![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Vara vara vardım onuncu köye
Gün geldi dostlara oldum köle Sakalım yokki sözüm dinlene Ömrümü nasihat ile yaşadım |
Çocuk yaşta çektik gurbete göçü,
Aşklar ile yandı çiğerin içi, Sevgilim dediğim inat bir keçi, Dağ, bayıra süre süre yaşadim. :) |
[QUOTE=sandalli;520062]Sohbet-i âliye sokmayın hile,
Bela mı ararsın sen bile bile, İsterim insanlar sadece güle, Sevgi ve dostluğun hor mu ötesi?[/QUOTE] ozanlar kalbinde hiç olmaz hile ben kendi ahvalim getirdim dile kırk yıl doldurdum gurbette çile hayata hesap vere vere yaşadım |
[QUOTE=OSMAN ECE;520075]ozanlar kalbinde hiç olmaz hile
ben kendi ahvalim getirdim dile kırk yıl doldurdum gurbette çile hayata hesap vere vere yaşadım[/QUOTE] Sana değil üstad benim sözlerim, Size saygı duyar, sever özlerim, Yanlış anlamayın ağlar gözlerim, Saygıları vere vere yaşadim. |
Sen benim abimsin severim seni,
Yanlış anlayıpta üzme ha beni, Yoluna fedadır garibin canı, Dostluklara ere ere yaşadım. |
sana deyil sözlerim sandallı dostum
sen benim canım sen benim üstüm sanmaki can dostlarıma küstüm kardeşliğine hayal kura kura yaşadım |
Dengesizin biri geldi laf attı,
Ozan sohbetine hileler kattı, Kendini götürdü üç pula sattı, Böylelere vura vura yaşadım. |
doğru yolda düşse ayak bertilmez
senin dostluğun asla tartılmaz yapılan iyliğin üstü örtülmez bu tercübeye vara vara yaşadım |
Ne kafiye bilir, redifi yoktur,
Laf ebesi belli sözleri çoktur, Öyle bir yazmış ki dostluğa oktur, Odunları kıra kıra yaşadim. |
kimse gücenmesin bu bir atışma
bazen iyi geçer bazende çekişme bazen sert geçer bazen yatışma bu adeti göre göre yaşadım |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:08. |
|