![]() |
|
Cevap: Sohbet Odası
benim cikmam lazim, sizlere iyi sohbetler allaha emanet olun iyi aksamlar bay:)
|
[QUOTE=ONuR;529052]Bana çat abi bana çat veya ikimiz el ele verelim muhsine çatalım :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:[/QUOTE]
[B]sen yakınsın Onurum hocayı trene bindir yolla bana Başkenti bi gezdireyim.:D[/B] |
[QUOTE=58Sevda;529071][COLOR="Red"][B]
:D yok futbolcu degilmis, gonul abla artistmis diyor[/B][/COLOR][/QUOTE] gönül abla kız artist dediğine göre yakışıklımı bu muhsin :D sahayı podyum mu sanmışta çıkmış :) |
[QUOTE=58Sevda;529071][COLOR="Red"][B]
:D yok futbolcu degilmis, gonul abla artistmis diyor[/B][/COLOR][/QUOTE] hımmm bah gönüle bahhhh |
[QUOTE=ONuR;529074]Nasıl ne yapacak abla.O zaman Bülent hiç bişey yapmıyomu dicektim ama Bülenti beraber savunuyorduk :)
-Ermanı Eskişehir maçında yarım saat boyunca 1.80 lik adamların arasında forvet olarak oynatmayacak. -Takımı aldığı durumdan iyi duruma getirecek.Nasıl getirecek?Bilemem orasını kendi daha iyi bilir hoca olan o,onun görevi...Eğer yapamıyorsa neden geldi,sokaktan çevirdikleri bi adamı veya beni hoca yapsalardı. Valla acayip sinirliyim ha..[/QUOTE] Onur beni güldürdün Allahta seni güldürsüna aklıma Erman geldi formanın şortu eşofman gibi oluyor,1,80 lik adamın yanında ne işi var balili bile ondan uzundu... |
[QUOTE=Salim58;529077][B]sen yakınsın Onurum hocayı trene bindir yolla bana Başkenti bi gezdireyim.:D[/B][/QUOTE]
Elimde olsa değil Ankara,Burkino Faso ya gönderirim abi |
[QUOTE=SsİiVvAaSsLlIı;529078]gönül abla kız artist dediğine göre yakışıklımı bu muhsin :D sahayı podyum mu sanmışta çıkmış :)[/QUOTE]
Yok anam yok ne yakışıklısı sadece duruşu artist...:D |
[QUOTE=serhat_58;529072]muhsin sivasin antrenoru, bulent iygun gibi antrenor bulamaz sivas geri gelse bence daha iyi olacak sivas:)[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]Gelmezki, Fikret Unsal onu hastaneye yatirmis, tedavi olmasi gerekiyormus:D saka bir yana bence gelmez bir daha, yonetim bile adamin arkasindan demedigini birakmadi, Fikret Unsal yani.... birde gecen bir ropartaj yapmis, kahramandik dusman olduk diye..[/B][/COLOR] |
[QUOTE=gönlüm58;529081]Onur beni güldürdün Allahta seni güldürsüna aklıma Erman geldi formanın şortu eşofman gibi oluyor,1,80 lik adamın yanında ne işi var balili bile ondan uzundu...[/QUOTE]
Ya bide yan tarafta adamın burnundan kıl aldırmıyolar.Geldiği günden beri takıma hiçbir katkısı yok.Geldi gün nasılsa bugünde öyleyiz hatta daha kötüyüz |
[QUOTE=ONuR;529082]Elimde olsa değil Ankara,[B]Burkino Faso ya [/B]gönderirim abi[/QUOTE]
[B]burası nere Onur bana yakınmı.:) haydarı hazırlayayım.:D[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:30. |
|