![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sivasburs'um sen ne iş yaparsın
Tereciye teremi satarsın Bazen ona buna çatarsın Neden bana öyle yan bakarsın:D |
Demledik alaman cayi,
Dagdan indi sehre ayi, Herkes olmus kabadayi, Ozanlarim ne dersiniz. |
[quote=sandalli;336927]Demledik alaman cayi,
Dagdan indi sehre ayi, Herkes olmus kabadayi, Ozanlarim ne dersiniz.[/quote] Hiç nefis mi olurmuş Alaman çayı Dururken mis gibi Rize turist çayı Yok sandallım bizimkisi işin şakası Ozanlar ara sıra yapa buda işin nidası |
[QUOTE=arifcoskun;336925]Sivasburs'um sen ne iş yaparsın
Tereciye teremi satarsın Bazen ona buna çatarsın Neden bana öyle yan bakarsın:D[/QUOTE] Senin niyetin kızdırmak mı beni Ben kızmam değilim yeni Sen ki sitenin ağabeyisin Yumuşatırsın dize gelmeyeni |
[quote=sandalli;336923]Aldim bir ütü yeni,
Seni gidi cimri seni, Hanim ütüledi beni, Sicak ütü yakiyormus.[/quote] [B][COLOR=darkorange]sen hem romantik hem de kılıbıkmışsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]aman o yeni ütüyede nasıl da kıymışsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]eşine söyle ütüye kıymasın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]merdaneyi kafanda kırsın [/COLOR][/B] |
Hani benim basi karli daglarim,
Kurudu bak mor sümbüllü baglarim, Gurbet elde tek basima aglarim, Kronick bir bardak cay ver iceyim. |
[quote=sivaBURs;336933]Senin niyetin kızdırmak mı beni
Ben kızmam değilim yeni Sen ki sitenin ağabeyisin Yumuşatırsın dize gelmeyeni[/quote] Asla kızacaksan bana doğruyu söyle Biz burada yazarak vardık erdemliğe Abiler severde döverde öyle deme Biz ozanlar vururuz adama çiçekle:D |
[QUOTE=kronick;336935][B][COLOR=darkorange]sen hem romantik hem de kılıbıkmışsın[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]aman o yeni ütüyede nasıl da kıymışsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]eşine söyle ütüye kıymasın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]merdaneyi kafanda kırsın [/COLOR][/B][/QUOTE] Kafami kirarsa akar kanim, O zaman gercekten yanar canim, Bende ararim bak polisi, Afetmez artik beni hanim. |
[quote=sandalli;336937]Hani benim basi kari daglarim,
Kurudu bak mor sümbüllü baglarim, Gurbet elde tek basima aglarim, Kronick bir bardak cay ver iceyim.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]karına söz geçremezssin işte böyle ocağıma düşersin çay demlemek çok mu zor ''aşkım çay demlermisin''diye sor [/COLOR][/B] |
[QUOTE=arifcoskun;336939]Asla kızacaksan bana doğruyu söyle
Biz burada yazarak vardık erdemliğe Abiler severde döverde öyle deme Biz ozanlar vururuz adama çiçekle:D[/QUOTE] Kızmam abicim niye kızayım Durduk yere neden azayım Sen bana bakma sakın Bu aralar arızayım |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:21. |
|