![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Arayıp sormuyor halimi bilmez,
Bin selam gönderdim birini almaz, Bir gün olsun benim yüzüme gülmez, Yine de ben O´na gülüp küserim. |
Seven yürekler hep esir mi olur,
Pervane ışığa varınca ölür, Ölümü bilse de ışığa yürür, Aşkınla pervane olup küserim. |
Ozanlar da unuttular siteyi,
Görmek istemem ki bundan öteyi, Yeni pişip Kars´tan gelmiş keteyi, Ozanlarla bölüp, bölüp küserim. |
yapalı'nın bayırına giderdik
baharözü kayasını izlerdik kuşburnu alıçla denden yolardık taşlaşmış zaman kızıp küserim |
[QUOTE=sivaBURs;517486]Seven yürekler hep esir mi olur,
Pervane ışığa varınca ölür, Ölümü bilse de ışığa yürür, Aşkınla pervane olup küserim.[/QUOTE] pervane gördü de bir kez ışığı ışığın ölümsüz deli aşığı yırtıp da geldi zifir karanlığı hayatıma içinde ölüp küserim |
Ateş içte yanar görünmez göze,
Aşkın acıları oturdu öze, Gerçekler ortada, gerek yok söze, Ben kendi halimi bilip küserim. |
Seni unutunca cennete ersem,
İnanma birtanem unuttum dersem, Cananım uğruna canımı versem, Sevmeyeceğini bilip küserim. |
özümü açıp da bak da gör hele
derdimi açamam yabana ele beni çiğneyip de gidersen ele seni yüreğime gömüp küserim |
Tükendi nefesim, kalmadı gücüm,
Alamadım ondan yürekte öcüm, Aşkın cezasına çekseler sicim, Bedeni bir daldan salıp küserim. |
[B]sormazlar halimi ne eş nede dost
çıkacaksa çıksın artık bu savaş köyüme gidersen yiyeyim lavaç dostum diyenlere bakar küserim..[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:19. |
|