![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sandalli;362694]Yagmur yagar düz ovalar sel olur,
Sen tas atsan bile bize gül olur, Düsmeyesin tüm dostlarin el olur, Allah seni korusun namert elinden.[/quote] Kimse bilmez kimselerin özünden Ancak dost anlıyor dostun sözünden Arif irdeler herşeyi çok derinlerden Kovulmak istemem sonra 9. köyden :D . |
[QUOTE=arifcoskun;362697]Kimse bilmez kimselerin özünden
Ancak dost anlıyor dostun sözünden Arif irdeler herşeyi çok derinlerden Kovulmak istemem sonra 9. köyden :D .[/QUOTE] Dogru sözler gelir senin özünden, Kimseler kovamaz seni köyünden, Bir sabah erkenden cikip evinden, Ugrasan yanima doysam sohbete. |
[quote=sandalli;362701]Dogru sözler gelir senin özünden,
Kimseler kovamaz seni köyünden, Bir sabah erkenden cikip evinden, Ugrasan yanima doysam sohbete.[/quote] Doğru sözü söyletene bakmalı 10. Köyde sanırım konaklamalı Bir sürpriz yapıp sandallı'ya Almanya yoluna koyulmalı :D . |
[QUOTE=arifcoskun;362706]Doğru sözü söyletene bakmalı
10. Köyde sanırım konaklamalı Bir sürpriz yapıp sandallı'ya Almanya yoluna koyulmalı :D .[/QUOTE] Atlayip ucaga gelsen yanima, Can katarsin abi benim canima, Bir gezi yapalim senin sanina, Hamburg ta iyice gezsek olmaz mi. |
[quote=sandalli;362716]Atlayip ucaga gelsen yanima,
Can katarsin abi benim canima, Bir gezi yapalim senin sanina, Hamburg ta iyice gezsek olmaz mi.[/quote] Çok önce pasaport aldım koydum cebe Zamani geçmiş gidip uzatayım hemence Geleyim gezdir sen beni bir güzelce Dua edeyim sana sonra gündüz gece :D . |
[QUOTE=arifcoskun;362706]Doğru sözü söyletene bakmalı
10. Köyde sanırım konaklamalı Bir sürpriz yapıp sandallı'ya Almanya yoluna koyulmalı :D .[/QUOTE] Hallet kagitlari cabuk yola cik, Hamburg`a inince etrafina bak, Koluna istersen sen bir sari tak, Cikipta Hamburgu seyran edesin. :) |
selam olsun can dostlarım
yarışmada bende varım şiirleri okuyunca SİVASı istedi canımmm |
şaircilik oynadınız
hislerinizi yazdınız SİVASın özünde var hepiniz kazandınız |
[QUOTE=Hemşehrim.58;362741]selam olsun can dostlarım
yarışmada bende varım şiirleri okuyunca SİVASı istedi canımmm[/QUOTE] Bizden de olsun sizlere selam, Selamdan önce söylemem kelam, Eger veirsen bir kursun kalem, Yazsam siirimi Sivas üstüne. |
[quote=Hemşehrim.58;362741]selam olsun can dostlarım
yarışmada bende varım şiirleri okuyunca SİVASı istedi canımmm[/quote] Hoş geldin ozanların arasına Sende bir dörtlüK yazsana İçine Sivas'ıda katsana Herke hayran olsun sana . |
[quote=sandalli;362738]Hallet kagitlari cabuk yola cik,
Hamburg`a inince etrafina bak, Koluna istersen sen bir sari tak, Cikipta Hamburgu seyran edesin. :)[/quote] Halledip senden davet alacağım Hamburga inip etrafa bakacağım Seni göremezsem şaşıracağım Bende aynı uçakla geri kaçacağım :D . |
[QUOTE=arifcoskun;362806]Halledip senden davet alacağım
Hamburga inip etrafa bakacağım Seni göremezsem şaşıracağım Bende aynı uçakla geri kaçacağım :D .[/QUOTE] Sakin sanma sandalli gelmez, Gelse bile seni orada bulmaz, O seni seviyor baglasan durmaz, Havaalaninda seni bekliyor simdi. |
[quote=sandalli;362843]Sakin sanma sandalli gelmez,
Gelse bile seni orada bulmaz, O seni seviyor baglasan durmaz, Havaalaninda seni bekliyor simdi.[/quote] Gelir benden önce bekler sandallım Çık sıcakkanlı bende onu severim Herşey artık kader kısmet diyelim Bunu zamana bıraksak olmaz mı ? . |
Sana deli olmus bu garip gönül,
Senden baskasini sevemez artik, Bakmiyor gözleri göremez önün, Senden baskasini göremez artik. Askin ile düstüm atese köze, Kurban olam ben sürmeli göze, Birak gel herseyi ne olur bize, Senden baskasiyla olamaz artik. Yillar oldu gül yüzünü özledim, Gelirsin diye yollarini gözledim, Sevda atesiyle yürek közledim, Senden baskasini istemez artik. Sandalli sende vazgec bu asktan, Basla artik sende herseye bastan, Fayda gelmez sana o kalem kastan. Senden baskasini gözlemez artik. |
[QUOTE=arifcoskun;362862]Gelir benden önce bekler sandallım
Çık sıcakkanlı bende onu severim Herşey artık kader kısmet diyelim Bunu zamana bıraksak olmaz mı ? .[/QUOTE] Eger nasip ise cekip gelesin, Kardesin burada bunu bilesin, Isterim sen ömür boyu gülesin, Gelirsen kapimiz aciktir sana. |
Bir dünya özlüyorum kansız savaşsız
Gerçek yüzler görelim sahte karışıksız Dostluğa giden yola biz el uzatırız Barış içinde bir dünya istesek olmaz mı ? . |
Ben de özlüyorum deliler gibi,
Bir bahar ayinda kaybettim seni, Söyle zalim söyle sevdin mi beni, Sen gittin artik gülmüyor yüzüm. |
hayirli aksamlar ozanlarim
yoruldum geldim uzanirim oynamaktan bir hal oldum bu gencecik yasimda yorgunluktan soldum |
Hosgeldin yeniden bu kutsal yere,
Seni bekleyip ozanlar düstüler derde, Nerelere kayboldun söyle sen nere, Bekleye bekleye gözden olmusuz. |
[quote=tatli-dilli;362916]hayirli aksamlar ozanlarim
yoruldum geldim uzanirim oynamaktan bir hal oldum bu gencecik yasimda yorgunluktan soldum[/quote] İyi akşamlar tatlı_dilli ozan Çok mu oynadın yoruldun Fazla yoğunmuydu günün Uyu geçer yorgunluğun . |
makedon halayini da ögrendim
o cok hosuma gitti gercekten böyle sanki bir bahar günü gibi neseli kosup dönüp eglendim |
Gurbet elde uzun olur geceler,
Garipler vatanin adin heceler, Kimler gecti burdan gecer niceler, Yeyip ictiklerin yetmez mi gurbet. |
Uzanip yüz üstü secdeye yatsam,
Mevlam senin icin ben kurban olsam, Nasip etsen birgün silaya varsam, Gezip seyran etsem güzel vatani. |
Sivasimda esen poyraz yeliyle,
Türkü diyen ozanlarin diliyle, Tel ile gec kalir coskun seliyle, Göndersem selamim alirmisin sen. |
Bir erene konuk oldum ozanlar,
Pizza ikram etti inan buz gibi, Birde cayi var ta dünden kalma, Seker attim icine oda tuz gibi. Yemekler gelmis yenecek elbet, Sabahlara kadar bekledim nöbet, Gelde bu aciya artik sen sabret, Bayat pizza yedik olduk toz gibi. Bayat pizza yakti benim bagrimi, Tahmin etmez kimse karin agrimi, Kim cekecek pizza senin kahrini, Doktorun yollarini etti tez gibi. Istedik yaninda kahve icelim, Kahve bahane sohbet edelim, Kahve sevmez o caya gecelim, Cayinida ictik inanin buz gibi. Sandalli yemez artik hic pizza, Bir daha gelirim seneye yaza, Bunlari ders bilip aklina kaza, Pizza yüzünden yoldu kaz gibi. |
Ederim sakayi kardes bilesin,
Sende en az pizza gibi güzelsin, Benim icin herseylerden özelsin, Yedim pizzalarin tesekkür sana. |
Sivasspor 1-0 kazandi
Denizliyi son dakikalarda yendi Siradaki takim gelsin onada gösteririz Onuda Eli bos göndeririz |
Usta yapti bize bugün pizzayi,
Bu ay da almadi bizden kirayi, Yaninda da acti soguk kolayi, Yedik ictik sohbet ettik uzunca. Yemegin yaninda dinledik müzik, Hem iyi adam hem de cok nazik, Atmaz O milletime el gibi kazik, Gül gibi kalbinde yasar merhamet. Iste böyle yapilir arkadas yemek, Bu yemek icin vermis cok emek, Insanlik ders alsin sanki bir melek, Göründe Arif Ozan`i bilin insani. |
[url]www.sivaslilar.net[/url] e doya doya girerim
Bolca msj atarim Bazenleri giremiyorum Giremeyincede üzülüyorum |
Üzülme Veysel`im bizde de öyle,
Derslerin nasil seni onu söyle, Arada sirada ugrarsan böyle, Selam ver dostlara mutlu olsunlar. |
Radyoya getirdi baklava yedik,
BizBize FM de dinledik müzik, Müzigi duyanin bagrida ezik, Baklava bizlere nese getirdi. Icine kiyilmis cevizler ince, Allah nasipetsin umarim size, Yenir baklava gündüz ve gece, Yapanin eline saglik diyelim. Baklavayi getirdiler Hamburg`tan, Sanmayin baklava olur hamurdan, Icinde sevgi varsa olsun camurdan, Maksat yemek degil sohbette gönül. |
Radyo da sessizce oturan Bir Garip Sivasli nickli kardesim icin yazilmistir. Affina siginarak buraya ekledim.
Bir garip sivasli acep yasta mi, Yüzün de solmus yoksa hasta mi, Ictigin bardakta yoksa tasta mi, Söyle gardas söyle neden susarsin. Uzak ellerden mi geldin buraya, Kimseler girmesin artik araya, Sende veda etmelisin karaya, Söyle gardas söyle neden susarsin. Sende beim gibi ayri mi düstün, Yandin ateslere közlerde pistin, Terkedip vatani yardanmi gectin, Söyle gardas söyle neden susarsin. Sandalli da öyle sen gibi garip, Yakaladi onu birakmaz grip, Sen de ic istersen aci bir surup, Söyle gardas söyle neden susarsin. |
Halden bilen dosta eyleme sitem,
Zaten basindan bozulmus sistem, Agliyor Filistin dünya da matem, Sana kiyanlara lanetler olsun. |
Selam size canlarım
Ağır basan yanlarım Sizsiz çalmaz çanlarım Akşamınız hayır olsun |
[quote=sivaBURs;363512]Selam size canlarım
Ağır basan yanlarım Sizsiz çalmaz çanlarım Akşamınız hayır olsun[/quote] Selamın aldık ozan dostum Yaza yaza çok yoruldum Sivaburs nerede kaldı diye hep sorup soruşturdum . |
[QUOTE=sivaBURs;363512]Selam size canlarım
Ağır basan yanlarım Sizsiz çalmaz çanlarım Akşamınız hayır olsun[/QUOTE] Hosgeldin can gardas, Gardasa olam yoldas, Ilerledi benimde yas, Kimsin seni secemedim. :) |
[QUOTE=sandalli;363531]Hosgeldin can gardas,
Gardasa olam yoldas, Ilerledi benimde yas, Kimsin seni secemedim. :)[/QUOTE] Vay yakışıklı abim Unutulmuş garibim Bu aralar gribim ne çabuk unuttunuz |
Yaşın yerinde durur
Verirsin bize gurur Bu endam kaç kız vurur Yaşlandım deme gurban |
Özlemisim seni nerede kaldin,
Gördün güzelleri bizi unuttun, Gidip yad ellerde gülmü kuruttun, Gözden uzak kaldik gönülden de mi. |
[QUOTE=sandalli;363542]Özlemisim seni nerede kaldin,
Gördün güzelleri bizi unuttun, Gidip yad ellerde gülmü kuruttun, Gözden uzak kaldik gönülden de mi.[/QUOTE] Kızla mızla yok artık işim Kalmadı ağızda döküldü dişim Güllerden beriye şimdi gelişim Hayatın tadını alamaz oldum |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:19. |