![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ozanlar küstü mü gelmezler nerde,
Sandalli´nin sözü düşürür derde, Burada rastladım güzele, merde, Siz yazın ki ben de gülmek isterim. |
Bir gün benim heveslerim biterse,
Bagımda yeniden bülbül öterse, Mangalı yakıpta duman tüterse, Etleri mangaldan calmak isterim...:):):) |
[QUOTE=sivaBURs;520489]Diyari Babayı gözüm arıyor,
Acep nerelerde efkar sarıyor, Bu akşam ozanlar O'nu soruyor, Gel de biz olalım kölen olur mu?[/QUOTE] sevgili kardeşlerim can dostlarım gurbetteki yavrularım kadar sizi seviyorum özlüyorum sizinle tanıştığım günden beri bana morel kaynağı oldunuz akşamı iple çekiyorum hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum |
osman abi bir insan guzeli
durustluktur mertliktir ozeli ozanliktir ozu yasami ezeli bizde seni sevdik geldik geleli |
Cevap: Sitemizin Ozanları
[COLOR="Red"][B]Sivasimin peskudan corbasini
bide yanina yagli katmerini hele birde madimagini Yemek isterim[/B][/COLOR] |
Bu kadar istedim derim ki yeter,
Her istegim beni çukura iter, Benim halim Sevda'cıgım herkesten beter, Gün olur derdimi yazmak isterim... |
Baharında tepelerde kuzu yaysam
Yazın madımak çorbasıdan tatsam Kışın karlarda kızağımda kaysam Çocukluğumu bana geri verin isterim |
derdimi yazarım derin yerlere
söyleyin turnalar yarim nerelerde gurbette düştüm onulmaz derde hasretimi göklere yazmak isterim |
[QUOTE=gönlüm58;520744]Bu kadar istedim derim ki yeter,
Her istegim beni çukura iter, Benim halim Sevda'cıgım herkesten beter, Gün olur derdimi yazmak isterim...[/QUOTE] [COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]uzulme sen yeterki ben uzulurum icten bosver ablam bir gun daha geciyor omurden gun olurda derdini yazmak gelirse icinden unutma herzaman mektubun olmak isterim[/B][/FONT][/COLOR] |
[B][COLOR="Navy"]benbir garip kolsuz_kerim
bende derdimi yazmak isterim abiler bacılar benim acım çok derin gidinde şu kızı artık bana isteyin[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:09. |
|