![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Güzelim diyerek bana yutturdu,
Binlerce acıyı sere tattırdı, Önüme gelene beni üttürdü, Kumardan anlamam koz benim değil. |
Acıktım diyerek terör estirdi,
Beş ekmek içine üç kaz bastırdı, Şimdi de gözüne muzu kestirdi, Ye afiyet olsun muz benim değil.:) |
Yüzüne bakınca titrer bacağım,
O´na açılmıyor artık kucağım, Gece gündüz kebap yapar ocağım, Kebaplardan gelen cız benim değil. |
Benim sevdiğimin memleket Rize,
Koştum arkasından getirdim dize, Elimden kurtardı Fadime teyze, Ona destek olan laz benim değil.:) |
Beni doğduğuma bin pişman etti,
Borçlara batırdı, çekti de gitti, Cüzdanı boşalttı, paralar bitti, Çoğumu aldılar, az benim değil. |
Dostlarım dırdırın yok mu çözümü,
Hiç konuşturmaz ki keser sözümü, Açtım bir ağzımı yumdum gözümü, Telefon kesildi baz benim değil. |
Sandalli diyor ki buraya kadar,
Dostların yüzüne inmesin keder, Sizin bir sözünüz milyonlar eder, Ozansız söylenen söz benim değil. |
sivaBURs diyor ki belaya battım,
Silahını çekti yanında yattım, Limonatasına beş ilaç kattım, Kafa buldurmayan toz benim değil. Gönlünüzden yaşama sevinci eksik olmasın dostlarım, iyi geceler. |
Madem ki sen ve ben sevmekten bıktık,
Ayrılık yoluna birlikte çıktık, Benden bir hatıra saklama artık, O resmi ateşe at benim için. |
Takvim yaprakları ömürden kopar,
Kader yollarımı gurbete atar, Ayrılık derdime nice dert katar, Derdime bir derman kat benim için. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:19. |
|