![]() |
Cevap: ÜYELERİMİZİN RESİMLERİ. ( ÜYE RESİMLERİ )
[QUOTE=HaKaaN;380057]kıbrıslı abim Ben sana sivasli abim diyeyim her zaman diyorum seninle ters kulvardayız fakat inan seni diger arkadaşlara göre daha fazla seviyorum en azından dogrulardan kacmıyorsun özunde bir sözunde (Sac Katmeri gibi degilsin :) helal sana abi.....[/QUOTE]
evet bencede ben bunu daha önce dile getirdim hakan!yani kulvarlar farklı ama önemli olan saygı kazanmaktır.bunu kıbrıslı başardı |
Çok sağolun arkadaşlar... Peki ben size birşey sorayım 2 sene sonra Ulusalcı bir partiden (Bakın sol demiyorum dikkat) Yani Cumhuriyet ile Halkın değerlerini bir sayan ve vatanın geleceğini herşeyin önünde tutan onurlu bir partiden Vekil adayı olsam ve gelip sizden oy istesem, oy verir misiniz???
Ciddi bir soru haaaa.... Geyik değil....:) Saygılar... (Tekrar okudum yanlış anlaşılmayalım... Onurlu derken uluslararası ilişkilerde onurlu anlamında yoksa diğer partilere onursuz demiyorum yani) |
[QUOTE=Kibrisli;380085]Çok sağolun arkadaşlar... Peki ben size birşey sorayım 2 sene sonra Ulusalcı bir partiden (Bakın sol demiyorum dikkat) Yani Cumhuriyet ile Halkın değerlerini bir sayan ve vatanın geleceğini herşeyin önünde tutan onurlu bir partiden Vekil adayı olsam ve gelip sizden oy istesem, oy verir misiniz???
Ciddi bir soru haaaa.... Geyik değil....:) Saygılar...[/QUOTE] verrim kıbrıslı hayırdır gerimi gircen siyasete :D bi kereye mahsus senin hatrına partiye değilde |
[QUOTE=Kibrisli;380085]Çok sağolun arkadaşlar... Peki ben size birşey sorayım 2 sene sonra Ulusalcı bir partiden (Bakın sol demiyorum dikkat) Yani Cumhuriyet ile Halkın değerlerini bir sayan ve vatanın geleceğini herşeyin önünde tutan onurlu bir partiden Vekil adayı olsam ve gelip sizden oy istesem, oy verir misiniz???
Ciddi bir soru haaaa.... Geyik değil....:) Saygılar... (Tekrar okudum yanlış anlaşılmayalım... Onurlu derken uluslararası ilişkilerde onurlu anlamında yoksa diğer partilere onursuz demiyorum yani)[/QUOTE] bende veririm neden vermeyeyim yeterki dogruluktan şaşma... |
Yine sağolun arkadaşlar... Yeniden giricem siyasete değil aslında hiç ayrılmadım sadece Baykal'ın değişmesi gerektiğine artık bende karar verdim (Her ne kadar bence en dürüst lider olsada, artık halkı etkilemiyor tam tersine antipatik geliyor ne yazık ki)... Kendi kurduğumuz, benimde kurucusu olduğum bir parti ile Yeni Parti ile aday olacağım...
Saygılar arkadaşlar.... |
[QUOTE=Kibrisli;380112]Yine sağolun arkadaşlar... Yeniden giricem siyasete değil aslında hiç ayrılmadım sadece Baykal'ın değişmesi gerektiğine artık bende karar verdim (Her ne kadar bence en dürüst lider olsada, artık halkı etkilemiyor tam tersine antipatik geliyor ne yazık ki)... Kendi kurduğumuz, benimde kurucusu olduğum bir parti ile Yeni Parti ile aday olacağım...
Saygılar arkadaşlar....[/QUOTE] umarım bu hayalin gerçekleşir kıbrıslı.seviniriz bilesin |
Kibrisli sivaslı hemişo, oyumuz sana helali hoş olsun
|
[quote=Arinna;380122]Kibrisli sivaslı hemişo, oyumuz sana helali hoş olsun[/quote]
Sanirim yeni bir üyemiz Arinna hoşgeldiniz umarım güzel hoş vakit geçirirsiniz sitemizde. |
teşekkürler kardeş hoş bulduk
|
[QUOTE=arifcoskun;380139]Sanirim yeni bir üyemiz Arinna hoşgeldiniz umarım güzel hoş vakit geçirirsiniz sitemizde.[/QUOTE]
Teşekkür ederim arif abi, yaşı görünce abi diyesim geldi:) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:03. |