![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;521093]Seni hep arıyor burda gözlerim,
Bir gün göremesem hemen özlerim, Radyodan kayboldu artık izlerim, Gelemedim diye küsüyor musun?[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]bende seni özledim bunu bilesin gerçek dost az bulunur öğrenmelisin herkese gereken değeri vermelisin başını duvarlara vuruyor musun ?[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;521094][B][COLOR="DarkOrange"] vişne soslu kek getirdim yanına
yedin yedinde doyamadın tadına bir çay borcu eklendi de borcuna yarın tahsil edecem duyuyor musun ? [/COLOR][/B][/QUOTE] Dur vurma kafama zaten hödüğüm, Doğrudur kekinden biraz tadığım, Sen beni bilirsin borca sadığım, Hemencik cezamı kesiyor musun? |
Sadist mi, manyak mı, belki de deli,
Canımı yakıyor çok ağır eli, Yüreğimden akar acının seli, Gözlerden boşalıp taşıyor musun? |
çıksam kalene seyretsem manzaranı
gitsem gardaşlara dinlendirsem kendimi gezsem istasyonunda yürüsem yolunu sorsam Sivas'ım banada yurt olur musun? |
[QUOTE=kronik;521099][B][COLOR=darkorange]bende seni özledim bunu bilesin
gerçek dost az bulunur öğrenmelisin herkese gereken değeri vermelisin başını duvarlara vuruyor musun ?[/COLOR][/B][/QUOTE] Kıymet bilmeyeni adamdan sayma, Beni kötülerin yerine koyma, Öyle laf sokarak gönlümü oyma, Deli rüzgar gibi esiyor musun? |
Ümitsiz ümitler karaya döndü,
Aklanmaz gönlümde sen olmayinca, Kavruldu yüregim askina yandi, Paklanmaz gönlümde sen olmayinca... |
[QUOTE=sivaBURs;521100]Dur vurma kafama zaten hödüğüm,
Doğrudur kekinden biraz tadığım, Sen beni bilirsin borca sadığım, Hemencik cezamı kesiyor musun?[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]niye kendine hakaret edersin[/COLOR][/B] [COLOR=darkorange][COLOR=#000000] [/COLOR][B][COLOR=darkorange]bilirim seni sözünün erisin bırak borcuna kahve de eklensin benden bir kahveyi esirgiyor musun ? [/COLOR] [/B] [/COLOR] |
[QUOTE=sandalli;521106]Kıymet bilmeyeni adamdan sayma,
Beni kötülerin yerine koyma, Öyle laf sokarak gönlümü oyma, Deli rüzgar gibi esiyor musun?[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]herkesi kendin gibi bellersin bir iki tatlı sözle tava gelirsin sonra bana onu bunu kesersin artık aklını başına alıyor musun ?[/COLOR][/B] |
hangi ozanla atışsam şaştım
en uygun hasanı seçtim onlada bu aralar çok ugraştım gönlüm sen yanımda olur musun? |
[QUOTE=kronik;521109][B][COLOR=darkorange]herkesi kendin gibi bellersin
bir iki tatlı sözle tava gelirsin sonra bana onu bunu kesersin artık aklını başına alıyor musun ?[/COLOR][/B][/QUOTE] Coşup durma deli akan sel gibi, Selamsız sabahsız geçme el gibi, Sen otur yerinde öyle gül gibi, Yoksa gül üstüne basıyor musun? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:29. |
|