![]() |
|
Cevap: Sohbet Odası
[QUOTE=gönlüm58;524151]Evet bu sene öyle oldu alttaki takımlar rakibimiz maalesef...[/QUOTE]
insanin kendi memleketinin takimi baska genelde istanbuldan bir takim tutariz ben avrupadaki genelde bana yakinsa giderim bu sene sivas anderleht sivas macina gittim oyle bir duyguki anlatamam tabiki hepsinde heycanlaniyoruz ama acikcasi sivasin maclari daha farkl bir hanlaniyorsun |
[QUOTE=bilal kose;524172]insanin kendi memleketinin takimi baska genelde istanbuldan bir takim tutariz ben avrupadaki genelde bana yakinsa giderim bu sene sivas anderleht sivas macina gittim oyle bir duyguki anlatamam tabiki hepsinde heycanlaniyoruz ama acikcasi sivasin maclari daha farkl bir hanlaniyorsun[/QUOTE]
Bende Sivas-Anderlecht maıçına gittim,3-0 kazandık ne olduysa ondan sonra oldu nazar degdi...:):):) |
nazara geldi tekrar duzelir kotu gozler heveslenmesin
|
Bencede düzelir,sonçta ligde kalacagız öyle ya da böyle.:):)
Sen naeler yapıyorsun çiçeklerını alıyoruz,nezaketin için tşkr ederim... |
[QUOTE=gönlüm58;524175]Bencede düzelir,sonçta ligde kalacagız öyle ya da böyle.:):)
Sen naeler yapıyorsun çiçeklerını alıyoruz,nezaketin için tşkr ederim...[/QUOTE] rica ederim onemli degil pek bir sey yapmiyorum sadece kafa dinlemeye calisiyorum bugunlerde dernek isleriyl urasiyordum yani sosyal sektorde buirtakim gorevlerim vardi ayrildim biraz kafa dinliyorum |
ben geldim
eeeee ne yiyoz içiyoz kim ne yapıyor :) |
bende acıktım bi mercimek badı olsada yesek yanında da lahana
gönül ablama duyurulur |
Aha böyle kuruu kuru sohbet edıyoruz kuşum,yaoacak kımse yok benım kızım nerde acaba?
|
[QUOTE=KARAMELLL58;524183]bende acıktım bi mercimek badı olsada yesek yanında da lahana
gönül ablama duyurulur[/QUOTE] Nerden bildin karamel ben zaralılardan bıle gğzel bad yaparım...:) |
[QUOTE=gönlüm58;524187]Nerden bildin karamel ben zaralılardan bıle gğzel bad yaparım...:)[/QUOTE]
ben bilirim benim kuzum marifetli yapmaaycağı yemek yok |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:21. |
|