Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Günün sözü (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=16913)

Kardelencicegi 18.01.2012 18:09

Cevap: Günün sözü

[CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Bir Selam Yeter[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Hayat bir Umut olsa, [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid]birakmaz tutulurdum.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Sevmek ömür verse,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid]ölümsüz olurdum.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Para saglik getirse,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Ne yapar eder zengin olurdum.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Ama ne fayda…[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Hayatimda, ömrümde, Sagligimda[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Allahin elinde![/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Tek bildigim Mutluluk,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Ona da sevdigim Dostlarimin bir selami yeter[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

bilal kose 18.01.2012 20:36

Anladım ki; İnsanlar; Susanı KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi bileni çantada KEKLİK sanıyorlar

altuntas58 19.01.2012 00:35

[B][SIZE="5"]Bir iyiliği yapan değil, iyiliği gören hatırlamalıdır.[/SIZE][/B]

Azizem_58_58 19.01.2012 06:57

[B][I][COLOR="DarkRed"]Dünün Geçti, Muhtemelen Yarını SEN Değil, Başkası Yaşayacak.. (LaEdri)[/COLOR][/I][/B]

NECMEDDİN ÖZBEK 21.01.2012 16:10

GEÇMİŞİN TÜRKİYE GERÇEĞİ ! ...
İngiliz komutan Atatürk'e Türkleri aşağılamak için bir yemekte şu sözleri söyler:
Biz asil İngilizler şeref, onur ve asil kanımız için savaşırız, siz Türkler ise para ve toprak için savaşırsınız...

ATATÜRK ise bunun üzerine güler ve şu sözleri söyler:
"EVET HAKLISINIZ KOMUTAN. HER MİLLET KENDİNDE EKSİK OLAN ŞEY İÇİN SAVAŞIR

NECMEDDİN ÖZBEK 22.01.2012 10:47

analı kuzu yarda oynar
anasız kuzu yerde

NECMEDDİN ÖZBEK 22.01.2012 10:48

Kadına düğün var de
Göğe merdiven dayar

altuntas58 24.01.2012 10:26

[B][SIZE="4"]Kusurlarınızı size söyleyebilecek arkadaşlar bulun.[/SIZE][/B]

amazon10 24.01.2012 12:39

YANLIZ KENDİ MENFAATİNİ GÖZETEN DOSTA GÖNÜL BAĞLAMA.
FAYDA GÖRMEZSE SANA DÜŞMAN KESİLİR....

bilal kose 24.01.2012 19:46

Bak Dostum Körden Değil NANKÖRDEN, Yüzsüzden Değil, İKİ YÜZLÜDEN, Tipi Bozuktan Degil; AHLAKI Bozuktan Kork..

WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:32.