![]() |
|
--->: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
Yeşimcimeee
Mahir Abiyee ve Sametee :( |
Cevap: --->: Cevap: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
[QUOTE=rallim58;321417][B]Oooo Sweetgirl ablam siteye hoşgeldiniz. Özlettiniz kendinizi..
(İnan çiçek gönderesin diye yazmadım:D)[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hadi hadi anladim ben :) kimse özlememis beni bir kedim bile yokkkkk anliyormusunnnn :((((([/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Cevap: --->: Cevap: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
[QUOTE=Sweetgirl;321429][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hadi hadi anladim ben :)
kimse özlememis beni bir kedim bile yokkkkk anliyormusunnnn :((((([/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B]ayy canim ne demek profiline özledim yazdim telefonda özledim dedim daha ne yapayim :D :D :D[/B] |
-->: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
[B]Ben bugünkü ciceklerimi tüm tanidigim ablalarima veriyorum. Digerlerine yarin artik :D[/B]
[CENTER][COLOR="Magenta"][B]SivasLady Sweetgirl Tatli-Dilli gul-i ahmer Kronick Burcum seheresma bsk_gölova seva NESLI MysteriE[/B][/COLOR][/CENTER] [B]kimseyi unutmadim insallah. Unuttuysam bilinki gelecek listede isminiz kesin olacak :D[/B] |
Cevap: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
cicekler hakkinda soylenecek o kadar cok sey varki
|
-->: Cevap: --->: Cevap: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
[QUOTE=Sweetgirl;321429][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hadi hadi anladim ben :)
kimse özlememis beni bir kedim bile yokkkkk anliyormusunnnn :((((([/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Hosgeldiinnnnn yazdik ya be :D |
[QUOTE=EslemNida;321425]Yeşimcimeee
Mahir Abiyee ve Sametee :([/QUOTE] [B]noldu da bana o smileyi kullandınn bu arada eslemnida serrrkan ve razzce[/B] |
biliorsun snn geçen günn msndeee soru sordmm hiç cvplamadın:S
Veysel Samet ve Gülşahh |
[QUOTE=EslemNida;321459]biliorsun snn geçen günn msndeee soru sordmm hiç cvplamadın:S
Veysel Samet ve Gülşahh[/QUOTE] [B] msn de sorun var bazen attıklarım bazende bana yazılanlar gelmiyor kusura bakmaa çiceklerim merwe gülşah ve veysel[/B] |
hımm öylee olsun bakalımm ;)
bnm çiçeklerimdee tüm siteedekii üyeLerimizee :):) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:24. |
|