![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Hem selamı verip hem de alalım,
Ayrı olsak bile hep dost kalalım, Dostlukta saygıyı düstur kılalım, Nefreti pazarda sat benim için. |
Benden uzak olsun aşkların eli,
Kurusun dökülsün ayrılık gülü, Yine dalga dalga gönlümün gölü, Haydi gir içine bat benim için. |
Şu veda zamanı öyle bir an ki,
Damardaki kanım donuyor sanki, Sevgilim diyemem ayrıldık çünkü, Ömrünce saadet tat benim için. |
Size bir yol açtım gelinde geçin,
Yiğidin hasını gurbette seçin, Bir suç işledim ki yar senin için, Gir hadi hapise yat benim için. |
Sana bundan sonra cananım demem,
Sen benden gitmeden asla gidemem, Yüzünü görürsem veda edemem, Arkana bakmadan git benim için. |
Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın,
Denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın, Öylesine yıktın ki bütün inançlarımı; Beni bensiz bıraktın; beni sensiz bıraktın. |
Sana bağlamışım dertli özümü,
Ayıramam gül yüzünden gözümü, İşte söylüyorum doğru sözümü, Susma sen de artık öt benim için. |
Gidemem ki seni öptüğüm yere,
Yüreğim kanıyor hep yara bere, Zaten duygularım taşmak üzere, Ne olur bırakma not benim için. |
Gayri ne söylesem gidecek boşa,
Hayalım firarda, göz teslim yaşa, Sensiz acı hayat gitmiyor hoşa, Bedenim çukura it benim için. |
Bir isteğin var mı eski yar benden,
Bilki seve seve ayrıldım senden, Bir şarkımız kaldı seven günlerden, Unutma aklında tut benim için. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:06. |
|