![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sandalli;520070]Salim ozan gider selama durun,
Bu dertli başımda binlerse sorun, Ozanın sözünde sevdayı görün, Ben aşkları göre göre yaşadim.[/QUOTE] [B]Selam olsun sana dertli Ozanım, yolun düşer ise gelde gezelim, güzel nameleri kalbe dizelim, ben dostları bile bile yaşadım.[/B] |
[B]Salim abi sen de oldun akşamcı
Dörtlük yazar abi kardes bacı Gurbette hayat herşeyden acı Sivasa hasret çeke çeke yaşadım[/B] |
ozanlar ne guzel bu dizeler
bende yazmak isterim dilim heceler seni beklerken ey vefasiz gecti omrumden en guzel seneler |
[QUOTE=sandalli;520124]Hayatın anlamı sevgide gizli,
Mevlam bir kız versin hep tatlı sözlü, Yüreğine girsin bir gonca yüzlü, Sevdiğini mutlu eyle be kolsuz.[/QUOTE] [B][COLOR="Navy"]hasan abi anlar sevgiden onunda dili yanmış gecmişten gercek aşklar hep eskiden buluruz belki bizde helal süt emmişinden[/COLOR][/B] |
[QUOTE=Cley;520128][B]Salim abi sen de oldun akşamcı
Dörtlük yazar abi kardes bacı Gurbette hayat herşeyden acı Sivasa hasret çeke çeke yaşadım[/B][/QUOTE] Akşamcı olduk bu gurbet elde, Ankara soğukmu söyle bi sende, Çare bulunurmu dermansız derde, Ben geçmişi bile bile yaşadım. |
Bir güzel aklımı başımdan aldı,
Beni onulmayan dertlere saldı, Kendi gitti ama aşkları kaldı, Yüreğimden akan ala benziyor. |
[QUOTE=sandalli;520133]Bir güzel aklımı başımdan aldı,
Beni onulmayan dertlere saldı, Kendi gitti ama aşkları kaldı, Yüreğimden akan ala benziyor.[/QUOTE] çıkarıp beyazı giyme karalı yürek yanık ciğerlerin yaralı aşkı can yurduna girdi gireli ozanım yaralı kula benziyor |
onu beklemekle gecti seneler
gonlum durmadan onu heceler hasan abi bilir gonuldeki yarayi geride kalan hep mutsuz resimler |
[B][COLOR="Navy"]aplaların aplası gurbet
o anlar aşktan sivasa hasret yetti canına bu zalim gurbet elinden gelse bir gün dönecek elbet[/COLOR][/B] |
kerim sagol canım ne güzel olmuş tesekkür ederim
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:04. |
|