![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Kronik yapacak bizlere yemek,
Sitemize verdi yıllarca emek, Sivaslılar net.in sultanı demek, Yoksa uyudun da göremedin mi? :) |
[B][COLOR=darkorange]hasan abim acıkmış geçiriyor zafiyet
gözünün önünden geçiyor pasta.börek yazın verecem hepinize ziyafet gelirken olsun elinde birdemet çiçek [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;518766][B][COLOR=darkorange]hasan abim acıkmış geçiriyor zafiyet
gözünün önünden geçiyor pasta.börek yazın verecem hepinize ziyafet gelirken olsun elinde birdemet çiçek [/COLOR][/B][/QUOTE] Kalpte ki güzellik vurmuş yüzüne, Güvenilir O´nun doğru sözüne, Korkmadan gidilir dürüst izine, Kardeşlik, dostluğun özü Kronik. |
Sivas illerinin güzel bir kızı,
Mevlam uğratmasın gönlüne sızı, Acıkınca bacım doyursan bizi, Şairin şiiri, sözü Kronik. |
Benzemez kimseye tertemiz yürek,
On parmakla yenir yaptığın yemek, Yoluna fedadır, güllerle çiçek, Güzel olan şeyin yüzü Kronik. |
O´nu anlatmaya yetmiyor sözüm,
Layık değil O´na yazılan yazım, Kardeşime feda bu garip özüm, Sivas türküsün sazı Kronik. Kronik kardeşim sana layık olmasa da cömert gönlünden gelene acizane karşılık vermeye çalıştım, kabul buyur abinden. |
[B][COLOR=darkorange]ne yazacağımı inan şaşırdım
doğrusu bu sözlere çokda alıştım alışmış olsamda yine şımardım teşekkürler abi bir tanesin sen sitenin şairi ,şiirlerin şahısın sen [/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]kalvyeden iltifat edip de durma
benim üzerime maniler yazma msn açda iki hanek edelim almanca derslerini tekrar edelim [/COLOR][/B] |
[B]atışmış ozanlar bir akşam üstü
dostlarım bana ne diye küstü tanırım birgün düşmanı dostu yoksa hatırlayıp bulamadın'mı.[/B] |
[QUOTE=Salim58;518791][B]atışmış ozanlar bir akşam üstü
dostlarım bana ne diye küstü tanırım birgün düşmanı dostu yoksa hatırlayıp bulamadın'mı.[/B][/QUOTE] Sana küsenleri gönlümden atam, Götürüp pazara üç pula satam, Gerçek dostlarını yanına katam, Dost ile düşmanı bilemedin mi? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:07. |
|