşeyyok gecmişolsun allah şiva versin
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:04. |