![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=SsİiVvAaSsLlIı;520602]
ben susmaya yeğlerim sadece okuyup eğlenirim ozan olmak kim ben kim bende sizin gibi olmak isterim :)[/QUOTE] Susma sustukça sıra sana gelecek Sade okumak olmaz site görecek Olursun zamanla herkes sevecek Senide ozan olarak görmek isterim :) |
[QUOTE=arifcoskun;520614]Susma sustukça sıra sana gelecek
Sade okumak olmaz site görecek Olursun zamanla herkes sevecek Senide ozan olarak görmek isterim :)[/QUOTE] arif abi teşşekür ederim susmam artık gaza gelirim :D acemiliğimle idare ederim kendimi ozanlarda görmek isterim :) |
Her gün artar sitemizin hanesi
Ozanlar bölümü farklı bir neşesi Giren çıkamaz geçmiyor hevesi Sivas'ımı şampiyon görmek isterim |
neşe katanlara selamım olsun
hep büyük ozanlar burda bulunsun dostluk ve kardeşlik hedefte olsun bende Sivasımı görmek isterim. |
deneme yaptım inşallah girebilirim
|
bugün düşümde gördüm seni sivasım
kaldı cesedim aldın sen canım ne hayaller kurardım kaldı hep yarım ben sivasıma gitmek isterim |
Salim'im olmuşsun158 acil
Olma işinde sen sonra hacil Hasta oldu bak bizim halil Bende acilde seni isterim :) |
[QUOTE=arifcoskun;520630]Salim'im olmuşsun158 acil
Olma işinde sen sonra hacil Hasta oldu bak bizim halil Bende acilde seni isterim :)[/QUOTE] [B]158 Salim göreve heran hazırdır her soruna koşar sanki hızırdır burasıda bizim herkes vezirdir tüm dostlara yardım etmek isterim[/B] |
anaam kim hasde olmuş geçmiş olsun size bişiy olmasında site çöker maazallah uşah.aman deyim.
|
Sivaspor birgün kupa alirsa,
Bu yanik yüregim huzur bulursa, Alisverislerden para kalirsa, Kendime kombine almak isterim. :):):)(vip den) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:55. |
|