![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Aşk biter başlar çoluk çocuk
Gelir bulaşık çamaşır oluk oluk Terlik fırlatır kocaman çocuk Aşkta biter meşkte biter olunur alkolik:D |
[B][COLOR=darkorange]yüzyıllardır cevap bulunamış
şimdi bizmi bulacağız ben çok sıkıldım bu konudan yoksa giderim bak buradan [/COLOR][/B] |
[quote=kronick;336875][B][COLOR=darkorange]yüzyıllardır cevap bulunamış [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]şimdi bizmi bulacağız[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ben çok sıkıldım bu konudan[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yoksa giderim bak buradan [/COLOR][/B][/quote] Cevabı ferhat bile bulamadı Dağları deldi yine mutlu olamadı Sıkılma artık bitirelim biz bu formatı Gitme kal sensiz tadı olmaz bu ortamın |
[QUOTE=kronick;336875][B][COLOR=darkorange]yüzyıllardır cevap bulunamış
şimdi bizmi bulacağız ben çok sıkıldım bu konudan yoksa giderim bak buradan [/COLOR][/B][/QUOTE] Amacım seni kaçırmak değil Kelebek gibi uçurmak değil Tamam konu değiştirelim Hedefim iğneyi geçirmek değil |
Aşıklar bizi maç için yalnız bıraktı
Hani Sivas'ımın başka ozanları Bir Sweet'imiz vardı çok iddialı Sandallı' da bizi bıraktı kaçtı |
E neler yaptınız ben yokken burda
Kuzuyu mu yedirdiniz kurda Çabuk gelmek istedim ama Yağmur yağdı kaldım çamurda |
[QUOTE=kronick;336846][B][COLOR=darkorange]çiçekler açar renk renk
kasımpatı en sevdiğim çiçek anlaşıldı sandallı vermeyecek bilirim ki arif abim verecek [/COLOR][/B][/QUOTE] Yagar yagmur acar cicek, Yerde büyür börtü böcek, Sandalli sana cicek vercek, Kurban olsun kasimpati yoluna. |
[QUOTE=arifcoskun;336878]Aşıklar bizi maç için yalnız bıraktı
Hani Sivas'ımın başka ozanları Bir Sweet'imiz vardı çok iddialı Sandallı' da bizi bıraktı kaçtı[/QUOTE] Abi geldim macin tadi yok, Yagmur camur rüzgar cok, Macin hakeminde de is yok, Böyle maca ne gerek var. |
Küstürdün bak sivasburs kronick'i
Ne yapsakki acep gelir geri Düzelt şimdi durumu gelsin bari Gelene kadar ben bir çay içerim gayri |
[B][COLOR=darkorange]küsmedim çay demleyip geldim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]herifi de işe gönderdim gün benim günüm yerinde keyfim çay ile bi de cigara tüttüreyim [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:34. |
|