![]() |
--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
slm arkadaşlar bu gün gerçekleştirmiş oldugumuz çaygören köyü tanışma ve kaynaşma amaçlı toplantımızın tekrarını 23/11/2008 de gerçekleştirmek için karar almış olup toplantı yerini komisyon üyelerimizin açıklayacagı tarih sonrasında tüm çaygörenköyü mensuplarına sms le bildirilecektir.SAYGI ve SEVGİLERİMLE Ali KARADAŞ
|
Herkese iyi geceler.Evet nihayet ciddi bi katılımla bir araya geldik.Bu organizasyonun oluşmasında emegi geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.Bir sonraki organizasyonun daha çoşkulu ve çok daha fazla katılımcıyla olacagına inanıyorum.Selamlar,saygılar.
|
Evet arkadaşlar dün akşam daimi birlikteligimizin ilk adımını fiili olarak gerçekleştirdik.Bir sonraki buluşmamız 23/11/2008 tarihinde daha geniş bir katılımla bu birlikteliği pekiştirmek dileğim.GEVŞEME VE KARAMSARLIK YOK AMACIMIZA ULAŞANA KADAR DEVAM.
|
Cevap: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
Köyümüzün Web sitesi kısmen faaliyete girmiştir.
[url]www.caygoren.com[/url] adresinden ziyaret edebilirsiniz. |
Cevap: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
Merhabalar yine ben.
Web sitemizle birlikte kullanılmak üzere aldığımız mail hesaplarını açıyorum. Bu kapsamda aşağıdaki mail adreslerini aktif etmiş bulunmaktayım. Maillerinizi MS Outlook , Outlook Exspres gibi yazılımlarla kendi bilgisayarınıza indirip okuyabilir veya yeni mail ara yüzüne [B][url]http://www.iletis.com[/url][/B] adresinden erişerek te okuyabilirsiniz. MS Outlook la ilgili yapılandırma için [B][url]http://www.natro.com/Destek/AnimasyonYardim.asp[/url][/B] adresini ziyaret ediniz. SMTP Sunucusu : mail.harunyigit.com POP3 Sunucusu : mail.harunyigit.com 1) [email]caygoren@caygoren.com[/email] Çaygören.com Site Yönetimi 2) [email]ali.karadas@caygoren.com[/email] Ali Karadaş; 3) [email]eyup.karadas@caygoren.com[/email] Eyüp Karadaş; 4) [email]hilmi.gul@caygoren.com[/email] Hilmi Gül; 5) [email]ibrahim.ozgur@caygoren.com[/email] İbrahim Özgür; 6) [email]ilhan.gul@caygoren.com[/email] İlhan Gül; 7) [email]ilhan.yigit@caygoren.com[/email] İlhan Yiğit; 8) [email]metin.yigit@caygoren.com[/email] Metin Yiğit; 9) [email]zeki.yigit@caygoren.com[/email] Zeki Yiğit; Şifreler şimdilik herkesin "123456" E-posta hesabınızın şifresini [B][url]http://www3.iletis.com[/url][/B] adresini kullanarak değiştirebilirsiniz. E-posta taleplerinizi iletebileceğiniz iletişim bilgilerim: [email]harun.yigit@yahoo.com.tr[/email] [email]caygoren@caygoren.com[/email] |
Herkese iyi akşamlar.Resimler güzel olmuş arkadaşlar!
|
Harun kardeşim emeginden dolayı sanada ayriyeten teşekkür ediyorum.
|
Cevap: --->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
[QUOTE=EMİRGİL;329643]Harun kardeşim emeginden dolayı sanada ayriyeten teşekkür ediyorum.[/QUOTE]
Rica ederim ağabey, görevimiz. :) |
evet evet fotoğraflar güzel olmuş ellerinize sağlık
|
arkadaşlar hepinize teşekür ediyorum bu toplantıyı düzenlediniz inşallah devamıgelecek dernegikurmayı başarırsak hepiniz tarihe geçeceksiniz bizde dernegimiz var diyecegiz hepinize başarılar diliyorum sayğılarımı sunuyorum
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:06. |