![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=OSMAN ECE;520971]vatandan uzak kaldım gurbet ellerde
yavrularım almanyada gözüm yollarda bu dünyanın derdi çilesi hepsi kullarda alan varsa ucuza satmak isterim[/QUOTE] [B][FONT=Comic Sans MS]Neyleyim Parayi zenginligi Umidim tükenmisse[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS] Iki gözüm aglar oldu Topragimi terkedince Aylari sayamaz oldum Yüregim saniyeleri tutunca Sayili gün cabuk gecer dediler Memleketimden ayrilinca... [/FONT][/B] |
aman bu ne hal
ozanlar toplansın derhal herkeste var bir hal buna bir çare derhal :D |
yol yürümekten dabanlar şişti
moral bozuldu bıyıklar düştü bu gün ozanlar erkenden kaçtı bir günde yerinizde durun ozanlar |
Üstadım ben geldim kalk kapıya bak,
Ayaz çok üşüttü hemen soba yak, Ozanlarda şarj yok hadi fişi tak, Hala hasret yükü taşıyor musun? |
Dışarı çıkamam kar ile soğuk,
Üşüttük üstadım seslerim boğuk, Ararım günlerdir, bir küçük koğuk, Bana bir sığınak eşiyor musun? |
Soğuk alıp hasta olabilirsin,
Ateşler içinde kalabilirsin, Kalkıp bize doğru gelebilirsin, Yürekler seninle üşüyor musun? |
Konuştukça sözler dilde buz tutar,
Küçücük bir fare filleri yutar, Bir çirkinin sözü kalbime batar, Sen de yüreklerden düşüyor musun? |
[QUOTE=sandalli;521075]Konuştukça sözler dilde buz tutar,
Küçücük bir fare filleri yutar, Bir çirkinin sözü kalbime batar, Sen de yüreklerden düşüyor musun?[/QUOTE] Düşmek ne kelime giremedim ki, Sevda menziline eremedim ki, Postumu bir kalbe seremedim ki, Yoksa bu halime şaşıyor musun? |
[QUOTE=sivaBURs;521077]Düşmek ne kelime giremedim ki,
Sevda menziline eremedim ki, Postumu bir kalbe seremedim ki, Yoksa bu halime şaşıyor musun?[/QUOTE] Nazlı yar söylüyor ellere katıl, Diyardan diyara köle ol satıl, Örflere adete diyor ki batıl, Bana bir sor gardaş yaşıyor musun? |
[B][COLOR=darkorange]iki ozan başbaşa vermiş
iki büyük üstad dile gelmiş bunları okumak bana nasipmiş kronik'e sor görüyor musun ?[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:36. |
|