![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sandalli;360081]Neden sitem eden ey büyük ozan,
Bagina bahcene girmesin hazan, Sensin gecmiste hep güzeli yazan, Seni üzen kimse silem defterden.[/quote] Derdim çoktur hangisine yanayım Bir od düştü sineme hep yanarım Bazen sitem sözlerle de yazarım Silemezsin çok derin kazılmış yazım . |
Söyle bu dert ile nere giderim,
Müslüman dostuma sitem ederim, Biz yapamazsak Mevlam cok kerim, Yok eder soyunu yahudi senin. |
[QUOTE=arifcoskun;360097]Derdim çoktur hangisine yanayım
Bir od düştü sineme hep yanarım Bazen sitem sözlerle de yazarım Silemezsin çok derin kazılmış yazım .[/QUOTE] Sen yanma üstad yanam yerine, Sandalli sen inme fazla derine, Arif abi cikar birgün elbet serine, Seni üzenleri silem defterden. |
[quote=HaZaN;360087][B][I][COLOR=indigo]Bende derim nerde kaldı bizim ozanlar,[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=indigo]Şu yalancı dünyada kimse kimseyi kırmasınlar.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=indigo]Bakın Filistin kan ağlıyor bekler bizden yardımlar,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=indigo]Birbirin kırmaktan ne anlar bu insanlar.[/COLOR][/B][/I][/quote] Burdayız HaZaN bacım bizde seni ararız Göremezsek te bir gelene sorarız Elbet birgün İsrail'ide kaz gibi yolarız Bu canların hesabı elbet sorulur.!!! . |
Kar mi yagmis Sivasimin basina,
Kurban olam senin gözün yasina, Kardesim attigin kücük tasina, Milyonlarca yahudi kurbanin olsun. |
[QUOTE=sandalli;360096]Saldirdilar kücücük bir karaya,
Müslüman girmiyor neden araya, Merhem olmaz mi büyük yaraya, Kahrolsun yahudi, kurusun soyu.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]Sandallı kardeşim yaramız o kadar büyü ki, Yanıp kavrulur filistine çare olmazlar ki. Bu körpe kuzulara can mı dayanır o kara minkler ki, Gelin birlik olalım müslümanız tam zamanı demedik mi . [/COLOR][/I][/B] |
Karadan havadan bomba yagiyor,
Yahudinin kini ile herkes yaniyor, Insanlik inek olmus bosa bakiyor, Kahrolsun yahudi kurusun soyu. |
Bos ver deme bana nasil bos verem,
Varip dost bagindan güller mi derem, Iste sen yoluna cicekler serem, Yeter ki sen bana gel sari saclim. |
Güven mi olur yalancinin sözüne
Sürme cekem senin mavi gözüne, Asik oldum ben de o güzel yüzüne, Yeter ki sen bende kal sari saclim. |
Dost meclisi bugün kurulsun
Askindan yanan gönlüm durulsun Sevmeyen kalbim hancerle vurulsun Seni sevmeyen namert olsun. Yakacaksa askin yaksin kavursun Sensiz gecen hergünüme lanet olsun Mavi gözlerin karsimda dursun Seni sevmeyen namert olsun Sürdürecekse senin askin sürdürsün Öldürecekse kipriklerin öldürsün Yasamak sensiz ne anlam bulsun Seni sevmeyen namert olsun... |
Yaram derindedir gözle görünmez,
Sevda ipliginden kazak örülmez, Yüce dag basindan atla sürülmez, Enginler de ara beni ey sari saclim. |
Dost meclisinde dalsam sohbete,
Benim icin degmez bunca zahmete, Bütün bir insanlik muhtac hürmete, Hürmetler sana olsun ey sari saclim. |
Dost meclisinde sohbet yapilir
Kin, nefret nevarsa kalpten atilir Üc kuruluk insan nasil bese satilir Gel gönül seninle muhabbet edelim |
Sandalli ne diye yazip cizersin,,
Gurbet elde garip garip gezersin, Dostun dillerine seker ezersin, Sekerden tatlisin sen sari saclim. |
[QUOTE=sandalli;360184]Sandalli ne diye yazip cizersin,,
Gurbet elde garip garip gezersin, Dostun dillerine seker ezersin, Sekerden tatlisin sen sari saclim.[/QUOTE] Sekeri ezip serbet yaparlar Sen uzak durursan elinden kaparlar Karsina gecip birde nisbet yaparlar Gel vaz gec bu sevdadan ozanim |
dark yamtar bakma öyle uzaktan,
Allah`im korusun seni tuzaktan, Azeri, türkmen, özbek, kazaktan, Selamin getirsem sana olmaz mi. |
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!! (bana ait değil dostlar çok hoşuma gitti on numara şiirondan ekledim) |
[QUOTE=karatasli;360185]Sekeri ezip serbet yaparlar
Sen uzak durursan elinden kaparlar Karsina gecip birde nisbet yaparlar Gel vaz gec bu sevdadan ozanim[/QUOTE] Sandalli yasiyor O`nla her ani, Derdim cok büyük yoktur dermani, Gelse padisahtan ölüm fermani, Ayrilamaz gönül gül yüzlü yardan. |
nicin saziniz dertli calar böyle
hafiflemedimi yükünüz biraz söyle moral mi birakiyor dünya insanda tarifsiz kelimeler üretiyor yeni lisanda |
[QUOTE=tatli-dilli;360229]nicin saziniz dertli calar böyle
hafiflemedimi yükünüz biraz söyle moral mi birakiyor dünya insanda tarifsiz kelimeler üretiyor yeni lisanda[/QUOTE] Kelebekler konmus güzel sacina, Sükürler edesin bu genc yasina, Sürmeler mi cektin kalem kasina, Kasi güzel sözü özel kardesim. |
iğrenç tuzaklarkuruldu
camiler okullar vuruldu gazze topa tutuldu filistinlim yanlız unutuldu babasız kaldı çocuklar anasız kaldı yavrular yuvasız kaldı bacılar filistinlim unutuldu kangallım hep filistin yazacak yazdıkça nefreti artacak kafirler tek tek yontulacak filistinlim filistinlim UNUTULMAYACAK |
istedimki biraz düzelsin moralimiz
biraz da renklensin dünyalarimiz dilerim yakinda son bulur savaslar ya da en azindan biraz olsun yavaslar |
artık sadece filistin olacak
bütün mısralarım filistin dolacak israil ne zaman ordan kovulacak işte ozaman kangallımda kurtulacak |
düsünüyorumda insanlar ne haldeler
bu karda kista evsiz barksiz bicareler bir tarafta katledilen onca insan var diger tarafta acimadan vuran vicdansizlar |
bugün üç füze atmış lübnan
israil denen kahpe bir düşman bir gün tek tek geberdiklerinde filistine girdiğine olacak bin pişman |
Radyoda caliyor türküler aci,
Yahudiye vuran basimin taci, Vurulmus yigitler agliyor baci, Sana kalkan eller kirlir elbet. |
Ne gelen var nede giden yanima,
Yapilan dokaniyor benim kanima, Taksamda disimi tatli canima, Hesap sorsam yahudinin itine. |
[quote=sandalli;360281]Ne gelen var nede giden yanima,
Yapilan dokaniyor benim kanima, Taksamda disimi tatli canima, Hesap sorsam yahudinin itine.[/quote] Gel dedinde gelmedikmi gurbanın olam Yapılan haksızlığa bende dayanamam Lakin sesimi kimselere duyuramam Kahrolsun ABD kahrolsun İsrail faşizmi . |
Harmanda oturmus eliyor kalbur,
Gurbet eller beni eyledi kanbur, Tut elimden beni yukari kaldir, Bükülmüs bellerim kalkamiyorum. |
Kayanin basinda ötüsen kuslar,
Rüzgar esti yine dagildi saclar, Filistinlim almis yahudi taslar, Attigin taslara kurbanim senin. |
Erken kalkip bugün gözleri acak,
Neseli bakislarla gülücük sacak, Bundan sonra artik dostluga kucak, Acacagim diye karar almisim. |
Öyle bir sevdayla baglanmisim ki,
Ayrilamam ben o gül yüzlü yardan, Ayrilik yüzünden böyle aglamisim ki, Ayrilamam ben o gül yüzlü yardan. Hasret benim yüregimi dagladi, Yarin hasretiyle umman boyladi, Benim icin hepsin güzel eyledi, Ayrilamam ben o gülyüzlü yardan. Boyuna bakipta olmusum hayran, Senin yanindaysam bana hep bayram, Kurban olsun sana herseyim kurban, Ayrilamam ben o gül yüzlü yardan. Oturmus koltuga örüyor kazak, Sevdanin adini daglara yazak, Yagmurla yagipta yel ile tozak, Ayrilamam ben o gül yüzlü yardan. Sandalli söyledi sen sari saclim, Gözleri mavim ey kalem kaslim, Güzellik timsali ceylan bakislim, Ayrilamam ben o gül yüzlü yardan. |
[B][COLOR=darkorange]benim ne vafalı dostlarım varmış[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]bir gün görmeseler gözleri ararmış[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]kopmaz bağlar ile bağlanmış[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]müptelam olmuşlar ne mutlu bana :D[/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]arif abi bana kulak versene
versene, versene şu radyoda kulaklarımızın pasını silsene silsene ,silsene bize müzik ziyafeti çeksene çeksene, çeksene açtım hadi gelin desene desene ,desene [/COLOR][/B] |
[B][I][COLOR="Indigo"]israil bir yandan vuruyor Filistini kan ağlyor,
Amerika yalakalrı çekilmiş kovuğuna onu izliyor. Sıkın dişinizi din kardeşlerim kötü günün sonu geliyor, Mevlam taş yağdıracak başlarına onu bilmiyor. KAHROLSUN İSRAİL KAHROLSUN AMERİKA[/COLOR][/I][/B] |
[quote=kronick;360538][B][COLOR=darkorange]arif abi bana kulak versene[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]versene, versene[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]şu radyoda kulaklarımızın pasını silsene[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]silsene ,silsene[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]bize müzik ziyafeti çeksene [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]çeksene, çeksene[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]açtım hadi gelin desene[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]desene ,desene [/COLOR][/B] [/quote] Bir kulağım sürekli sende dinlemede Açtım haydi buyurun efendim gelinsene Müziklerin en güzeli iddia ediyorum bende Buyurun dostlar hep beraber dinlemeye . |
Cocuk tas atiyor zirhli tanklara,
Nasil kiyar insan kücük canlara, Akittigin bunca kizil kanlarda, Israil köpegi bogulun birgün. |
[QUOTE=arifcoskun;360553]Bir kulağım sürekli sende dinlemede
Açtım haydi buyurun efendim gelinsene Müziklerin en güzeli iddia ediyorum bende Buyurun dostlar hep beraber dinlemeye .[/QUOTE] [B][I][COLOR="Navy"]Ben bilmem radyonun adresini, Kabul ederseniz bende dinlemek isterim sizi. Müberek günde birde ilahiler çalarsin, Çok ta memnun oluruz alırsın dualarımızı. [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=kronick;360537][B][COLOR=darkorange]benim ne vafalı dostlarım varmış[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]bir gün görmeseler gözleri ararmış[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]kopmaz bağlar ile bağlanmış[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]müptelam olmuşlar ne mutlu bana :D[/COLOR][/B][/QUOTE] Bir gidersin sonra dönmezsin geri, Arada ugrada bize selam ver bari, Gelmedigin zaman biz özleriz seni, Senden baska kimimiz var kardesim. |
[quote=HaZaN;360563][B][I][COLOR=navy]Ben bilmem radyonun adresini,[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=navy]Kabul ederseniz bende dinlemek isterim sizi.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=navy]Müberek günde birde ilahiler çalarsin,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=navy]Çok ta memnun oluruz alırsın dualarımızı. [/COLOR][/B][/I][/quote] [B][COLOR=darkorange]bizbize58 fm radyonun adresi[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]buyur gel bekleriz seni[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]kardeşiz hepimiz kabul etmezmiyiz hiç seni[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]gel dinle gitsin kulklarının pasi [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:25. |