![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Anladım ki işler sarpa sarıyor,
Söylenen bu sözler kime yarıyor, Mecnun çöle çıkmış Leyla arıyor, Leyla'yı sunacak çöl bulamadım. :) |
[B][COLOR=darkorange]kalkıpda yatağa kendimi atamadım[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]herif geldi ben daha burdayım[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]soruyor bana niye yatmadın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]onda kandırılacak göz bulamadım :D[/COLOR][/B] |
Geri verin bana o dost canlıyı,
Acep kim ağlattı delikanlıyı, Kimler derde itti şu Sandallı'yı, Bunu anlatacak kul bulamadım. |
Uykum geldi gidip yatmak istedim,
Bir kez gül kokusu tatmak istedim, Elimi uzatıp tutmak istedim, Dostlarım dikensiz gül bulamadım. |
sivaBURs alıştı yakan güllere,
Teşekkür ederim tatlı dillere, Göç etmek istedim uzak illere, Beni savuracak yel bulamadım. |
sabahın yağmuru yüzüme vurur
sobayı yakarsam üzerim kurur bi bardak çayla kendini bulur beni anlatacak dil bulamadım. |
Sivas demiş ozan demiş,
yazıpta yakışmayan sözler, Sivaslıların kanına girmiş, Belliki sevgi kardeşlik ölmüş, Biz kaçırmayı, değil sevmeyi, yakmayı değil yeşertmeyi, cahaleti değil, ilim, bilgiyi, Türkümüze hamur yaptık, Varsa böyle yazışalım erenler... |
[QUOTE=balix;520007]Sivas demiş ozan demiş,
yazıpta yakışmayan sözler, Sivaslıların kanına girmiş, Belliki sevgi kardeşlik ölmüş, Biz kaçırmayı, değil sevmeyi, yakmayı değil yeşertmeyi, cahaleti değil, ilim, bilgiyi, Türkümüze hamur yaptık, Varsa böyle yazışalım erenler...[/QUOTE] buyurun yarışalım kardeş erenler dost yoluna canın başın verenler alevi sünniy diye hakir görenler hepimiz kerdeşiz varmı ötesi |
cevap vermediğin konuyu açma
güreşe soyunup minderden kaçma diyari babanın sözüne şaşma bir merhaba desen zormu ötesi |
[B]söyle Osman Abi ağzına sağlık
yağmurlar yağıyor yüzüyor kayık ellerim üşüyor bura çok soğuk ara sıra gelsen zormu ötesi.[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:03. |
|