![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
sandallı dost gel beni kurtar
siva burs ustadım çok ağır tartar hanım arkadan çekip ceketi yırtar gelin bu ayağı bozalım dostlar |
Bu ozanlar bizi saf mı bilirler,
Önce çet yaparlar sonra gelirler, Bizim gözümüzde suçlu olurlar, Onlara ne ceza yazalım dostlar? |
[QUOTE=OSMAN ECE;519905]sandallı dost gel beni kurtar
siva burs ustadım çok ağır tartar hanım arkadan çekip ceketi yırtar gelin bu ayağı bozalım dostlar[/QUOTE] Kar ve boran sardı tüm kışlarımı, Denize fırlattım hep taşlarımı, Dolup da süzülen gözyaşlarımı, Gözden akıtmaya yol bulamadım. |
ozanlar bizi bu gün uzaktan izler
şöhresi döküldü görmüyor gözler şahlanın gençler çalınsın sazlar peş peşe şiirleri dizelim dostlar |
[B][COLOR=darkorange]ben bilmem chati mhati
fırından yeni çıkardım yaptığım keki [B][COLOR=darkorange]görenlerin birden düştü kan şekeri kronik de düşünmezki canı çekeni [/COLOR][/B][B][COLOR=darkorange] [/COLOR][/B][/COLOR][/B][B][COLOR=darkorange] [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;519911][B][COLOR=darkorange]ben bilmem chati mhati
fırından yeni çıkardım yaptığım keki [B][COLOR=darkorange]görenlerin birden düştü kan şekeri kronik de düşünmezki canı çekeni [/COLOR][/B][B][COLOR=darkorange] [/COLOR][/B][/COLOR][/B][B][COLOR=darkorange] [/COLOR][/B][/QUOTE] Herkes kek yapıyor ne yani nolmuş, Söyle ki bilelim kim güzel bulmuş, Bakarak anladım tadı az olmuş, Kekine sürecek bal bulamadım. :) |
yarimi buradan gubete saldım
gidip vizesini elimle aldım şimdi burada yalnız kaldım boynuma sarılacak kol bulamadım |
[QUOTE=sivaBURs;519914]Herkes kek yapıyor ne yani nolmuş,
Söyle ki bilelim kim güzel bulmuş, Bakarak anladım tadı az olmuş, Kekine sürecek bal bulamadım. :)[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]kekimi alıp gelirim çayıda senden beklerim kekide .bu sözleri de yediririm bekle yarın okula gelirim [/COLOR][/B] |
Ben bugün dağıldım, affedin beni,
Gece ayaz kesti, şaşırdım yönü, Sandalli´nin belki ağarır günü, Gelin üzüntüme kızalım dostlar. |
ozanlar yine geri kakıldı
türküler söylendi ağıt yakıldı bizim teşekkürler düne takıldı bu işe başka hal bulamadım |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:37. |
|