![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
bir dörtlük yazayım varsa yararım
bugün yine ömürden oldu zararım kaç gündür ben siva bursu ararım dostları birlikte görelim hele |
[B][COLOR=darkorange]sivabursu arayan gözler beni niye aramaz
hasan abiden başkası beni hatırlamaz onlarca dörtlük yazsamda yararım olmaz halin nedir diye soranım olmaz [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;518440][B][COLOR=darkorange]sivabursu arayan gözler beni niye aramaz
hasan abiden başkası beni hatırlamaz onlarca dörtlük yazsamda yararım olmaz halin nedir diye soranım olmaz [/COLOR][/B][/QUOTE] siz her zaman arar sorarım ozanlar gelsin diye hayal kurarım her gün ozanlara nefes yorarım sitede birlikte olalım diye |
[B][COLOR=darkorange]uzun zanadır yazmaya verdim ara
çok sık olmasada göz attım ara sıra artık yazacağım dörtlükleri art arda[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sitede birlikte olalım diye[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;518446][B][COLOR=darkorange]uzun zanadır yazmaya verdim ara
çok sık olmasada göz attım ara sıra artık yazacağım dörtlükleri art arda[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sitede birlikte olalım diye[/COLOR][/B][/QUOTE] ata sözüdür sel gider kum kalır ozanlar burada birlik olur sevgiyi saygıyı burada bulur sevgi deryasına dalın ozanlar |
[QUOTE=OSMAN ECE;518448]ata sözüdür sel gider kum kalır
ozanlar burada birlik olur sevgiyi saygıyı burada bulur sevgi deryasına dalın ozanlar[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]ozan olmak için 40 fırın ekmek gerek[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]40 fırın ekmeği de yiyebilmek gerek[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]seninle atışmak benim için bir şeref bu şeref herkese nasip olmasa gerek [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;518440][B][COLOR=darkorange]sivabursu arayan gözler beni niye aramaz
hasan abiden başkası beni hatırlamaz onlarca dörtlük yazsamda yararım olmaz halin nedir diye soranım olmaz [/COLOR][/B][/QUOTE] Bak kronik gelmiş atmış yine zar, Koskoca siteyi etmiş bana dar, Başına taş düşsün sivaBURs kadar, Dostun arzusunu çekemedin mi? :) |
Neden sustun bülbül şakıyamadın,
Galiba yazımı okuyamadın, Başıma çorabı dokuyamadın, Ne oldu bileği bükemedin mi? :) |
[QUOTE=sivaBURs;518450]Bak kronik gelmiş atmış yine zar,
Koskoca siteyi etmiş bana dar, Başına taş düşsün sivaBURs kadar, Dostun arzusunu çekemedin mi? :)[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]sen yokken fırsatı ganimet bildim osman amcama biraz sitem ettim yokluğunda seni farketti ama[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ben kendimi ona farkettiremedim[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;518453][B][COLOR=darkorange]sen yokken fırsatı ganimet bildim
osman amcama biraz sitem ettim yokluğunda seni farketti ama[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ben kendimi ona farkettiremedim[/COLOR][/B][/QUOTE] Diyari öyledir bilir vefayı Dosttan ayrı iken sürmez sefayı, Sözlerimi sil de kopar sayfayı, Dediğim şakadır çakamadın mı? :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:10. |
|