![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sivaBURs;520439]Bizler anamızdan ozan doğmadık,
Bulut olamadan yağmur yağmadık, Burda sen olunca kaba sığmadık, Sen de bir ozansın yalan olur mu?[/QUOTE] beni gören sevinmiş ne mutlu senin ozanlıgın ayrı bir tutku benim ozanlıgım hapı yuttu senle atışmakta negüzel oldu |
[QUOTE=sivaBURs;520444]Mutluluk yürekte tadılan duygu,
Seni göremezsem başlar bir kaygı, Ozanım duyarım özüne saygı, Gidersen kapımı çalan olur mu?[/QUOTE] İnsansın insana verdin değeri, Yanına gelmemin coktur eğeri, Kaybolur seninle dostun kederi, Sana acep düşman olan olur mu? |
ortak geldik eylenceyee
akalım dedik geceye basladık üretememeyee bana son 4 lük söylee :D |
Kalbimi bir yare verip bağlasam,
Çekilip köşeye yürek dağlasam, İnce ince ahlar çekip ağlasam, Akan gözyaşımı silen olur mu? |
[QUOTE=SsİiVvAaSsLlIı;520451]ortak geldik eylenceyee
akalım dedik geceye basladık üretememeyee bana son 4 lük söylee :D[/QUOTE] sende hoş geldin gözleri güzel eglenmeye bakalım hayat ne güzel sanada okuruz bekle hele gazel al sana dörtlük, bizde ne gezer |
Sarı kızı sevdim, kalbi dağladı,
Güzel başa siyah poşi bağladı, Benden gitti gözler O´na ağladı, Dünür gitsem bana gelen olur mu? |
[QUOTE=HasreT;520448]beni gören sevinmiş ne mutlu
senin ozanlıgın ayrı bir tutku benim ozanlıgım hapı yuttu senle atışmakta negüzel oldu[/QUOTE] Sen böyle hergün yaz ki sevinelim, Olmadığın günler biz dövünelim, HasreT Üstat diye hep övünelim, Sevgi hazinesi talan olur mu? |
Saçları sarıdır, gözleri ela,
Başıma getirdi binlerce bela, Nasip olmaz böyle gelin her kula, Geri versem O´nu alan olur mü? |
Kronik de bakar ama cevap yok,
Yazmazsan Mevla'dan sana sevap yok, Mangalda uğrasan bir tek kebap yok, Susarsan gönlümü delen olur mu?:) |
Varımı yoğumu yele savurdu,
Evimi barkımı yaktı kadurdu, Müslümanım derdi ama gavurdu, Yaban elden bize gelin olur mu? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:29. |
|