![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
sonu belli gibiydi biliyordu
yarını olmayan günleri yaşıyordu yaşadıkları gerçekmiydi şaşıyordu cananımı alan azraile benzersin |
karlara bürünmüş dağlar koyağı
aldım kızağımı kaydım kayağı o bildiğimiz dayak deyil ozan dayağı ne kadar korkak kula benzersin |
beraber otlatır kurtla koyunu
bilirim yiğitonun asil soyunu darılma olmaz bu bir sohbet oyunu arifim bahçemde güle benzersin |
Kılavuzum oldu dediğin sözün,
Bizlere sevgiyle bakıyor gözün, Dürüstlük, insanlık, yiğitlik özün, Diyari baba sen bala benzersin. |
İyiye yaklaşın kötüden kaçın,
Ozanlar dostluğa siz kucak acın, Yar bana diyor ki döküldü saçın, Yüzüme diyor ki kele benzersin. :) |
Bu koskoca dünya bir sana dar mı?
Yüzüne gülenin hepisi yar mı? Bir karar ver artık sevgimiz var mı? Tekerlekte dönen mile benzersin. |
Sandallı yazar sözün özünden
Sarı saçlı düşmez hiç dilinden Yürür dostları onun izinden Dağları delen Ferhat'a benzersin |
[QUOTE=sandalli;521318]İyiye yaklaşın kötüden kaçın,
Ozanlar dostluğa siz kucak acın, Yar bana diyor ki döküldü saçın, Yüzüme diyor ki kele benzersin. :)[/QUOTE] siz dostlarıma hep kucak açtım sizinle kaynadım sizinle taştım kafan kel deyilki ben buna şaştım rüzgarda savrulan tele benzersin |
[QUOTE=OSMAN ECE;521327]siz dostlarıma hep kucak açtım
sizinle kaynadım sizinle taştım kafan kel deyilki ben buna şaştım rüzgarda savrulan tele benzersin[/QUOTE] Ozanın babası sazı elinde, Mevlayı zikreder tatlı dilinde, Bizler de gideriz senin yolunda, Sevdalarla dolu göle benzersin. |
[QUOTE=arifcoskun;521324]Sandallı yazar sözün özünden
Sarı saçlı düşmez hiç dilinden Yürür dostları onun izinden Dağları delen Ferhat'a benzersin[/QUOTE] Radyonuza girdik açılmaz kapı, Yoksa bu ozana yasak mı yapı, Sayenizde yuttum onlarca hapı, Arif abi inan ele benzersin. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:28. |
|