![]() |
|
Cevap: Sohbet Odası
Hoşbulduk Onur nasıslın?sabah Victory seni arıyordu buldum?kelle yemeye gidecektiniz:):)
|
İyiyim çok şükür abla seni sormalı ? :)
Ya dün kendime bi sürpriz yapıp erken yatayım dedim 04.45 de yattım V1CTORY abi o mesajı yazmıs :) Yani bi yarım saat kadar falan daha dursaydım gidecektik ama kısmet değilmiş :) Gerçi ben vejeteryanım ama olsun sohbet ederdik :) |
Vah vahh vahhh Onur'cugum üzüldüm şimdi,hem sigara içiyon hem vejetreyan abooooo.:D
Demek erken yattın hemi çok erken olmuş bi daha bozma düzenini sakın sabah olmadan uyuma..:D |
He ablam vejeteryanım, ayrıca demir eksilkliğim olduğunu düşünüyorum ziraa elimdeki telefonu başka yerlerde aradığım oluyor :D
Ya işte yoldan gelmiştim hiç uyumadım ertesi günde uyumadım o yüzden biraz erken yatmak zorunda hissettim kendimi..Normalde gün ışığını görmeden yatmıyorum :D |
İyi etmişsinde baya erken yatmışsın:DDemir eksikligi varsa sende temel reis gibi ıspanak ye Onur.:D:D
|
Onur yan taraf çok sessiz bugün, in cin top oynuyor.:D biraz canlandıralım istersen.:)
|
Selam kimse yokmu?
|
a.slm abla geldim ben nasılsınız
|
Hoşgeldın Ela ben iyiyim tşkr ederim sen nasılsın?
|
bendee iyiym şükür tşk ederim yazıları okuyorum çözmeye çalışıyorum bazı şeyleri profil resmi eklemek istiyorum sorun çıkıyor konuda açamıom yeni olduğum için:)
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:47. |
|